Jump to content
PirateClub.hu

Egy kérdés:Ráérsz?


Greg82
 Share

Recommended Posts

Hogy is kezdjem...

 

Volt nemrég egy randim, internetről találtam a lányt hozzá! ;) Beültünk egy pizzériába (egész olcsó volt, igaz csak üdítőztünk...de azt is olcsón). Nem titkoltan egymást szerettük volna megismerni komoly kapcsolat reményében. :rolleyes: Elbeszélgettünk oan 2 órán keresztül, mire megkérdeztem tőle, h ráérsz?! Vagyis nem pontosan így...hanem "nem tudom mennyire és meddig érsz rá?!" Mire ő...persze nincs semmi dolgom. :huh: Aztán kb 5 perc múlva...megtelt a pizzéria tizenakárhányéves fiatalokkal, akik "csevejétől" egymást már nem hallottuk... :unsure: Felajánlottam a lánynak (mivel láttam rajta h neki sem tetszik a helyzet), h menjünk valamerre innen, mivel már nem alkalmas a hely az eszmecserénk folytatására! ;) Beszélgetésünk alkalmával nem untattuk egymást...szerintem. Na lényeg az, h visszamentünk a parkolóba, ahol autóink vártak, majd ő hirtelen mégsem ért már rá, s elnézést kért s lelépett... :blink:

De most nem a lelépés a lényeg... <_<

Mert most voltam havernál...s ahogy elmeséltem neki ezt az egészet...hááát a "ráérsz" nála egészen mást jelentett! :blink::lol: Azt inkább most nem írom le mit mondott rá...előbb kíváncsi volnék a ti véleményetekre! :blink:

 

Szal kinek mit jelent ez a kérdés, ez a szó...egy személyes randi alkalmával?! ;) Kíváncsian várom a véleményeteket! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Van aki közel jár a haver által említetthez, de még várom a hsz-eket! :rolleyes::lol:

 

Amúgy meg...ettől egyértelműbben nem tudtam kérdezni... :D

 

bLur!

Ja...a kávéfőzőt...ez jó, tetszik! :D :D :D :D

és ha nem így...akkor hogy kérdezted volna meg? :huh:

Link to comment
Share on other sites

ha tőlem megkérdezik azt egy randi alkalmával azt, hogy ráérek-e, akkor az első kérdésem, hogy mire is? :lol: szipi

Link to comment
Share on other sites

a ráérek kérdést maxium csak úgy tudnám értelmezni, hogy ha nem azon a helyen akarunk dumizni, vagy más programot akarunk csinálni, akkor távolabbi helyre is mehetnénk. szipi

Link to comment
Share on other sites

-ráérsz?

-meg hát!

 

nekem ez jutott eszembe elsőre. :D egyébként talán úgy kérdeztem volna meg, hogy:

 

-nincs kedved elmenni sétálni?itt olyan nagy lett a tömeg.talán jobban tudnánk beszélgetni kettesben, de persze csak akkor ha még ráérsz :D

-oké, meg hát!

 

na jó ez nem is volt vicces, de ez van

 

 

edit:egyébként rem. nem sértődsz meg nem bántásképpen mondtam csak valami viccféle próbált lenni

Módosította bLur
Link to comment
Share on other sites

Na...én azért kérdeztem h ráér-e, mert hogy nincs-e más elfoglaltsága, van-e még ideje rám... :unsure: (semmi hátsó szándék nem vezérelt... :huh: )

 

Havernak meséltem ezt az egészet...hááát neki egyből az jutott eszébe...a kufircolás! :lol:

 

bLur!!!

 

Én igazán próbáltam egyszerűen, s mindenki számára érthetően megkérdezni a lánytól...mert ha túl intellektuális dumával jössz, akkor az a baj... :huh: vagyis nem baj...csak legtöbbször akkor a válasz erre: "mit? Hogy?"... :unsure:

 

Amúgy meg...számomra idegen városban voltunk (ő volt hazai pályán...), jó átutazóban már százszor voltam ott, de nem tom hova lehet menni, hol lehet tartalmasan elütni a időt... :blink: már épp mondani akartam neki, h jó, akkor gyere (abba a városba ahol én lakom) én tudok egy jobb helyet...de eddigre ő kinyögte...h dolga van! :huh:

Link to comment
Share on other sites

Richard90-nel abszolút egyetértek!!! nálam eaz hogy ráérsz? azt jelenti h. mennyi időd van még, mert elmehetnénk egy üditőre vagy mittomén <_< habár ha az ember egyértelmü akar lenni akkor mondhatná azt h. ha esetleg van még időd akkor csinálhatnánk ezt/azt (persze kinek mik a szándékai ugye--->Greg82 ezzel nem rád céloztam :P)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...

Szerintem ez attól függ, hogy ki mire gondol, ki hogy értelmezi az adott helyzetben. Egy jámbor szűzies lány pl biztos az időre gondol, de egy perverzebb lehet hogy másra... :) De a valódi szándékot csak a kérdező tudja :)

 

Én ha azt kérdezem, hogy "holnap ráérsz?" vagy "meddig érsz rá holnap?" akkor találkozni akarok a barátnőmmel, ha pedig találka közben kérdezem, hogy "meddig érsz ma még rá?" akkor azt akarom, hogy tovább maradjon. De néha jobban körülírom, mert már eléggé kiismert, és nem akarom a szándékom elárulni :D

Link to comment
Share on other sites

Ráérsz? : Sokszor említett "nem érek rá sokáig" kijelentés után szokta mondani a haverom, hogy "ráérsz" nah persze...s ekkor már eltellt vagy 5 órányi idő és akkor még egyszer felszólal a kérdés: "ráérsz még egy kicsit, mert....ez az amaz...stb." Képzelem, hogy mi lenne, ha tényleg "ráérne". :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...