Jump to content
PirateClub.hu

Egy kis biztatás,vegyél erőt magadon!


tomirad
 Share

Recommended Posts

  • Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Az MSN-es ismerkedésről az a véleményem, hogy mint minden ismerkedésnél itt is vigyázni kell.

Igazából netre is ugyanolyan emberek járnak, ugyanolyan emberekkel lehet találkozni mint a "való" életben, csupán nem rögtön látod az arcát, külsejét egyebeket. Igaz ez igazából másodlagos dolog, fontosabb ami belül van és ha "igaz" emberre találunk akkor az ki fog derülni...

 

Igazából nem tudom, csak gondolom hogy az én esetem különleges, egészen különleges és nagyon szerencsésnek is mondhatom magam emiatt :)

Olyan embert ismertem meg immáron 5!! éve, aki azóta az életem szerves részévé vált! Ezt nem mindenki mondhatja el magáról és nem is mindenki ilyen szerencsés. Mitöbb!

De én az vagyok és igaz barátra, társra találni bárhol is történjék ez... az hihetetlen dolog. Én köszönetet mondok (ha van valaki ott fent akkor neki), hogy megtaláltuk egymást!

 

Másnak is kívánom, hogy csak feleennyire jó barátra leljenek BÁRHOL a világban, mint amilyenre én leltem!

Link to comment
Share on other sites

AZ MSN es ismerkedésröl annyit hogy amikor egyik ember találkozik a másikkal milisecudomok alatt megmodnja a nö hogy egy potenciális görögistenröl van -e szó vagy egy balekról. A férfiak ugyan így egy pillantás és tudjuk hogy mi a pálya. De ez tud érvényesülni msn-en? hát nem tudom.

Link to comment
Share on other sites

MSNnek is van haszna. Az onbizalomhianyos ember jobban fel tud engedni, el tud lazulni az internet "nevtelensege" miatt, nem azon aggodni h "jajj itt ez a ragya fejemen", tud csak a kommunikaciora osszpontositani, jobban magat adni gorcsoles nelkul. Jo esetben ugyanugy meg tudja ismerni a masikat, el tudja magat fogadtatni vele es amikor eloben talalkoznak nem lesz benazas, "ööö, izé", stb.

 

Azert tenyleg csak ovatosan vele, de netes beszelgetes tud egy kis segitseg lenni.

Link to comment
Share on other sites

Az a baj hogy a csajok fele plázaribanc és az ilyen rózsaszín pólós egyszál bél csirkelábú impotens de a papi vett neki motort meg kocsit meg saját háza van típusra buknak. Aki értelmes mély lelki adotságokkal rendelkezö okos erös emberek meg labdába se rugnak. Hánynom kell amikor légyszemü óriásszemüveges csontvézna tagokat látok plázaribancokkal. De mindig megnyugtat hogy olyan is kell mert így van egynesúly a világban.

 

Ez volt a biztatás. Legyetek ti is helyes vékony fiukák legalább 2x akkora napszemcsivel mint a fejetek és legyen rajtatok valami nöies (rózsaszín karszalag és póló alap!)

 

Szerencsére jópár csak ugyan így hány az egésztöl és nem feltétlenül a prolik. A barátnöm elegáns nöies és kihívó is tud lenni de ribancosra sose vette a formát. Igaz nem is nagy discoörült jobban szereti a kulturált szórakozást a turmixnál. Most rhatnám hogy tisztelet a kivételnek de mély érzelmü lányt még discoban nem láttam ha mágis lenne akkor automatikusan bocsánat.

 

ezzel én is egyet értek... mondjuk egyre nehezebb rendes lányt találni, s ez forítva is igaz...

mondjuk nekem sem egyszerű dolgom van, mert nem szeretnék plázacicát, meg olyat aki cigizik, iszik, olyan bulikba jár ahol ugy leissza magát hogy azt sem tudja fiú e vagy lány....és az alapdolgok meglegyenek, kedves, szerető, hűséges stb...

persze amit elvárok megpróbálom én is visszadni.... s nem is iszom nem cigizem, és még a hülyealkoholistákkal teli bulikba se járok.... s nem találok egy rendes lányt... azaz van egy vele msnezem.. hová fajul a világ?

akik rendes kapcsolatot szeretnének, ezok elbujhatnak a béka segge alá, mert az a menő hogy hány csajt dugtál meg a hétvégén meg stb, meg hány pasival smároltál... mi rendesek elbújhatunk

Link to comment
Share on other sites

Igazad van [uRly de ezért kell kersgetni biztos hogy talál mindenki egyett. ÉS sztam nem az a fontos sokaknak hogy hány csajt huztál meg. Vannak olyanok akiknek igen de azoknak egyetlen boldog kapcsulatuk se volt. Max ha nagyon tetszenek egymásnak 2-3 hónapig bírják mert az olyan biztos hogy megcsalja a másikat.

Link to comment
Share on other sites

Na akkor most már csak egy kérdésem van : Ha mindig sziuvunk akkor nekünk mikor lesz jó??????? Mikor találok magamnak egy olyan lányt aki nekem tettszik és ÉN is tettszek neki aki velem rendes és megértő???? és én is megértő és rendes vagyok vel?? akinél lehet udvarolni és nem csak arra megy hogy mikor vidd az ágyba hanem el legyél vele NAH AKKOR ERRE VÁLASZOLJON VALAKI ???? mert ha most valaki elkurvulkt az felnőtt fejjel is csak szexelni fog egész nap. ÉN meg normálisi vagyok velük :) de én meg SOHA nem kapok senkit ezek a mostani ringyók meg mindent megkapnak :( Erre lennék kivánics hogy nekem és a többi sorstársamnak mikor lesz jó???? Ilyen téren tudom irigyelni az öregeket mert az ő korukban ennyire nem voltak kurvák a lányok mint sajna most .... :(

Link to comment
Share on other sites

Figy...

lehet hogy nem 15 évesne találsz (nem tudom mennyi vagy) egy igazi társat magadnak, de ez nem baj. Majd találsz később. (majdnem) Mindent meg kell tapasztalni srácok én azt mondom :)

Mindenkinek van egy párja a világon és rá is fog találni... hiszünk a sorsban ;) Amúgy meg türelmetlenkedni nem szabad.

 

Az egy érdekes téma hogy a mai lányok miért ilyenek és régen miért nem így volt a móka.

 

ÁLTALÁNOSSÁGBAN BESZÉLEK:

Rengeteg okot lehetne felsorolni. Elsősorban a baromira elanyagiasodott világ szerintem az ok (ezért kell megbecsülni mindent ami szép és egyszerű....). A lányok természetéből is adódik: biztonságot keresnek. Ezt nem látják gondolom egy nem túl tehetős srácban ezért nem kezdenének vele. Aztán: nem akarják lekötni magukat ezért nem bonyolódnak mélyen bele senkibe. Ez is érthető valahol.

 

Hogy mikor lesz neked jó Reks azt nem tudom, de majd jön vki hidd el :)

 

Azt ne higyje egyébként senki hogy régebben nem voltak kurvák magyarán szólva, de mint említettem: akkor vagy gazdag volt vki vagy szegény. A két réteg nem keveredett vagy nagyon ritkán...

+a lányok 20 évesen feleségül mentek nem kolbászoltak erre arra... nem kellett nekik diploma meg továbbtanulni sem nagyon mentwke... :)

Link to comment
Share on other sites

És az mér van hogy nekem mindig olyan csajok jönnek be akikkel pl nem egyezik a zenei ízlésünk még egy kicsit sem, és ebből adódik hogy nem tudnánk egy helyre járni szórakozni, pl én nem megyek discoba :D ő nem jön Metallica tribute koncertre :lol:

Állandóan ez van.Ja az meg már mindennek a teteje ha még a gitár hangját sem szereti.Pff :o pedig egy csajnak gityózni elég állat dolog :D amit nem úgy gondolok hogy este erősítővel, gitárral odamászok az ablaka alá aztán nyomom az Iron Maident :D Vmi lazát.. bár Maidennek is van laza száma.

Link to comment
Share on other sites

szeva all!

Én nemtudom mit csinálok rosszul vagy olyan nőket fogok ki hogy én nemtudom(de szépek és okosak)de amikor nagynehezen összejövök 1 csajjal de még az elején vagyok akkor onnan hidalok! Ku*vára nemtudok témát felhozni vagy valami és ha mekérdem hogy hogy van meg hogy mit csinált akkor 20mp alatt válaszolnak hogy "kössz jól és semmit" vagy a semmi helyett mást mond ha csinált valami érdekeset amit nekem is el akar mondani...Szerintem minél előbb társasjátékozni kell a csajjal mert akkor csak jobban eggyütt lehet maradni vele mint hogy csak naponta vagy hetente beszélgettek...minél előbb annál jobb XD aztán ha nemakarja folytatni akkor mehet a levesbe...de velem meg ez a baj hogy nemtudok a sexre lépni mert én leragadok a pofázánál ba***ameg :(..MIT VAGY HOGYAN KELLENE RÁVEZETNI HOGY MÁR SEXELNI AKARSZ VELE?????

Link to comment
Share on other sites

Heheh, az attól függ kivel van dolgod :D Ha ribizli akkor pölö dícsérd a külsejét, és ha már eléggé kedvel akkor mondhatsz neki vmi csúnyát is XD (nem olyat hogy k.... anyád :D ) vagy dumálj vele a szexről.

Ha nem ribizli és te csak hancúrozni akarsz akkor kemény fába vágtad a fejszédet.Vagy alattomosan kihasználod (ami megjegyzem nem túl rendes dolog..sőt undorító) elhiteted vele hogy mennyire fontos neked stb és vmilyen dumával rávezeted...//nos kiemelném hogy csak a lehetőségeket vázolom fel...egyáltalán nem tanácsolom hogy ezt tedd, mert akár meg is verethet :D // vagy nagyon nagyon sokáig udvarolgatsz amíg tényleg be nem lopódzol a szívébe ... bár ha az egész a szexre megy ki akkor egyik sem szép dolog, és majdhogynem semmi különbség.

Úgyhogy ha csak hancúrozni akarsz akkor keress olyanokat akik szintén csak azt akarják.

Link to comment
Share on other sites

hát én drukkolok neked hantaboy és probálok segiteni neked bár rajtam nem tud segiteni senki de nem is bánom az meh mindenkinek van valaki az meg hülyeség mert vannak akik egészéletükben egyedül élnek és senkit nem kaptak .... ez nem mindenkinél jön be ....

Link to comment
Share on other sites

szeva all!

 

köszönöm a válaszokat,gondolatokat, most vagyis (2007.10.01.-én) találkoztam a csajjal és majd 3óra hosszát beszélgettem vele :D,de így is azt mondta hogy még nemismerjük egymást és majd meglátjuk milessz...ez a csaj nemadja könnyen magát!küzdenem kell mint az állat...de megéri!!!!

 

b4m: - a csaj nem ribizli és nem csak szexelni akarok vele, én inkább arra törekszem hogy eggyütt maradjunk!!!

biohazard: - lehet hogy mi tudunk válogatni ,de a nő választ ki minket,nem a férfi a nőt!

ReKs: - kössz hogy támogatsz :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

biohazard: - lehet hogy mi tudunk válogatni ,de a nő választ ki minket,nem a férfi a nőt!

 

Igazad va nmindig a nő választ bármennyivel is vannak többen ..amugy meg nekem nem izlésem a japán nők valami miatt a magyar lányok sokkal jobbak ;) sajna aki vel lehetne valami az 200 km :(

Link to comment
Share on other sites

Na most én is írok valami fincsit ide:

 

Nem olvastam végig mindkét oldalt, szal lehet, hogy valaki már leíarta előttem, de: Önmagamból kiindulva, én sosem gúnyolnék ki egy olyan srácot, aki összeszedi magát és megszólít akármilyen körülmények között. Sőt...szinte hiányban szenvedünk az ilyen srácokból, szal inkább megbecsülném, mégha nem is szeretnék tőle semmit. Én azt mondom srácok, hogyha egy értelmes, kedves, csinos lányt kiszúrtok magatoknak, akkor ne habozzatok, mert ha az előbbiek teljesülnek akkor nem érhet titeket negatív atrocitás, legfeljebb visszautasítás, ami csak mégedzettebbé tesz mindenkit! Hameg mégis bekattan a lány és kinevetne titeket, akkor tessék kihúzni magatokat, ás hangosan azon kacagni, hogy egyáltalán eszetekbe jutott megszólítani! Mert az a lány aki kigúnyolna azért meg hozzászoltál az nem is érdemel egy normális pasit sem!

Link to comment
Share on other sites

Szerintem mire egy férfi összeszedi az erejét már rég túlvan a 4. töményen és fél óra haveri válveregetésen. Ilyenkor meg elég ha csak a csaj rosszúl néz vissza és egy világ omlik össze az emberben. Igen én ilyet is megtapasztaltam. Ezért megyek inkább haverokkal csajozni mert úgy könyebb ismerkedni és elviselni a pofátlanságot.

Link to comment
Share on other sites

óó én msn-en tudom lökni a rizsát :D élőbe meg eléggé megváltoztam... eléggé lenézem a gyengébbet, de nem értem miért... Igazából akik sztem jó csajok az ilyen bajos csávóka buknak akiknek van 1kg igazgatoijuk, de én ezt nem csinálom... de eddig engem néztek le egy kicsit mostmár nem nagyon mivel megmutattam a kiscsisckáknak hogy nem kéne :) aztán meg a csajok ugye... Elég sok csajt nem értek. Hiába probálok vele beszélni olyasmiről hogy mi van vele meg hogy van azt nem nagyon érdekli őket... Igazából ezek az olyan egyből dugjunk csajok :D áhh de nem vágom. nos elég érdekes dolog történt ma ilyeccó osztálytársam "te tök aranyos vagy" nem rossz bula de csak néztem hogy mért mondta pedig eléggé bunkón válaszoltam :D nézegette a tolltartómat aztán meg mondta hogy "ellopom a radirod :D" utána mondtam hogy "Jóvan vigyed" :D (azért voltam ilyen mert ideges voltam reggel) nah mindegy de szerintem mostmár nem attól függ egy kapcsolat hogy Milyen vagy belül... hanem az hogy jól nézzél ki, menjél bele mindenbe meg ilyenek... Tudom sokan jönnek bombázni hogy nem igy van... Pedig sajna ez az új generáció :S mindegy majd lesz csajom :D

 

szerk.: az se jó hogyha ugy cserélgeted a csajokat mint gangster a láncot (érted, hogy 1hétig jársz vele, dobod, másik, dobod, másik...) egy idő után elterjed rólad és igy aki jó bula meghallja esetleg haverjaitól akkor nem fog veledj árni. aztán ovatosan

Link to comment
Share on other sites

kérdezem::miből lehetne észrevenni hogy a csaj nem akar veled többet találkozni csak még nemmeri elmondani vagy valami????ha próbálom elhívni hogy minél többet találkozzunk meg minden, de ha azt mondja hogy most nem ér rá vagy majd 1-2 nap múlva és ha találkoztunk és megint megkérdezném tőle akkor megint ezt mondaná akkor ott már valami gáz van????és mennyi időnek kellene eltelnie ahoz hogy eldöntse hogy mehet-e a párkapcsolat vagy nem?????

 

Link to comment
Share on other sites

Erre nem lejhet választ adni h mikor kész egy kapcsolatra mert mindegyik nő másképp gondolkodik de a logikájuk ugyanaz :lol: ha már harmadjára leráz akkor már lehetnek gondok :( de nem biztos lehet h nem jöttek neki se ugy össze a dolgok ... én nem voltam még ilyen helyzetben én ilyenkor sajna leblokkolok és annyi meg se tudok szólalni .. de ez csak annál van aki tettszik aki nem azzal tok beszélgetni :( nem baj majd egyszer eljön még az én időm is ....:) ....

Link to comment
Share on other sites

Ha folyton leterel akkor tényleg gond van.. de lehetőleg ne hétköznap hívd mert bármilyen hihetetlen vannak még olyan elvetemültek akik tanulnak :D szóval kérdezd meg tőle hogy: "mit csinálsz a hétvégén?" nincs aza bolond aki egész hétvégén tanulna :D leszámítva a vizsgaidőszakokat.. báááááár... na mind1 :D

Link to comment
Share on other sites

hát, Nekem van 1 tippem a lányokkal szembeni viselkedés javitására...

ez nagyon 1xerü... legyetek sokat nők közelébe.. menjetek oda, ha más nem ronda csajokhoz , akik osztálytársak, ilyesmi, beszélgessetek Velük, szedjetek fel msn-re vmi csunya csajt, csak dumáljatok Vele, barátkozzatok össze, hivd el sétálni, csak barátilag.. és 1-2hét max hónap után +szokod, 1x csak azt veszed észre h már nem is izgulsz lányok társaságában.. és igy lehet feljebb menni 1re szebb csajok felé, és ki lehet küszöbölni, könnyen, hidjétek el (:

ui: ha ezt már vki leirta, akkor bocsi tőle, de nem olvastam el az összes üzenetet..

üdv: Robi

Link to comment
Share on other sites

Nekem meg inkább az a bajom, hogy msnen tök jól elvagyok a csajokal aztán ha élőbe találkozok valamilyen csajjal nem tudok szinte semmit mondani :S igazából nem is értem, hogy miért pedig nem is izgulok, na jó azért van olyan is, hogy azért nem :D

 

Egyébként meg suliba találtam egy eléggé jó csajt, akivel egy külön órán találkoztam :D tehát másik osztályból volt aztán hátra nézett és látszot rajta, hogy tetszek neki vagy nem tudom :DDD utána megis kérdezte, hogy melyik csoportba vagyok xD Másnap meg szemezgettünk is :P de több nem volt :( nem tudom hogy tovább!?

Link to comment
Share on other sites

Nah szóval, nagyjából végigolvastam a topikot...

 

A legjobban az olyanokat utálom, akik lekurváznak 1-1 csajt, csak mert az elutasította... Hát könyörgöm, nem jöhet össze mindenkivel, aki csak megszólítja, ráadásul ez jobb csajoknál 7+ eléggé gyakori, szóval már van igényük, ne csak azt mondja a srác, h "Szia! Vehetek neked egy italt?" :D

Vagy "szia! Én XY vagyok, és tök szép vagy, meg én csak most láttalak először, de tudom h már szerelmes vagyok beléd!" :lol:

 

Szóval az ienek helyett, inkább magabiztosan menjetek oda, tudom ez nehéz, de csak úgy lehet leküzdeni, ha minél több csajhoz mentek oda. Régen nekem is volt AA-m (approach anxiety=nem mersz odamenni megszólítani csajt), de rájöttem csak úgy tudom leküzdeni, ha minél több csajhoz megyek oda, és bejött.

 

MSN-ezés nem az én világom, jobban szeretek élőben megismerkedni csajjal, higyjétek el legyőzitek AA-tokat ti is rájöttök, h MSN értelmetlen...

 

A lényeg, hogy érd el h vonzódjon hozzád, azután jön csak az hogy te vonzódsz hozzá, vhogy így: El kell érned h ő akarja reklámozni magát nálad! Kérdezd meg, h több van benned mint ami kívülről látszik? Igen, mi? (ez amúgy egy jó direkt nyitószöveg lehet, ha jól adod elő). Ezután jöhet a Komfort vagyis "barátkozás", amikor nyíltan beszéltek egymással, élményekről stb. A legtöbb srác itt akarja kezdeni, de vonzalom nélkül a Komfort=LJBF=legyünk csak barátok... Szóval komfortban kino, vagyis tapizás(nem rossz értelemben :) ), pl. kézfogás, később csók, de kezdetben csak laza csók, ne teljes nyelves, tudjátok. Nah ezek után jön a csábítás=sex :)

 

Beszélgetéseknél a lényeges dolog, 2 szó: "Emotional Spikes" Vagyis érzelemmel kapcsolatos kérdéseket tegyetek fel, ne ilyet h hogy vagy, milyen volt a napod... Gondolkoztatok már azon, hogy a bunkó seggfejek miért járnak jó csajokkal? Hát mert érzelmeket váltanak ki a csajból, mégha negatív érzelmeket, akkor is játszanak az érzelmi skálájukon a csajnak.

 

Túl sok érdeklődést ne vigyél bele az elején, mert az max. csak az olyanoknál jön be akik vmi bányarémek...

 

Bókokkal meg óvatosan! Nem tudom hogy terjedt el a köztudatban ez az egész bókolok=csajszi szeretni fog hülyeség. Később majd mikor már érez vonzalmat irántad a csaj, lehet bókolni, de csakis belső tulajdonságokkal kapcsolatban pl. Tök jól el lehet veled dumálni... de hangsúlyozom csak miután már vonzódik hozzád.

 

Nah ennyit tudtam hozzáfűzni a témához tapasztalataim szerint, bár csak az alap dolgokat írtam le, remélem érthető volt. Keep it up bros! B)

Link to comment
Share on other sites

Öltözködés sztem elég fontos, ha nem tartod magad szépnek, akkor legalább öltözzködj jól, higiénia alap.

Most lehet kegyetlen leszek egyesekkel szemben, de pl. az ien rokker társadalmotól kitudok akadni, az a ruházat, öltözködés, hát hogyismondjam, bár aki olyan társaságban keres csajt akkor gondolom nincs vele semmi baj. Nem vagyok benne az ienekben igazán, szóval lehet hülyeséget mondtam. Mondjuk az öltözködés az sokban függ az anyagi helyzetedtől, de minden rajtad múlik mire költöd a pénzed.

 

Aki önbizalomhányos az meg járjon kondiba és gyúrja ki magát, hihetetlen mennyi önbizalmat tud adni, tapasztalatból mondom! B)

 

 

hantaboy: Ezt már az elején meg kellett volna szakítanod. Múltkor velem is hasonló történt. Haverommal felmentünk pestre westendbe csajozni, és egy csajjal számot cseréltünk, rá 2 napra felhívtam, és megbeszéltük a találkát. A találka előtti napon még felhívtam, h akkor biztos jó-e a szombat, amire megbeszéltük, akkor mondja h bocs nem jó mert megyek ide+oda... Mondtam neki, hogy velem nem lehet csak így játszadozni, h vagy eljön, vagy nem mondja. Lecsaptam a telefont rá 2 percre a csaj hívott h mégis jó neki a találka :D

 

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne hagyd h ő döntsön helyetted, a csajok a dominánsabb pasikra buknak.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...