Jump to content
PirateClub.hu

Valódi Beírások


fikusz
 Share

Recommended Posts

  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

7.-ben:

Tamás az órát végigmosolyogta, figyelmeztetem.

 

Ezt a rajztanárom követte el. Az volt a rögeszméje, hogyha valaki mosolyog, akkor nem adja a tiszteletet... Mutter meg elröhögte magát, mikor meglátta ezt a beírást :D

 

Szerk.: Meg a nyolcadik... Tankcsapdát hallgattam órán :D Beírást kaptam érte, és pont aznap volt Tankcsapda dedikálás a Media Marktban :) Gondolom az eredmény világos.

Link to comment
Share on other sites

bazz tök jó nektek :D nálam volt olyan h egy év alatt gimiben 17 beirásom volt, de bármit csináltam csináltunk mindig csak azvol hogy a házirend megszekéséért osztályfönöki, szaktanári vagy igazgatoi intésben részesítem... semmi extra :(

Link to comment
Share on other sites

Ez az eset úgy történt, ha jól emlékszem, hogy osztálytársamnak el volt törve az álkapcsa. A törött álkapcsát meg egy titánium lemezzel bevasalták, hogy összeforjon. Na én ezzel a lemezzel akartam beverni a szöget úgy, hogy még az arcában volt. De a pad egy régi funérból volt, szóval mentségemre legyen mondva könnyen bement a szög. Akár kézzel is be lehetett volna verni, de így hol van az élvezet?! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Az a történet, hogy azt hittem h vége a sulinak és elmentem. :)

 

Tisztelt szülők!

Tamás magatartásával az utobbi időben újra sok a probléma. Márc. 6-án csütörtökön, a 6. óráról elment. Szeretnék a problémák megbeszélése céljából találkozni önökkel, ha lehetséges.

 

2007.03.10

Link to comment
Share on other sites

Erre emlékszem :D

 

-5. osztály, első hét: osztályfőnöki. Egy lépcsőn rohangáltunk fel-le és a WC ajtót csapkodtuk

-6. osztály, december: 3 napon keresztül minden nap maszturbáltunk a suliba :D Tesi óra előtt hülye osztálytársam szólt a tanárnak, hogy xy-ék hokiznak :lol:

-7. osztály, (osztálytársam) rajz órán fekete pasztell krétával befestette a kezét. "T.Sz. A rendelkezésre álló időt gyermekük a két kézfeje fekete pasztell krétával való befestésére használta. Gyermekük munkája nem azért közepes, mert tehetségtelen, hanem mert nem használja ki a rendelkezésre álló időt. Úgy gondolta, hogy ez vagány" :lol:

Ugye Roated lelépett :)

-8. osztály: osztálytársam Egerből jött és el akarta magyarázni, hogy merre lakik. Felrajzolta a helyeket "kiba***tt nagy sárga ház" és úgy maradt. Német órára jön osztályfőnök és meglátja :) Odahívott egy csajt az ablakhoz, aki felírta és először egy NYELVTANI hibát mondott el neki :D Azt hittem meghalok, amikor ablakon ordítja neki.

 

Íme a mű (Eger világtérkép):

11cd6340f0df9d01324b77c49dc165f377111765.jpg

:lol:

Link to comment
Share on other sites

Mert te "csúfoltál minket, hogy nem merjük" :D

 

Ezt kaptam én annó 9.-be: Tisztelt szülő! Dávid osztálytársa arcával próbált beverni egy szöget a padba, ezért figyelmeztetem!

 

Nem rossz ötlet, egyszer kipróbáljuk ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tisztelt szülő !

Tamás a tantermet kicsengetés előtt 1 percel elhagyta a tantermet ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem .

(kimentem kicsavarni a bohócot)

Ez még anno a régi sulimba volt de itt vas szigor volt pl : ha volt fülbevalód akkor kivetették vagy leragasztották , ha megcsörrent a mobil akkor szaktanári .

Szerencsére már onnan elhúztam a csíkot :D

Link to comment
Share on other sites

nekünk olyan volt h haveromnak a kezére rácsukták a tesiöltöző ajtaját,ő elkezdett káromkodni, osztályfőnöke elvette az ellenörzőjét:

Tisztelt Szülők!

Gyermekük testnevelés óra előtt, a fiú testnevelői öltőző édesanyját szentségelte. Ezért osztályfőnöki figyelmeztetésbe részesítem

:D :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

lol

egyik haveromnak : máté a kémia órán gyágyagyagyázik, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem!

nekem : órán a tollával lövöldözik, zavarja az órát, és furcsa hangokat ad ki

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

néha a tanárok is eléggé....ááá hagyjuk

B)

Link to comment
Share on other sites

Nekem vicces bírásom még nem volt, de vicces beszólása a tanárnak igen.Tudni kell h összesen kaptam eddig 4 beírást, ugyanattól a tanártól ( 2 év alatt). Tegnap behív a tanáriba iet szól:

- Norbi azt hiszed, hogy menő vagy attól ,hogy beszélgetsz órán?

- Nem vagyok menő - mondom neki

erre:

- de igen, de igen

Most én elég rendesen szemberöhögtem a tanárt, el is engedett hamar :D

Link to comment
Share on other sites

szasztok!

az estibe jártam és ott az egyik nappalisnak kivettem a padból az ellenőrzőjét hogy belekukkantsak és állt benne egy ilyen beírás:

"Tisztelt Szülők!

Gyermekük szünetben, az egyik érettségis tanárgyat a táblára felírt "MATEK FUCK" felirattal próbálta népszerűsíteni, ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem!"

 

Jót mosolyogtunk rajta :D

Link to comment
Share on other sites

hát, tudnék mesélni... általánossal együtt 4. sulit járom.....

 

kedvenceim

"Tisztelt Szülők. Balázs, hetek óta egy kockás füzetbe írja az irodalom és a nyelvtan órai anyagot, amit ő mindenes füzetnek hív, ezért szaktanári intésben részesítem." ezt általánosba kaptam Zsuzsanénitől :)

 

"Tisztelt szülők. Balázs a wc-ben cigizett 3 társával együtt. Szemmel láthatóan nem élvezték, és le se tüdőzték"

no comment :lol: 3.ba kipróbáltuk :D

 

"Tisztelt Szülők. Arra lettünk figyelmesek, hogy Balázs, a 3masnál rosszabb jegyeket és a beírásokat, a 6.as, míg a jó jegyeket az aktuális, 8.as ellenőrzöjébe iratja. Osztályfőnöki intésben részesítem."

8. Julikanéni :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Üdv!

 

Anno, még általános 7.ben Német órán csináltunk pár rajzot a tanárnőről. Mondhatom 26 éves bomba nő volt. Erre elkéri az ellenőrzőt és ezt írja be:

" Tisztelt Szülő!

Kérem, hogy ismertesse meg Zoltánnal az órai viselkedés szabályait!"

 

erre nem érkezett válasz, de amikor testnevelés előtt egy oszt-társunkat berántottunk a fiú öltözőbe, és ott kellett neki öltözni, erre ez volt a beírás:

" T. Szülő!

Értesítem önöket, hogy Zoltán és négy társa testnevelés óra előtt öltözési időben az egyik leány társukat bevitték a fiú öltözőbe, és arra kényszerítették, hogy öltözzön ott! Kérem, hogy beszélgessenek el vele a nemi etikettről, vagy szerezzenek be neki egy barátnőt, aki "ellátja a baját"!

 

erre válasz:

" T. Tanár Nő!

Értesítem önt, hogy gyermekem teljesen tisztában van a nemi érintkezés szabályaival, veszélyeivel, ugyanis a barátnőjével a ház előtt kaptam el őket!"

 

Na most a válasz után egyátalán nem esett jól nekem iskolába járni, annyira égő volt!

Link to comment
Share on other sites

Bakker ezek de komolyak :lol: :lol:.

 

Beírásom nem volt, én próbáltam jó lenni, de amikor alsóban leszedtük a wc ajtót, akkor kész volt ofő. Egy másik tanárt meg tisztára kikészítettünk, elkezdett ott nekünk sírni meg minden. Ezeken kívül csak a szokásos dolgok.....

Link to comment
Share on other sites

Ezen be fogtok ... (ti is):

 

osztálytársam mesélte, h volt egyszer h egy srác elment a barátnőjéhez, a csaj elment zuhizni, addig a srác várta, egy kutyu meg ott feküdt a szobába, na de a srácra rájött a fosás míg várt és a wc meg a fürdőben volt, hát nagyon kellet neki, beszarni meg mégse szarhat be szal odaszart a sarokba :D:D:D:D a csaj kijött a fürdőböl, kérdezi miez a szag, látja h szarvan a nappali sarkába, kérdezi a srácot ezmeg mi? mire a srác aszondja, biztos a kutyád volt, mire a csaj, de az plüss

 

 

10 percig nevettem megállás nélkül. A végén már azt hittem kilyukadt a tüdőm XD

Link to comment
Share on other sites

Én most kaptam egy szaktanárit.

Lényegében azért, mert ..... az egészbe :) Év végén engem már semmi sem motivál (na jó... a pénz az mindenkit :)) és nem jegyzetelek már. Tanár pedig behívatja még anyumat is. Holnap megy be, kiderül, hogy mit mond :D Kíváncsi leszek.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...