Jump to content
PirateClub.hu

Juventus


iserf
 Share

Recommended Posts

  • Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

JUVENTUS–CHELSEA 2–2 (1–1)

 

Gólszerző(k): Iaquinta (19.), Del Piero (74. – tizenegyesből), ill. Essien (45+1.), Drogba (83.)

Csere: Nedved h. Salihamidzic (13.), Iaquinta h. Giovinco (61.), Trezeguet h. Amauri (79.), ill. Essien h. Belletti (66.), Alex h. Carvalho (89.)

Sárga lap: Salihamidzic (45+2.), Chiellini (54.), Del Piero (92.), ill. Cech (63.), Drogba (69.), Ash. Cole (87.), Anelka (91.)

Kiállítva: Chiellini (70.)

Összesítésben: 2–3

 

Sajnos ez van! A sok sérült mellett még Nedvedet is le kellett azonnal cserélni. Giovinco becserélésével nagyon feljavult a játék. Emelt fővel búcsúztunk!

Link to comment
Share on other sites

SERIE A
28. forduló
Juventus–Bologna 4–1
(Salihamidzic 48., Giovinco 71., Del Piero 75., 87., ill. Mutarelli 24.)


Az első félidőt 0-1-el zárva nem gondoltam volna, hogy cipóra verjük a Bolognát! Rúghattunk volna akár nyolcat is. Giovinco oldala nagyon dominált a meccsen. Akkor mentünk ott át a védelmükön amikor csak akartunk.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Bye bye Scudetto! Buktuk a meccset a balf...sz Mellberg miatt!

Juventus - Chievo 3-3

 

Az Inter meg bemákolta a meccsét egy röhejes öngóllal, szal 9 ponttal vezetnek! Gyakorlatilag megnyerték a bajnokságot, kivéve ha egy meteor csapódik Milanora! :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Tüntetés Cannavaro ellen

 

A szurkolók ingerülten vették tudomásul a védő esetleges Torinóba való visszatérését...

 

A Juventus szurkolói tiltakoznak Fabio Cannavaro visszatérése ellen, melyet egy újabb transzparenssel érzékeltettek a Juve vinovoi edzőközpontjában.

 

A Tuttosport értesülései szerint a tifosik transzparenst helyeztek el, mely a védő korábbi klubjához való visszatérésről szólt.

 

A molinón a következő volt olvasható: „Cannavaro Posillipo-ban nem kívánatos személy… akárcsak a Juvéban”

 

A felirat a játékos Nápolyhoz közeli villájához köthető, amelyet a hatóságok nemrégiben lefoglaltak, miután több építéssel kapcsolatos törvényt is megszegett a futballista, hiszen a játékos új medencét, és kerítést is építettet, amiket a területen nem szabadott volna.

 

A szurkolók szerint a védő csak kihasználja majd a Bianconeriket, akiknek mikor szüksége lett volna rá, ő egyenesen Spanyolországba menekült. A védő hamarosan újfent zebracsíkos mezt fog magára ölteni és jelentések szerint rövid időn belül alá is írja új kontraktusát régi-új klubjával.

 

(juventushungary.hu)

 

megértem a szurkolókat, én sem látnám szívesen, mint ahogy Zambrottának se örülök, hogy Milan játékos...

Link to comment
Share on other sites

Diego öt évre aláírt a Juventushoz

 

 

Hónapok óta tartó hosszú huzavona után a Werder Bremen labdarúgó-csapata megegyezett a Juventussal. A torinói klub holnapján megjelent hivatalos közlemény szerint Diego, a 33-szoros brazil válogatott irányító jövőben a zebrákat erősíti.

 

Diego, teljes nevén Diego Ribas da Cunha 5 évre írt alá a Juventushoz. "Egy gyerekkori álmom vált valóra. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen illusztris klub játékosa lehetek" - nyilatkozta a goal.comnak a brazil mielőtt visszarepült volna Németországba, hogy ott szombaton pályára lépjen a német kupa döntőjében. "Örülök, hogy a Portugáliában és a Bundesligában töltött évek után kipróbálhatom magam a futball legmagasabb szintjén, az olasz bajnokságban."

 

 

A Juventus összesen 24,5 millió eurót fizet a német klubnak három részletben. 14 milliót 2009. július 1-jéig, 5,5 milliót egy év múlva, majd újabb öt milliót 2011 júliusáig.

 

Ezen kívül az Öreg Hölgy becenevű klub még 2,5 milliót utalhat át a Bréma számlájára, attól függően milyen sikereket ér el a 24 éves játékos az új csapatával. A dpa német hírügynökség szerint ugyanakkor Diego Bundesliga-rekordot jelentő 29 millió euróért igazolt át.

 

Diego 2001 és 2004 között Brazíliában, a Santosban 64 meccsen 21 gólt lőtt, majd a Portóhoz szerződött. A portugál csapatban 48 mérkőzésen 4 gólt szerzett, majd 2006-ban hat millió euróért a Werder Bremenhez került.

 

A brazil karmester kulcsember volt Brémában, ahol 84 Bundesliga- találkozón 38-szor volt eredményes (31 gólpasszt is kiosztott), a BL-ben 18 meccsen 5 gólt lőtt (3 gólpassza volt), az UEFA-kupában pedig 19 fellépésén nyolc gól mellett háromszor hozta kihagyhatatlan helyzetbe a társakat. A selecaóban eddig 33 meccsen lépett pályára és 4 gólt lőtt.

 

végre egy jó igazolás a középpályára!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
SERIE A

2. FORDULÓ

Roma–Juventus 1–3
(De Rossi 35., ill. Diego 25., 68., Felipe Melo 94.)


Yeah!
A Roma elég durva volt! Vártam tőlük a piros lapot, de lehiggadtak a 2. félidőre! Végén még az X miatt paráztam. Szerencsére jött Melo és leültette a romásokat! :P Egyedül a védelembe kell 1-2 jó ember!
Link to comment
Share on other sites

Nekem mind 2 meccs tetszett! Nagyon jól akartunk játszani az 1.-n az első félidőben sikerült , a 2. ban annyira nem , de volt kapufánk , és nem játszottunk olyan rosszul mint a kommentátor mondta. A 2. meccsre sajna csak a 65. percben értem haza , de igazi parázs meccs volt sok helyzet , és 4 szép gól.

Most 1 hét szünet

 

Ja a védelembe (ahogy itt is olvasni lehet) Grosso jön , szóval egy szavunk sem lehet :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Bari–Juventus 3–1 (Meggiorini 7., Barreto 44. – tizenegyesből, Almirón 81., ill. Trezeguet 23.)

 

Az utolsó 5 tétmérkőzésből 4 vereség, csak az Inter ellen győzelem (:D) !

Komoly válságban a csapat! Nem akarom egyedül Ferrara nyakába varni, de lehet, hogy egy edzőváltás jót tenne. Nem tudja felrázni, motíválni a csapatot.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Juve: hárommilliós fizetés Beníteznek

 

0_5.jpg

 

A Juventus és Rafa Benítez kapcsolatáról pletykák tömkelegét lehetett hallani, olvasni az utóbbi hetekben. Ezúttal azonban egy mértékadó lap, az Independent volt jól értesült. A brit újság információi szerint a torinóiak évi hárommillió eurós fizetést ajánlanak a Liverpool menedzserének. Ha a pénzügyi kérdésekben meg is egyeznek a felek, a szakmai stáb összetételét illetően még lehetnének nézeteltérések.

 

Szóval nincs még vége. Mármint a Juventus Benítezért folytatott harcának. Az olaszok vezetősége most már konkrétumokkal is előállt. Az Independent úgy tudja, hárommillió eurós (2,6 millió font) fizetést ajánlanak Beníteznek. Akinek jelenleg bruttó 4,6 millió font az éves keresete a Vörösöknél.

 

Ne tévesszenek meg senkit a számok. Jól látják, a Juve jóval kevesebbet ajánl a spanyolnak, mint amennyit jelenleg kézhez kap. Nem kell azonban féltenünk a talján szakembereket. Ők ugyanis a két ország adótörvényei közti különbségekre apellálnak.

 

Az elgondolás az, hogy a hárommilliós juttatás után ők maguk fizetik be az adót, amely így több, mint amennyi a bruttó 4,6 millió font után marad. A szigetországi államvezetés ugyanis híresen magas adókkal sújtja a polgárokat, nem könnyű tehát a cégek, és ezáltal a klubok dolga.

 

Ha létrejönne a két fél között a megegyezés, ütközőpontok még maradnának. Mégpedig a szakmai stáb összeállítását illetően. Benítez ugyanis nagylétszámú segítői brigáddal dolgozik. Az olaszok azonban a feltételek között szabnák meg, hogy csak két emberét hozhatja magával Liverpoolból. A cikk szerint az egyik Maurizio Pellegrino, a másik a kapusedző Xavi Valero lenne. A pályaedzői posztot a Juventus hagyományainak megfelelően olasz szakember töltené be.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
HIVATALOS: a Juventus visszaköveteli a 2005/06-os bajnoki címet

 

 

 

A Juventus Igazgatói Testülete a mai napon úgy döntött, hogy a Szövetségi Ügyészséghez és az Olasz Futball Szövetséghez fordulva hivatalosan is visszaköveteli a 2005/06-os idény bajnoki címét, melytől a bundabotrány során fosztották meg a klubot.

 

 

A Juventus a következő közleményt adta ki:

 

"A döntést a Nápolyi Bíróságon folyó tárgyalás alapján hoztuk meg, mely rávilágított arra, hogy széleskörű kapcsolat állt fent a játékvezetők, és a tőlünk elvett bajnoki címet birtokló klub között."

 

"A Szövetségi Ügyészség által hozott korábbi - a Juventus sújtó - ítélet, és a Sportbíróság törvénykönyvének 1-es cikkelye alapján ezek a kapcsolatok nem sorolhatók az őszinteség és becsületesség kategóriáiba."

 

"Sőt, a Juventus Football Club úgy véli, hogy a Futball Szövetség illetékes bizottsága 2006-ban figyelmen kívül hagyta ezeket a bizonyítékokat. Csak ezzel magyarázható, hogy egy olyan klubnak ítélték oda a 2005/06-os szezon bajnoki címét, mely "tisztázatlan" kapcsolatokat ápolt a bíróküldésekért felelős szervezet elöljáróival."

 

A Juventus Igazgatói Testülete a klub vezetésével kapcsolatban a következő változásokat is elfogadta:

 

A Sampdoriától az idény végén csatlakozik a Juventushoz Giuseppe Marotta, aki a klub általános igazgatója lesz, míg a játékosmegfigyelők irányítását Fabio Paratici veszi át.

 

Az Igazgatói Testület megvitatta az új edző személyét is, mivel a legújabb fejlemények szerint a posztra kiválasztott Rafael Benítez mégsem vállalja a feladatot.

 

(juventuz.freeblog.hu)

 

Agnelli ugy látszik bekeményített és visszaköveteli a jogtalanul elvett bajnoki címet. remélhetőleg azokat, akik elvették a scudettot hosszú időre börtönbe zárják, ill. azt a csapatot, amely ténylegesen bűnös hamarosan minimum a B ligában láthatjuk. a "csapat" nevét mindenki tudja...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Üdv!

LeX-eltünk a Salzburg-gal!

 

Juventus 0-0 Salzburg

Sárga: Sissoko 12., Marchisio 54. ill. Pokrivac 15., Sekagya 40., Jantscher 73.

Piros: -

Csere: 51. Giandonato helyett Liviero, 62. Krasic helyett Buchel, 83. Pepe helyett Giannetti ill. 65. Pokrivac helyett Leitgeb, 74. Alan helyett Wallner, 80. Mendes helyett Augustinussen.

 

A csoportban immár a negyedik döntetlent játszottuk!

Roppant visszafogott első félidőt produkált a Juventus és a Salzburg az Európa Liga A-csoportjában. Az első 45 perc során mindössze négy helyzetet jegyezhettünk fel: hármat a Juventus, egyet a Salzburg oldalán.

Aki a második játékrészben a Juventus gálájára készült, annak nagyot kellett csalódnia...

Sőt, a "Zebrák" olykor hálát adhattak az égnek, hogy nem kerültek hátrányba, mivel a Salzburg egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet.

Igaz, felül sem tudta múlni a Juventust, így a két klub gól nélküli döntetlennel zárt.

A csoport másik meccsén a Lech Poznan 3-1-re legyőzte a Manchester City-t.

 

A csoport :

1.Manchester City 7 pont

2.Lech Poznan 7 pont

3.Juventus 4 pont

4.Salzburg 2 pont

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...