Jump to content
PirateClub.hu

Formabontó tanulmány a Suzukitól


E.Draven
 Share

Recommended Posts

2007091211.jpg

 

Formabontó tanulmány a Suzukitól

 

 

Lehullt a lepel Frankfurtban a Suzuki új tanulmányáról, mely egy 2010-ben megjelenő szériaváltozat előfutára. Ha a végleges modell csak feleannyira merész lesz, mint a Kizashi, igen valószínű, hogy a japánok rengeteg újabb hívet szereznek maguknak.

 

Bár egyelőre semmilyenfajta hivatalos információval nem szolgáltak az új modellről, a Suzuki mégis nagy feltűnést keltett Frankfurtban a Kizashival, mely marcona megjelenését egy korábban megjelent vázlat is előrevetítette.

 

2007091215.jpg2007091217.jpg

 

A Kizashi szinte minden egyes porcikáján találunk valami szokatlant, a leglátványosabb elem azonban kétségtelenül a Darth Vader maszkját is lepipáló hűtőrács és a két földig húzott fényszóró. Jó hír lehet azoknak, akiknek tetszik a képeken csillogó tanulmány, hogy a Kizashi formavilágát megörökli majd egy családi kombi, melynek piaci megjelenése 2010 körül várható.

 

[origo]

 

Link to comment
Share on other sites

Hát a kipufogóbol ítélve szép kis erögép lehet. Gondoljunk csak bele milyen légnyomás miatt kell 2 kipufogó. Vagy a másik lehetöség hogy csak dísz :D Bezzeg most mindenki nyalja majd a suzuki pi... régen meg ha azt mondtam hogy szerintem jó és olcsó autókat gyártanak jött a ugatás. Na menjetek a rákba :lol:

Link to comment
Share on other sites

Khm khm... a 2 kipufogót manapság a környezetvédelmi elvárások miatt rakják be, 2 kipufogó = 2 katalizátor. Egyébként szerintem ez a mostani új swift egész jól néz ki, sokkal pofásabb mint pl az ignis amit annyira nyomnak rallyban is meg mindenhol...

Link to comment
Share on other sites

Igen, de már nem lehet olyan autót gyártani közúti forgalomba ami nem felel meg az aktuális elvárásoknak, jelenleg ha jól tudom az Euro 4-es :unsure:

Persze, az egyedi kipufogórendszerekben nincs katalizátor, pont az a lényeg meg a tuning benne :)

De tény ami tény, baromi jól néz ki!!

Link to comment
Share on other sites

Papírautó..mégis többen halnak meg a luxus "atombiztonságú" aútókban mint az ilyenekben :D Nemrég néztem vhol felmérrést erről. És ez azért van, mert vannak ezek a biztonsági teszteken igen jó eredményt elérő milliókba kerülő autók...de a sofőr nem gondolkozik, hogy az a teszt nem 150-200as tempónál történik. Szal ha nincs jó kocsid (nem teljesítménybe értem :D ) akk biztonságosabban is vezetsz (jó ez nem mindekire igaz) Meg sztem ez már nem olyan papír :D.

Link to comment
Share on other sites

Nekem teccik bár lehet azért is me nekem is suzukim van .s valóban a magyar utakon való közlekedésre ,persze a szabályok betartása mellet tökéletes me az 1.3 osm megy frankón de aki ismeri és betartja a kresz szabályait az tudja hol mennyi a megengedett max .

Link to comment
Share on other sites

Persze egy ilyen és ehhez hasonló kaliberű autót nem is arra találtak ki h Alsógyökérfalva és Rárófelsőszentmárton között közlekedjünk max 90el! Mert ha pl Magyaországon kimész az autópályára egy 1.3as Suzival, ahhoz h kényelmesen közlekedj 130-al már igencsak izzasztani kell az autót! És ezzel most korán sem azt akarom mondani h nem jó autó az 1.3as Suzuki (főleg ha az egy GTi), mert igenis jó, csak kevés néhol! És persze az sem mellékes ha nagy nehezen Mo-n találtál egy autópályaszalaszt akkor az 130at mennyi idő alatt éred el!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...