Jump to content
PirateClub.hu

Juventus


iserf
 Share

Recommended Posts

  • Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A Juventus már egyedül áll a Serie B élén
5395.jpg
A torinóiak alaposan elpáholták a Barit, míg a Napoli csak ikszelt a Lecce otthonában a Serie-B hétvégi fordulójában.

A Serie-B 20. fordulójában a Juventus fölényes győzelmet aratott otthonában, a száműzött torinói gárda a Barit intézte el 4-2-re. Nem kezdődött azonban ilyen simán a meccs a hazaiak számára, óriási meglepetésre ugyanis Santoruvo révén már az első percben vezetést szerzett a Bari. Trezeguet a szünet előtt egyenlített, majd a félidő utolsó percében Nedved már vezetéshez juttatta övéit. A második félidőben Del Piero és a cseh aranylabdás újabb találata eldöntötte a meccset. Az olasz csapatkapitány 500. bajnokiját góllal ünnepelte a Juvéban.

A Juventusszal azonos pontszámmal várta a fordulót a Napoli, amely szombaton nem tudta legyőzni a Leccét, így két ponttal leszakadt az éllovas Zebráktól.

Forrás: SamsungSport.hu
Link to comment
Share on other sites

nekem is, főleg, h a milannak több klasszis játékosa maradt, és mégis bukdácsol :)

 

Del Piero maradi akar a szerződése lejártáig. "szeretnék maradni és ünnepelni, még a szerződésem lejárta után is. ha ez a jelen, akkor a jövő fnyesnek ígérkezik. nem tudom magamat egy másik mezben elképzelni."

gondolom visszavonulása után sem könyvelőként szeretne dolgozni, hanem a csapat körül akar tevékenykedni :)

 

Marchionni mindenképpen marad, és Buffon is valószínűleg. - persze cannavaro is ezt mondta, mégsem maradt.... - de reméljük, így van :)

 

Zalayeta valszeg elmegy vagy az Empoliba, avgy a Levantébe

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Én a Milannak szurkolok, de már nagyon várom, hogy a Juventus feljusson mert nélkülük nagyon más ez a bajnokság... Elég nagy szintesés volt ez a Serie A-nak, főleg mivel mi sem igazán találtunk magunkra ebben az idényben eddig, és kezdem unni, hogy az Internek nincs jelenleg ellenfele... <_< Meg persze jópár rangadótól fosztották meg így a népet... hacsak a Juve 4 meccsét vesszük amit a két milánói csapattal játszhatott volna...

Link to comment
Share on other sites

Köszi :) Meg szerintem nem a klubot kellett volna így büntetni, mert most a szurkolókkal és a játékosokkal szúrtak ki (meg az egész bajnoksággal ahogy már írtam), hanem a vezetők kaphattak volna komolyabb büntetést... mert az hogy elveszik a bajnoki címet még belefér, mert ha tényleg volt egy kis kavarás akkor vegyék... de a játékosok ugyanúgy küzdöttek végig és nem értem mér őket kellett szivatni <_< és mondhatnám hogy "mocskos Juve, megérdemelték" (ahogy sokan mondják is), de most őszintén kinek lett jobb attól hogy kizárták a Juvét?... senkinek... sőt csak azt érték el az egésszel hogy olyan az idei bajnokság amilyen...

Link to comment
Share on other sites

És akkor Internek befellegzett.. Majd azért a blben meglátjuk meddig fog menetelni a zöldasztalos csapat , sztem nem sokáig ;) Jah itt egy hír : <_<

 

Fösvény Inter

 

Egy jegyet sem voltak hajlandóak adni a Juve megfigyelőjének...

 

Szerdán este rendezték a San Siróban az Inter-Valencia összecsapást, amelyre a Juventus egy, azaz egy egy darab jegyet igényelt az Inter vezetőitől, hogy Alessio Secco sportigazgató által kiküldött megfigyelő feltérképezze a spanyol csapatot. Nos, a milánói csapat vezetői nem adták meg a kért egy darab jegyet a Juventusnak, annak ellenére, hogy a 85 ezer férőhelyes stadionban 35 ezren foglaltak helyet, így a megfigyelő egy San Siro melletti bárban, tévén keresztül követte végig a mérkőzést. Mikor a vezetők megtudták, hogy megtagadták tőlük az egy darab jegyet is, csak kiröhögték a kék-fehér csapatot.

 

Emlékezzünk, hogy annak az Inter "nagy" olasz győzelmi sorozatának ellenére (egymás után megverték a Cagliarit, Chievót, stb...) természetesen nem tudták megverni a nem nagy játékerőt képviselő Valenciát, így remélhetőleg búcsúzik a BL-től a csaló, spúr csapat.

Módosította guru
Link to comment
Share on other sites

Hát ha igaz ez a hír akkor ez nagyon gáz...

Mellesleg a győzelmi sorozat is tényleg azért van mert a sok kiscsapatot verik egymás után (általában 1-0-ra <_< ) és nincs ellenfél... az egy dolog hogy a Milan-t is megverték ősszel de ha lenne még egy olyan aki felvehetné a versenyt akkor nem nyernék meg az összes meccsüket... mert az őszi meccs után fél évet kell várni hogy megint ellenféllel találkozzaon az inter... lol... még a róma aki esetleg megszakíthatta volna, de azért az sem az igazi...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...