Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
Szipi

A megnyitás általános irányelvei , a megközelítés három lépése!

Recommended Posts

Használj humort a megnyitáshoz! A legtöbb nő nemcsak imádja azokat a srácokat, akik meg tudják őket nevettetni; fiziológiájuk és mentális fókuszuk is megváltozik, megszakad a gondolatmenetük és egy átmeneti üresjárat jön létre, amelyet TE már betölthetsz. Gondolkozz el egy pillanatra. Mikor magad alatt voltál, és egy barátod hirtelen megnevettetett, mi történt? Rögtön sokkal jobban érezted magad, ugye? Tehát egy spamelo beszólás használata majdnem tökéletes megközelítései módszer. Hogy miért is hasznos?

 

1. Ha megnevetteted a lányt, akkor megnyugszik és felenged. A humor remekül oldja a feszültséget.

 

 

2. Ezzel bebizonyítod neki, hogy magabiztos vagy és nem veszed túl komolyan a randit, mint valami elkeseredett vesztes, akinek MUSZÁJ, hogy összejöjjön. Te egy szórakoztató fickó vagy, élvezed az izgalmas életed, és lehetőséget adsz NEKI, hogy részese legyen ennek és jól érezze magát. HA ő is elég jól él az alkalommal.

 

 

3. A humor nagyszerű módja annak, hogy leteszteld a személyiségét. Ha egy goromba, besavanyodott némber, akkor minek vesztegesd rá az idődet?

 

 

4. A legfontosabb pedig az, hogy a nevetés által a tudatában összekapcsolódik az, hogy veled jól szórakozott, és elképzeli, hogy veled később is jól fogja érezni magát!

 

 

A lányt szórakoztatni kell. Ha azt látja, hogy a több srác magabiztosabb és szórakoztatóbb mint te, akkor minden bizonnyal elnézést fog kérni egy idő után, és kimegy a mellékhelyiségbe vagy csatlakozik hozzájuk a bárnál. Ezért fontosabb, hogy minél gyorsabban elérd a célodat a nőnél (hogy hazavidd, vagy testi kontaktust teremtsél vele a táncparketten/egy kanapén). A szám megszerzése magában még bizonytalan dolog.

 

A megközelítés három lépése

 

Kezdés - felkészülés... ruhák, kellékek, egy szórakoztató párbeszéd kezdeményezése (erről szól az egész megnyitás)

 

Középrész - szórakoztató sztorik és rutinok alkalmazása, legyél spamelo, magabiztos, a cikizéssel érd el, hogy ő hajtson rád, teszteld le őt (hagyd abba a beszélgetést, és nézd meg, hogy újrakezdi-e) és keress jelzéseket, hogy érdemes-e lezárnod a beszélgetést (úgymint: testi kontaktus, helyzet és testbeszéd, nevetés, stb.), általában 3 pozitív jelzés elég.

 

Befejezés - zárd le vagy ejtsd a jelzések alapján. Ha láttál 3 pozitív jelet, és nem zárod le a beszélgetést, akkor elveszhet a lehetőség. Döntsd el, hogy a telefonszámra, vagy csókra mégy-e. Ha sürget az idő, csak kérd el a számot... de próbáld meg szájon csókolni. Ha van rá mód, mindig a csókra menj!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, jó dolog a "kiszemelt" lányt megnevettetni, mert olyan szép a mosolya! :blush: Csakúgy...mint mindenki akkor a legszebb, amikor mosolyog! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

a megközelítés és a középső rész már elég jól megy, a befejezéstől még néha "félek"...

Share this post


Link to post
Share on other sites

jóó dolgokat irt le de én valahogy máshogy szoktam :D jemo 69 el egyetértek a befejezés az már néha kicsit hát ..."félek"... nah :D respect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osztom jemo69 véleményét...a befejezéssel kapcsolatban... :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ezzel nagyábol egyet értek meg az elötem szólokal is. Egyébként aktivizáltad magad szipi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

holnap kiprobálom a dolgot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mit kell a végétől félni?:)

Ugy is mutatja a csaj mit szeretne de egy valami egy értelmű az a csók...

De van amikor én a befejezéssel kezdem mert gyorsabb a többi út közben :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ezek nagyon jó tanácsok. Köszönjük szipi! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ez ebben a formában azért elég rendesen le van butítva, pl nem csipkelődni kell a nőkkel, hanem a pull/push technikával elérni, hogy vágyjon tőlünk elismerésre. Aztán ott vannak az úgynevezettt shit tesztek, melyeket a nők alkalmaznak ellenünk, elég egyen is megbukni, máris buktk a kiszemelt lányt... Sok a változó ebben az egyenletben, kicsit jobban nézzetek utáána a témának, és a rutinokat messziről kerüljétek, mert a csajok kb mindet jól ismerik, és csak beégtek velük. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

A jó öreg "csók megcsalásnak számít?" rutin nálam még mindig bejött.Szerintem a push/pullon van a legnagyobb hangsúly.A shit teszteket meg csak gyakorlatból lehet megcsinálni vagy isten adta tehetséged van ha egy tízes csajnál megúszod az összeset.

A humorral meg úgy vagyok hogy nem bohóckodni megyek oda. Komolynak is kell lenni.Főleg amikor a céljaidról és a terveidről kérdez vagy a munkádról.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×