Jump to content
PirateClub.hu

Juventus


iserf
 Share

Recommended Posts

  • Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mind1 felesleges vitákba nem megyünk bele mert rosszat tesz az egészségnek! :) részemről nem szólok többet de ha "mi" se megyünk át lehúzni a milan másik topicba akkor itt is illene úgy viselkedni mint pl Juninho aki másik topicban is emberi hangon tud szólni egy számára közömös csapatról. :)

Link to comment
Share on other sites

Az Ajax védője Zdenek Grygera jövőre Juventus mezt fog ölteni, ezt a holland klub technikai igazgatója támasztotta alá.

 

A cseh védőt megszerezte a Juventus

 

A Juventus leigazolta az Ajax 26 éves védőjét, Zdenek Grygerát. A hírt az Ajax sportigazgatója, Martin Van Geel erősítette meg: "A Juventus rendkívül korrekt módon viselkedett, és hivatalos úton értesített minket, hogy megegyeztek a védővel."

 

A védő a nyáron ingyen csatlakozik a zebrák keretéhez, de az is megeshet, hogy már januárban költözik. A holland sajtó tudni véli, hogy az Inter is nagyon közel állt Grygera leigazolásához, de a cseh hátvéd a Juventus választotta.

 

:)

Link to comment
Share on other sites

hát nemtom... Trez már nagyon el akar menni, sztem is el kéne engedni, de természetesen cserébe vkiért. Ronaldo f@ca lenne, ha jönne :P de én sem szeretném, ha Buffonért. meg sztem lehetne Bojinovra alapozni, ha Trez el is menne, mert egy jól képzett, fiatal játékos.

 

és itt van pár érdekes rövid hír

 

Azt követően, hogy a Juventus csapatkapitánya átlépte 182. gólos csúcsot, szombaton újabb bejegyzést tesz a történelem könyvekbe.  
Négy nappal a Cesena elleni mérkőzést követően a Juventus visszatér az Olimpicoba. Szombati Bari elleni összecsapás különösen emlékezetes lesz a Juventus és annak csapatkapitánya számára: Alessandro Del Piero 500. fellépésére készül fekete fehér mezben.
Az örökranglistát egyébként 82-es világbajnok Scirea vezeti - a maga 552 Juventus-beli fellépésével – Furino (528) és Del Piero előtt.

 

Világbajnokaira építené jövőjét a Juventus

 

A Juventus elnöke, Giovanni Cobboli nem zárta ki Emersonszezonvégi visszatérésének lehetőségét

 

A Juventus sportigazgatója Alessio Secco elmondta, hogy Gianluigi Buffon és David Trezeguet is része a klub jövőbeni terveinek

 

A Villareal játékosa Alessio Tacchinardi kész visszatérni a Juventusba, miután kölcsönszerződése júniusban érvényét veszti

 

Nicola Legrotaglie visszatért

 

Olaszországi hírek szerint a Juventus együttese közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Barcelona csatárát Javier Saviolát

 

ezek csak rövid hírek, mert arról a bizonyos oldalrólk nem lehet másolni (jól teszik ;) ), szal aki ismeri azt az oldalt, elolvashatja a híreket teljes egészében (gondolom sokan ismerik). reklámozni nem akarok, de asszem ebnben a topicban az első oldalon kint van a link :D

-----------------------------------------------------------

Számoljuk meg a drukkereket!

gyertek-gyertek ;)

Link to comment
Share on other sites

Ha már a híreknél vunk:

 

Lippi visszatérne a Juventushoz

3148890890.jpg

Marcello Lippi nem zárta ki, hogy önkéntes száműzetése után visszatér a torinói egyesülethez.

 

Marcello Lippi a világbajnokság óta nem vállalt munkát és továbbra is tartja magát elhatározásához, miszerint a következő szezonig nem ül le egyik csapat kispadjára sem. Az 58 éves szakember 1994-től 1999-ig, majd 2001-től 2004-ig irányította a Zebrák szakmai munkáját, majd az olasz válogatott szövetségi kapitánya lett. Lippi elmondta: Olaszországból még egyetlen ajánlatot sem kapott, de a Juventus megkeresésének nehezen tudna ellenállni.

 

- Hogyan zárhatnám ki a visszatérésemet, miután 10 nagyszerű évet töltöttem el a klubnál? Ugyanakkor Didier Deschamps remek munkát végez a csapat élén, kilencpontos hátrányból indulva a Juventus vezeti a tabellát, úgyhogy nem hiszem, hogy időszerű lenne edzőváltásról beszélni az együttesnél – nyilatkozta Lippi.

 

Forrás: SamsungSport.hu

 

Lippi remek edző ezt bizonyította azzal h VB-t nyer Olaszország..Szivesen látnám a Zebráknál

Link to comment
Share on other sites

Én Roma szurkoló vagyok,de nagyon szar a Juvét igy látni..... :mellow:

Én pedig Juve szurkoló vagyok, és nagyon jó látni, hogy vannak olyan szurkolók, akik bár más csapatért szorítanak, mégsem csak szidni tudják a másik csapatot, hanem együttérzésre is képesek. Én idén szívem szerint a Roma-nak adnám a Scudetto-t, remélem így is lesz!

Riszpekt.

Link to comment
Share on other sites

ezaz! B)

gracca a "tímnek", Nedvednek, Treznek dupla gracca, Del Pieronak meg 500 :)

örülök ennek a sikernek ^_^

 

és hozzátenném, h Del Piero gólpasszt is adott, Trezeguet első gólja nagyon szép volt

 

szerk: a gólok így következtek: Trezeguet (1-1), Nedved (2-1), Del Piero (3-1), Nedved (4-1)

úh. sztem elírtak vmit ;)

Link to comment
Share on other sites

Én pedig Juve szurkoló vagyok, és nagyon jó látni, hogy vannak olyan szurkolók, akik bár más csapatért szorítanak, mégsem csak szidni tudják a másik csapatot, hanem együttérzésre is képesek. Én idén szívem szerint a Roma-nak adnám a Scudetto-t, remélem így is lesz!

Riszpekt.

 

Én alapból Olasz foci párti vagyok,és mi tagadás hogy hiányzik a Juve a serie a -bol...

A scudettora most leginkább az Inter-nek van esélye..

Link to comment
Share on other sites

Lehet jön a Juvébe Javier Saviola a Nyúl..Ez a hír támasztja alá:

 

Szinte biztosra vehető Saviola távozása

saviola_tmarsh.jpg

Jelen pillanatban úgy tűnik, Javier Saviola, a csapat bombaformában lévő argentin csatára távozik a csapattól, annak ellenére, hogy korábban még arról is szó volt, ha lemond járandósságának egy részéről, akkor akár maradhat is. Az Eurobarca utánajárt a fejleményeknek.

 

Az oldalon többször is megírtuk, hogy Saviola évek óta tartó háttérbe szorítása tudatos folyamat, hisz az új vezetésnek (értsd elsősorban Frank Rijkaardnak) nem tetszik, hogy Saviola a keret egyik legjobban kereső játékosa, fizetése körülbelül bruttó 5 millió euro. Ennyit keres egyébként Ronaldo is a Milanban, ha sikerül az olaszoknak leigazolni, az elmúlt éveket nézve ez a pénz nem is annyira sok.

 

Ugyanakkor kétségtelen, hogy Saviolát még a Gaspart-erában szerződtették, s egyből a szurkolók kedvence lett. Rijkaard második évében azonban már nem jutot neki szerep, hiába játszott jól 2003-2004-es idényben. Ezután két évet kölcsönben töltött el, egyet a Monacóban, ahol Didier Deschamps volt az edzője, s nem is ment rosszul neki a játék. Egy évvel később a Sevilla játékosa lett, ahol szintén egész jó éve volt. A nyári VB-n is nagyszerűen játszott egészen csapata korai búcsújáig, s ezután már Rijkaardék sem mellőzhették, hiszen a közönség egyöntetűen kiállt mellette. Következett az előszezon, ahol sorra lőtte a gólokat, mégis átadólistára került, hisz idén nyáron lejár a szerződése, s a csapat szerette volna eladni. Nem sikerült, ezért maradhatott.

 

Sokak szerint bombaformában volt, s ennek, valamint a sérülések ellenére Rijkaard továbbra is mellőzte, egészen a múlt év végéig. Ebben az évben - bár még 20 nap se telt el - látszólag Saviola az egyetlen, aki igazán Barca-szintű teljesítményt nyújt. Az Alaves elleni kupatalálkozókon összesen 5 gólt lőtt, az Espanyol ellen szintén betalált, okunk nem lehet a panaszra.

 

Txiki Begiristain elismerte, ezzel a formával kiérdemelte a szerződés-hosszabbítást, s ha lemond fizetésének egy részéről, akkor maradhat is. Rijkaard is már-már beismerte, Saviola megérdemli, hogy kezdő legyen, legalábbis ez a hivatalos álláspont.

 

Tegnap éjjel, ma hajnalban azonban meglepő hírek láttak napvilágot. Kezdjük azzal, hogy a Cedena Ser rádió információi szerint a Nyulacska aláírt a Juventushoz, ahol korábbi edzője, Didier Deschamps tárt karokkal várja az ingyen érkező, és sokak által klasszis játékosnak tekintett argentint.

 

 

Az El Mundo Deportivo három cikket is szentel Saviolának a mai internetes kiadásában. Az elsőben, mely a legfontosabb helyen szerepel, leírja, hogy Txiki és Frank korábbi kijelentései csak látszólag jelentették egy új szerződés felajánlását, ugyanis egyik fél sem igazán törődik azzal, hogy új szerződést kínáljon a játékosnak, ez pedig mindenképpen a futballista elvesztését jelentheti, akár napokon belül.

 

Alfredo Brizuela, Pibito menedzsere is megszólalt, ő azt mondja, a Barcától senki se kereste, s úgy véli, amíg Saviola ilyen jó formában van, addig nem is fogják, hiszen jelenleg nagyobb a piaci értéke, mint akkor, mikor majd Eto'o és Messi felgyógyult, s ismét lesz indok, miért kell a cserepadra száműzni. Az ügynök elmondta, hogy a játékos csak annyit szeretne, hogy klasszisához méltó fizetést és játéklehetőséget kapjon, erre azonban kevés az esély. Úgy véli, hogy mihelyt a kispadra szorul a játékos, a Barca ad neki egy szerződést, alacsony alapfizetéssel és magas pályára lépési díjjal, ami viszont nem ér semmit, ha a játékos a padot koptatja, s ez azt fogja jelenteni, hogy a Barca elveszti azt a játékost, aki évek óta azért töri magát, hogy bizonyítsa, neki bizony helye van a pályán.

 

Saviola egy másik, neki szentelt cikkben elismeri, hogy a Barca még nem kereste meg, de ő határozottan kitart amellett, hogyha egy elfogadható ajánlatot kap, marad, annak ellenére, hogy a világ legnagyobb klubjai is megkeresték. "Ajánlatot tett a Juventus, a Real Madrid és a Sevilla, s tiszteletlenség lenne őket nem meghallgatni. Minden ajánlatot mérlegelek majd, de elsősorban abban gondolkodom, hogy 2007 őszén is a Barca játékosa leszek."

 

Saviola nem beszél sokat Rijkaarddal, de ennek ellenére nem ellenséges a viszonyuk, nem szoktak vitatkozni, s reméli, ez a jövőben is így marad. Érdekes nyilatkozatot tett továbbá Jordi Majó, Laporta egykori riválisa is. Ő most azt kifogásolja, hogy a fiatal és ambíciózus argentinnél még a kiöregedőben lévő Liliam Thuram is jobban keres, annak ellenére, hogy szinte semmit nem képes hozzátenni a csapat játékához, ez pedig némileg ellentmond a Saviola csillagászati fizetéséről kialakult mítosznak.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...