Jump to content
PirateClub.hu

Meglepetések barátnőnek


Fowl
 Share

Recommended Posts

Üdv mindenkinek!

 

Moderátori engedéllyel rendelkezve gondoltam megnyitom ezt a témát....

 

Ide igazából hasznos tippeket ötleteket várnék, spontán meglepetések, hónap\évfordulók, születés-névnapokat illetőleg...:)

Ha bárkinek van vmilyen tuti meglepetés ötlete, és megosztaná mindenkivel annak sztem örülnénk páran..:)

 

( Nem, nem vagyok teljesen ötletszegény, csak hát ugye ha van vmi tuti kis meglepitrükk amitől naon bezsonganaka nők az nem sosem jön rosszul... :) )

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Az ékszerekkel az gond hogy szépet-jót-tartósat olcsón nem lehet kapni. Az ötletháznak meg nagyon BPest szaga van vidéken a fejedben van az ötletház.

Vegyél neki egy rekesz Becks -et aztán mond azt hogy ezt azért kapod hogy boldog legyél...igaz én iszom meg de én ettöl boldog leszek és az én boldogságom a te boldogságod. :) Most persze néztek hogy milyen hülyeség de barátnömet kérdeztem mit vegyek neki ö meg azt mondta mind1 csak ne az legyen az ajándék hogy leszophat :) a sör mégis cska jobb.

 

Persze adhatnék értelmes ötleteket is meg írhatnék értelmes hozzászólásokat de ez nem az a nap :D

Link to comment
Share on other sites

azért ha normális tippeket is adnátok nem lenne rossz.. :) mármint ezalól természetesen kivétel Creoque az ő tippe nem rossz elhet h megfogadom ! ;)

am hogy miért itt van? Mert szted ezt hová lehet tenni? Mégiscsak csajozás a téma, és az Erotika nem jelent feltétlenül szexet... :)

Link to comment
Share on other sites

Kár pedig jót röhögtem:)Na szóval.Szerintem ne ékszert vegyél.Na jó ha valamit kinézet akkor azt.Ha van kedvenc együttese és a közelben koncertezik.Vidd el oda.Ha romantikus akarsz lenni vegyél neki egy csokor rózsát és tegyél bele egy műrózsát is és mond neki azt hogy addig szeretlek amíg az utolsó rózsa el nem hervad.Nem tudom mi jó nekik ebben de bejön.

Link to comment
Share on other sites

Igazság szerint ehez ismernünk kéne a nőt akiről szó van, hogy milyen dolgokat szeret meg hasonlók...Amúgy meg sztem mindeggy, mert sokszor volt úgy hogy nem tetszett bnőmnek amit vettem neki, de eljutottam arra a pontra hogy szrom, vagy megmondja mit szeretne vagy én küzdök vele, de ha küzdök vele akkor elvárom hogy tetszen neki :)

Link to comment
Share on other sites

de én most nem 1 konkrét helyzetre várok tippeket hanem olyan ötleteket várok mint pl.:

" én szoktam evnni 1 plüssmacit amit befújok teljesen a kedvenc parfümömmel amit már elkönyvelt az én illatomként így mindig rám gondol és nem is drága "

vagy vmi ilyen tippeket várnék ;)

Link to comment
Share on other sites

Az enyém miért nem jó? Fontold meg!!! :)

 

Na jó és mit szóltok egy páros ékeszerhez(tudjétok mint a gyürük urában aragorn meg a tünde csaj) nem kell drága de lehet drágának kinézö a lényeg hogy 2 ugyan olyan legyen. Az szerintem tökéletes jelképe az összetartozásnak. Páros piercing, akár tetoválás, medál persze meg amit gondoltok.

 

De láttam olyat is hogy 1 pár a nemi testrészeik fölé ráírták hogy az xy tulajdona! Ez kicsit beteges meg elég mély és aberrált kapcsolat kell hozzá.

 

Nálunk van a városban egy 3 méteres rácsos félköríves cucc ami tele van lakatokkal és melette lehet is venni lakatot amit helyben gravíroznak. A dolog lényege hogy a szerelmesek egy lakatot akasztanak a rácsra ami elég tartósan ott van (szerintem már 6 éve megy ez). Roskadozik is a rácsozat :) Persze ezt nem lehet hazavinni de lehet valaki ihletet kap :) mondjuk egy lakatos.

 

Vagy csináltass olyan pólót amit pizsamának hordhat és írj rá valami személyeset, valami vicceset vagy romantkusat kinek mi jön be jobban. Szerintem mehet bögre is amire közös képet raktok mondjuk, vagy törülközö valami hímzéssel...

 

Ajándékozz neki egy szerelmes verset vagy ha nem tudsz költeni akkor idézetet.

 

Vagy adhatsz neki kis ékszertartót.

 

Vagy hogy jöna tél vehetel neki hízett sálat...

 

Romantikus film, romantikus fürdö...

 

tollékszer, kulcstartó, mobil ékszer phffff mi van még... fénykép, sólámpa (szerintem nagyon jól mutat)

 

 

Amugy a fényképes ruhékat, bögréket stb a media marktban lehet elintézni.

Link to comment
Share on other sites

Nos...összetett a dolog ;)

 

Attól függ mennyire vagy romantikus, illetve a barátnőd mennyire az :rolleyes:

 

A saját készítésű ajándékoknak mindig megvan a hatása...szerintem (is) :rolleyes: már csak azért is, mert látni fogja rajtad, h igenis te komolyan vetted, szántad rá az időd (a pénzt), fontos volt számodra, h boldoggá tedd őt :rolleyes:

 

Saját készítésű ajándék...ha barkácsmester vagy...pl csinálj neki fésülködőtükröt...de csak olyan kis asztalit :rolleyes: egyszóval olyan dolgot készíts...amivel megkönnyíted életét, esetleg valamire fel szeretnéd hívni a figyelmét, egy a lényeg, ő örüljön neki (bár szerintem mindennek örül, amit tőled kap)! :rolleyes:

 

Ha gondolod...foglald érzéseid versbe, s add a kezébe, esetleg szavald el neki...a hatás garantált :rolleyes: ...szerintem ;)

Ha nem megy a versírás...nem gond...akkor olvass fel neki valahonnan akár iskolai tankönyvből (na itt nem a Talpra magyar kezdetűre gondolok :D), de itt is ha saját magad írsz...lásd fentebb! ;)

 

Vagy virágok, igen, ki nem meríthető ötletforrás :) pl ha nem sajnálod a pénzt...vegyél rózsákat...a szirmait tépd le, borítsd be vele az ágyad, mivel te még sosem szeretkeztél rózsaszirmok közt, s szeretnéd vele kipróbálni... ;) szerintem nem fogja azt mondani, h fujj...ezt ne :lol: Kérdés az, mennyi rózsa elég...passz :D megvan a kevésnek is a feeling-je, és a soknak is...de amikor belép a szobádba amit már átjárt az illat a rózsáktól...értem?!

 

Nah, hirtelen ennyi, sok sikert! ;)

Link to comment
Share on other sites

nem rossz tippek!

Az újság sztem jó ötlet, illetve szereznie gy pólót vagy egy sajátot nekiadni és vmit ráírtani, vagy esetleg ha én magam írok rá az se rossz :) GReg a dolgot sokkal romantikusabb oldalról közelítette meg de végülis.. melyik csaj mondd nemet a rózsaszirmok közti szeretkezésre? ;)

Link to comment
Share on other sites

Esetleg ha tudod a méreteit a csajszinak, irány a fehérneműbolt és egy kimondottan pikáns alkalmakra való bugyi+melltartó kombináció, esetleg hálóruha... Ha nem tudo, akkor a legegyszerűbb, ha a levett melltartót tanulmányozod, valahol van belevarrt cimke, azt tanulmányozd, minden adatnak rajta kell lenni. Ha mégse tudod kisilabizálni, írd le, mi van a cimkén és segítek. Nagyon tudnak örülni a csajszik a fehérneműknek, főleg ha dögös a cucc... :D Esetleg ékszer, mondjuk karlánc vagy bokalánc, belerejtve egy ólomüveg rózsába (lánc: 5000+ Ft, rózsa: 900 Ft). Megjegyzem, ezt fogja kapni tőlem szülinapjára... A plüss viszont eléggé gyerekes... Azt nem tanácsolnám.

 

barátnömet kérdeztem mit vegyek neki ö meg azt mondta mind1 csak ne az legyen az ajándék hogy leszophat

 

Biohazard, gondoltam, hogy romantikus lélek lehetsz, de azt nem, hogy ennyire... :D:lol::P

Link to comment
Share on other sites

 

Én anno az exbarátnőm 18dik szülinapjára a következő ajándékot adtam:

Pénz hijján voltam, szal a nagyon komoly aranynyaklánc meg ilyenek szóba sem jöhettek. Hosszas töprengés után ugy döntöttem h. készítek egy romantikus "ebédet" :D. Elötte nap mindent megvettem, elökészültem.

A csajnak azt mondtam h. jöjjön olyan 14:00-re.

 

- A szobában lehuztam a redönyt, az iroasztal a szoba közepére került, 2 szék egymással szembe, teríték, az asztalon egy üveg piros bor, s mindenfelé gyertyák, halk romantikus zene

- A csajt bekötött szemmel vittem be a szobába, kezembe fogtam az elötte nap megvett csokor rózsát, levette a kendőt s az öszhatás miatt elakadt a szava. A sírás kerülgette örömében. :)

- Az ebéd két fogásból állt, egy (általam) aznap készített spagetti, (közbe iszogattuk a bort), a 2dik fogás pedig az elötte nap elkészített palacsinta torta (1réteg palacsinta, 1 réteg puding), a tején pedig egy szép marcipán, s persze a gyertya (18).

- Az ebédet követően pedig egy lágy szeretkezés volt amivel lezárult az "ajándéksorozat".ú

 

Nem tudom h. ilyen ötletek jók e, minden esetre nekem ezen a napon nagy sikerem volt. Biztos vagyok benne h. ennek az ajándéknak 1000x jobban örült az akkori barátnőm mint egy gyűrűnek vagy egy nyakláncnak.

 

Hát kb ennyi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nah...a helyzet nálam elég komplex , v mindenki döntse el maga :D

Szal... mostmár tavaly azaz 2007dec27én összejöttem azzal a csajjal aki egyben az osztálytársam is, és kb első óta ő a minden vágyam (jelzem most vagyok végzős) csakhát vhogy sosem akart összejönni mindig jött közbe vmi bibi értitek..aztán most azon gondolkozom hogy január27re ,tehát az első hónap alkalmából mit vegyek majd neki...

Nehezít v könnyít a dolgon nemtom,hogy asszem én vok a 2ik barátja,és az első kb.3napig tartott...szal még alap a szitu is furcsa neki...

 

Mindenesetre vmi iszonyat romantikusat akarok amitől megáll a lélegzete és egyből a nyakamba ugrik..most nemtom vidéki vagyok de ahol tanulok ott van 2ajándék bolt is majd ott is szétnézhetek esetleg, vacsi meg mozi v elmenni vhova az kivan zárva mert 27vasárnapra esik és koliban leszek!Szal vmi tárgyi ajándékra gondoltam...vers+rózsa kombó az már tuti , csak még kéne vmi extra hozzá amitől tényleg elolvad...tényleg nagyon szeretem a csajt,és minden vágyam hogy naon happy legyen a meglepetéstől! :) jah és a sex is kizárva :D

(mármint részemről nem lenne rossz,dehát értitek nem akarom elkapkodni)

 

Szal bármilyen király ötletet szívesen várok ami eszetekbe jut ,szal hajrá !!! :))

üdv, és BUÉK mindenkinek!

 

Jox

Link to comment
Share on other sites

Spontán ajándékok.. (csakúgy) : Mikor barátnőmmel 1-2-3 hetesek voltunk néha azon gondolkodtam hogyan/MIVEL/ tudnám meglepni..Kerestem egy olyan verset ami tükrözi az iránta érzett érzéseimet,tehát amiben többnyire a SZERETLEK szóból állt.

Este küldtem el neki reggel olvasta el..mondta hogy nem annyira van oda a versekért,de nagyon tetszett neki,jól esett neki :blush:

Amikor átjön hozzánk általában mindig a kedvenc itala várja (nem alkohol..bár néha az is :) )

 

Az első hónapfordulóra vettem neki egy szív alakú párnát,Garfield figura volt a közepén, amint éppen átszakít egy szívet a fejével :) Illetve még hozzácsaptam a kedvenc fehércsokiját :)

Karácsonyra kapott egy parfümöt,azt mondta h én válaszzam ki ( :blink: :blink: :blink: )De szerintem/remélem tetszett neki,mert azta már jópárszor éreztem rajta azt a parfümöt :):wub:

 

Most közeleg a születésnapja...úgyhogy majd még ki kell gondolnom hogy mit is vegyek :)

Link to comment
Share on other sites

Hát fiúk, ez mind szép és jó, ezek az 5letek, némelyiktől tényleg el tudnak olvadni a lányok...legalábbis én biztos elolvadnék, például a rózsaszirmos ágytól, de az a csaj se járt rosszul, aki ebédet kapott a 18. szülinapjára!:)

Tudom, h nem illik tökéletesen a témához, de egy fiúnak mit adhat a barátnője? 4 hónaposak leszünk a szülinapjakor(19 éves lesz), és még 5letem sincs, h mit adjak neki, nagyon szeretem, és olyat szeretnék adni neki, aminek tényleg örül!

Minek örültök ti fiúk, mit szeretnétek kapni egy lánytól?

Megköszönném, ha adnátok valami tippet!

:)köszike:)

Link to comment
Share on other sites

Judy13: Ha már ismered annyira, hogy milyen rendezvényeket szeret, akkor annak látogatása veled együtt, majd pedig egy romantikus vacsora szintén megteszi. Szimplán a vacsora is tuti befutó, persze akkor, ha te készíted el neki, illetve gyönyörűen felöltözöl hozzá. Évfordulóra, de lehet máskor is, rólad (inkább kettőtökről) készült szépen bekeretezett képet. Szinte ua. a séma ,mint lányok esetében, kivétel az ékszer v parfüm vagy vmi hasonló. (nem örülök neki annyira :) )
Link to comment
Share on other sites

Köszi fiúk:) Úgy veszem észre, a vacsi az abszolút befutó:) Ezek szerint igaz a mondás, h a pasik szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út:) Nem vagyok ügyetlen a konyhában, úgyhogy sztem ezt majd megvalósítom:) De még van egy kis időm az apróbb részleteket kidolgozni, köszike hogy segítettetek!

puszi

Judit

Link to comment
Share on other sites

hamár segítettünk Judynak segít vki nekem is ? igaz még nem vok elkésve de olyan tanácstalan vok :D

A minap eszembe jutott a csokor rózsa meglőve egy műrózsával és ez az addig szeretlekes dolog :D belőni még közé egy fincsi szív alakú csokivmit...na mit szóltok?

Link to comment
Share on other sites

Ha már így segítettetek nekem, köszike...mellesleg a kényeztetés a mi kapcsolatunkban alap tatozék...:$:)

Szóval jocóóó:

Ha én kapnék egy ilyen ajándékot, tuti h odáig lennék:)

Röviden,tömören, de ha ezt meg is csinálod, a csaj a nyakadba ugrik:) És sokkal nagyobb elismerést kapsz tőle, hidd el!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...