Jump to content
PirateClub.hu

Mindnyájan űrlények vagyunk?


Szipi
 Share

Recommended Posts

Mindnyájan űrlények vagyunk

 

Ezt nem én állítom, hanem komoly ausztrál kutatók a sydney-i egyetemen. Ami valaha sci-fi írók fantasztikus ötletének tűnt, azt mára átvette a tudomány, mint oly sok esetben. Komoly kutatók álltak elő azzal az elmélettel, miszerint a földi élet a kozmoszból került hozzánk. Ezt már száz évvel ezelőtt is mondta több tudós, voltak az elméletnek Nobel-díjas támogatói is.

 

Paul Davies nem ismeretlen név az elméleti fizikában. Vagy száz mű szerzője, korábban a cambridge-i egyetem előadója volt, a kvantumfizika elismert szakértője. A világűrben egy kisbolygó viseli a nevét, jelezve tudományos érdemeit.

Azt állítja hát Davies és néhány társa, hogy a földi életet a világűrben életcsírákat tudatosan terjesztő lények hozták létre, és erre van bizonyíték is! Na nem úgy, hogy az egykori életkertészek időnként erre járnak ismét és megnézik, mi lett „palántáikkal", dehogy. Davies azt állatja, hogy elméletének bizonyítékai bennünk vannak. Minden ember és állat magában hordja azokat a genetikus ismertetőjegyeket, amelyek elméletének helyességét kétséget kizáróan bizonyítják.

És bizony úgy tűnik, igaza van. A kaliforniai Law-rence Berkeley National Laboratory tudósai olyan felfedezéseket tettek az emberi és állati genomokban, amelyek döbbenetesek! Bizonyítják, hogy kozmikus lények beavatkoztak genetikai kódunkba.

Vagyis előállt az a helyzet, hogy nem kell az idegeneket az űrből várni, a kozmoszt rádióteleszkópokkal pásztázni, lehallgatva annak zajait. Várni a jeleket vagy az idegenek érkezését a Földre. Ők már itt vannak -bennünk. Mi vagyunk az idegenek.

Davies még ennél is távolabb merészkedik: szerinte az egykori életteremtők eleve olyan kódokat, információkat helyeztek a genetikai rendszerünkbe, amelyeket kellő tudás birtokában felismerhetünk. Az idegenek valaha egysejtüeket juttattak a Földre, amelyek elszaporodtak. Később bármikor juttathattak ide génhordozó, vírusokat, amelyek bejutva az itteni lények szervezetébe, előidézték a kívánt változásokat.

Azt sem lehet kizárni, hogy ilyen folyamatok ma is zajlanak. A Földre észrevétlenül eljuttatott vírusok révén a DNS-ekbe bármikor plusz szekvenciákat lehet bevezetni.

Állítólag már tíznél több állat génjeiben fedeztek fel valami olyasmit, ami enyhén szólva is gyanús. Emberek, egerek és néhány emlős DNS-ében olyan hosszabb génláncokat találtak a tudósok, amelyeknek látszólag nincsen funkciójuk. Mégis a mutációktól legjobban védett „belső" részekben találhatók, mintha a természet (?) nagyon fontosnak, valami okból védendőnek, értékesnek tartaná őket. Ezek sok millió éves fejlődés alatt sem változtak - ráadásul úgy az állatoknál, mint az embereknél pontosan azonosak.

Nem kevés tudós véli már úgy, hogy valakik a Földtől távol előre megtervezték az itteni fejlődést az egysejtűtől az emberig. Amilyen bonyolultak vagyunk, magától értetődő, hogy nem lehetünk véletlenszerű evolúció csúcstermékei.

 

Link to comment
Share on other sites

nem telejsen hülyeség ez hir amugy. van egy azték piramis amibe fel van tüntetve a 9 bolygó. (tom a pluto már nem bolygó)

de ez azért frucsa nem?

amugy szerintem emberi gőg lenne azt feltételezni hogy mi vagyunk a legértelemsebb faj a vilgegyetemben.

a vallások meg amugy a termtés és egy ébb emberi ésszel fel ne mfogható eseméynek megmagyarázására jött létre szerintem...

Link to comment
Share on other sites

Erről egy South Park rész jut eszembe, ahol kiderül, hogy a Föld valójában egy valóságshow, ugyanis az űrlények dobták össze erre a bolygóra ezt a sok fajt, és nap mint nap lesik a tévében, hogy hogyan élnek meg egymás mellett! :lol::D

 

Amúgy nem lehetetlen, amit a cikkben írnak. De sajnos az igazság odaát van!

Link to comment
Share on other sites

Valami miatt ezt én teljesen így gondolom,sőt az uccsó mondattal maximálisan egyet kell hogy értsek.Gyanítom hogy valami biológiai kísérlet eredményei vagyunk inkább,mint valami megfoghatatlan istenség kreálmányai.Sőt valószínűbb,mert a nagybetűs ISTEN-t idáig max csak Mózes látta,ő is csak lángoló bozót formájában. :)

Link to comment
Share on other sites

A természet 4 milliárd éve foglalkozik a teremtéssel, mi pedig csak a 80-as évek óta foglakozunk a genetikával és a DNS szerepével az életünkben. A legtöbb dologról ami ezzel kapcsolatos, halvány fogalmunk sincs, miért van úgy, vagy egyáltalán miért van? De frankó kis elméleteket lehet gyártani... Amúgy viszont tuti, hogy össze vagyunk barkácsolva, persze ezt minden kutatási pénz felvétele nélkül mondom.

Link to comment
Share on other sites

Ezt 1000000 érv cáfolja meg rögtön. Élölények már voltak a tengerekben (elvielg módosított egysejtüek mondjuk) de utána az Ösföld még vándorolt és a mai képét mikor elnyerte akkor alakultak ki a mai tengeráramlatok (golf, labrador és társaik). Ezek nélkül a szárazföld fele lakhatatlan lenne és felváltva pusztítana a jégkorszak és a hőhullám. Én nem vagyok ürlény de ennél énis értelmesebben gondolkodom.

Link to comment
Share on other sites

biohazard te mindig mindent mindenkinel jobban tudsz.... elveszett tudos-geniusz vagy (vagy lehet nem is vagy elveszett es itt csak inkognitoban forumozol?)....

 

bocsánat nem akarok 'kioktató' lenni. teljesen átlagos embernek tartom magamat... érdekel a tudomány ennyi. Ha valami olyat olvasok, látok, hallok amit még nem értek akkor egyböl utánanézek. Ami inkább érdekel az a csillagászat és az elméleti fizika.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...