Jump to content
PirateClub.hu

Userball Tutorial


Balage25
 Share

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

de vannak erre iszonyatosan jó könyvek, utána lehet nézni. ehelyett segítségért sikítoznak, ráadásul nem is olyan nagyon bonyolult művelet... először igenis ismerkedjenek meg az eszközökkel, a felhasználói felülettel... így nem lehet photoshopozni, hogy fogalmuk sincs melyik eszköz mire való... <_<

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

óhóó még night watch! O_O (userball lista,kép alja) kedvenc filmem de valahogy nem illik bele a userballba :S maradok inkább a userbar nál de érdekes tut tanultam belőle 1 kicsit :) thx.

 

"de vannak erre iszonyatosan jó könyvek, utána lehet nézni. ehelyett segítségért sikítoznak, ráadásul nem is olyan nagyon bonyolult művelet... először igenis ismerkedjenek meg az eszközökkel, a felhasználói felülettel... így nem lehet photoshopozni, hogy fogalmuk sincs melyik eszköz mire való... dry.gif"

 

ott a pont

Link to comment
Share on other sites

Gandzsa elöbb utóbb így ki fognak bannolni hogyha ilyenekkel írod teli a fórumot h hsz-t növelj....

Gondolom else olvastad a szabályzatot v ha igen is akkor is a semmibe veszed.

A szaályzatba az áll h csak akkor írj ha valami problémád van és úgy látom neked nincs szal ....Remélem már kaptá WARN-t!Mert már nagyo idegesít, ilyen lámáktól nem átlátható a fórum... :angry:

Link to comment
Share on other sites

Ha neked így jobb akkor leírom. Amikor az 5 cm-eres Dolgot kell csinálni (nem tudom a pontos nevét) ott nekem kisebb lesz a kör de 90 fokonként kivelé megy szóval ilyen fogaskerék tipusu lesz. Aki tud az segítsen ITT. Van egy pár másik fórum itt Photoshopban ahol nem helpet kérnek csak dicsérik akkor én miért nem tehetem?

Amúgymeg nem nagyon érdekel a Hsz.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Én is elakadtam, segítség.

 

Az 5-ös lépéssel van gondom.

Ctrl nyomva tartása közben rákattintottam a fehér layerre, meg is van a kijelölés, de nem találom a Szerkesztés -> Körvonalazást, lehet, mert angol a photoshoppom, de letöltöttem a ps szótárat, még az alapismereteket is elolvastam (pedig már ismerem), de nem találom.

Hol van?

 

Szerk2.: Mégsem találom, PS CS3-am van, Körvonalazás az a Stroke akar lenni? Mert akkor azt a Layer -> Layer style-nál tudom beállítani, de a Szerkesztés (Edit)-nél nem.

 

Szerk3.: Lol, de béna vok, most meg elsőnek megtaláltam, egyesével végignéztem a menüt de nem találtam meg a Stroke-t az edit-nél, de vak vagyok :)

 

 

OFF: A tutor végén az idézet nagyon nagy: "Ne lopj, az a politikusok dolga" :lol:

 

 

Szerk.: Rájöttem, én hülye, szerkesztés (edit) helyett a kijelölés (select) menüben keresgéltem, kicsit félreolvastam...

 

 

Kösz a tutort, csinálok magamnak egy jó aláírást :)

 

Itt az elkészült kép, elsőnek kicsit béna, másodjára jobb lesz, majd aláírásomban kiderül :)

 

(direkt nem átlátszóba mentettem el, el akartam menteni átlátszóba és fehér háttérrel is, csak miután elmentettem photoshop bezárult :( )

userballcod2.png

 

Szerk 4(vagy 5): Na most már csináltam pár normálisabbat is (lent aláírásomban), ezek sem lettek még mester művek, de majd igyekszem.

 

Csak GIF-ben lesz animált, vagy van valami más formátum is, amitől animálva marad a kép, mert ha megnézitek az aláírásom akkor látszik (főleg a magyar zászlósnál), hogy nem lett jó minőségű, pedig igen, csak a GIF miatt néz ki így.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...