Jump to content
PirateClub.hu

Meglepetések barátnőnek


Fowl
 Share

Recommended Posts

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

ajándékötlet: CSERÉPEMBER

a kép mindent elmond, de ha mégsem: egy cserepekből saját kezűleg készített bábu. nagyon jól néz ki(szerintem), és ennek tuti h örülni fog. amit a kezében tart kosár v vmi abba lehet rakni bonbont szárított virágot, stb.

 

cser_pember_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sokan érdeklődtetek a szív után és kérésre beszereztem egy párat, tehát akit érdekel a MagicHeart, avagy a csodaszív az nálam tud hozzájutni :)

 

2000 Ft / db + a posta, vagy személyesen Budapesten a 21. kerületben tudom átadni.

 

Persze mindez a szerelem nevében szólt, mivel lassan közeleg a valentin nap :):blush:

Link to comment
Share on other sites

Múlthéten volt a párom születésnapja,én egy különlegesen finom svájci édességel,egy telefonékszerrel,és egy plüss-állatkával leptem meg :) a plüss-t befújtam az egyik parfümömmel,amit a párom nagyon szeret (mármint rajtam :) ) nagyon örült neki :wub::blush:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Pelda arra h az ajandek mennyire szemelyfuggo. Baratnommel mindketten wowozunk (gyujti a funpeteket), emellet imad rajzolni is. Honapfordulora tokeletes ajandek volt a Wrath of the Lich King Collector's Edition. Van benne egyedi funpet, ami garantaltan nincs meg sok embernek, wowosok 5%anak max, 208 oldalas artwork konyv stb. Mas csaj a francba hajtott el vele, de neki tokeletes ajandek volt. Ugyanez exemnel, o imadta a kulonbozo fegyvereket. Egyedi formaju fantasy tor ajandekba.

Tokeletes ajandek tippet nem lehet adni, ismerni kell a parodat, mit szeret, stb. Persze a csoki/virag/plussvacak/stb sabloncucc is mukodik, se sokkal jobb erzes az amikor pont olyat sikerult ajandekozni ami egyedi es pont neki valo.

Link to comment
Share on other sites

Tegnap nehéz napja volt a suliban , így gondoltam meglepem egy kis aprósággal...

Csináltam vajas krumplit , mellé sütöttem rántott csirkemellet ( a krumpliba belekarcoltam késsel a nevét illetve a "Szeretlek" szót. Nagyon jól esett neki , este , mikor hazakísértem szinte végig erről beszélt , hogy milyen jól esett neki :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Armin: ez tényleg nagyon jó ötlet volt :D

 

énis nagyjából mindennek tudok örülni, de leginkább annak ami igazán szívből jön...pl armin ötlete ez tuti nyerő :D

szóval tökmindegy, h mi az ha szívből jön :)

lehet az bármilyen apróság...am általában az ajándékboltokban a dolgok 85%a olyan ami egy lánynak tuti tetszik :D lehet ez bármilyen dísz vagy plüss vagy gyertya...szóval tökmindegy miaz ha szívből jön :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Barátnőmnek mindig próbálok a kedvébe járni, vagy utazás valahova egy hosszú hétvégére, vagy csokoládé, vagy virág , de mindig van valami. Most majd Pest lesz múzeumok éjszakája, meg vasárnap névnapja igy majd kap szép virágot és egy szép felsőt persze majd amit ő választ, mert én nem vagyok benne otthon. :)

 

Armin Fan Megvan a 3 dik pirate szakács ;):D Mondjuk én ano csinltam sajtszószos tésztát akkor bnőmnek, akor én vok a 4 dik :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

nah tessék ide keveredett egy csaj! :D Sztem- hogy vidéken is hasznosítani lehessen-elviszed egy szép helyre)természetre gondoltam nem kajálni vagy ilyesmi) összebújtok naplemente stb...nem kell egy olyan hú de nyakláncot lehet venni bizsut is nem akarok negatívan hozzáálni de ha vigyázz rá a csaj akkor túlélheti a kapcsolatot is ha meg komoly akkor megéri már a komolyabb is de ha nem felesleges...este megmasszírozod a hátás ez tök szép!

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok

Tudnátok tippet adni,h egy képet miként tudnék átadni egy lánynak.Mármint milyen dekorációkban.Pl láttam már h üvegbe,v keretet neki. De én valami ötletesebbet akarnék. pl valahogy zenéljen is a kedvenc zeneszámával.Létezik ilyen?persze a pénz nem számit h mennyibe kerül,csak jó legyen.

Ha tudtok ötleteket várom.

köszi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

hát most lehet hogy nem csak a magam nevében beszélek, de én nem igazán szeretek ékszert kapni a barátomtól :D sőt, senkitől se igazán..valahogy az nem ajándék :) viszont várom azt a percet, amikor a barátom azt mondja: Gyere át holnap pontosan 5-re, és egy saját maga készítette kajával vár(a hölgy kedvenc desszertje ki ne maradjon ;) ), utána pedig egy bomba jó film egy kényelmes ágy keretében :) A csokor rózsa elmélet nem rossz, de ne csokor és ne rózsa, légy egyedi! Jó, végül is lehet csokor, de akkor legyen különleges, egzotikus növényekből álljon! ;) egy közös kép kinyomtatása és egy szép keretbe tétele nagyon nagy ajándék ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...