Jump to content
PirateClub.hu

Ha a lány megközelíthetetlennek tűnik!


Szipi
 Share

Recommended Posts

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

én szerintem ha sokáig csak msn-en beszélek a csajjal akkor azmár rég rossz, jó dolog az msn csak nem erre. én viszonylag keveset szoktam msnezni, nemrégiben és pont haveromnál voltam és hát nagyon bejövök a hugának, elég mokás szituáció de nembaj. Ottis elöször msn-el kezdödött, szerencsére asszem ez csütörtökön volt, pénteken én már személyes talit is beszéltem le. Kicsit filmeztünk utána már egyértelmüen ment minden a maga útján :) utána már engem keresett és hivott magához, persze nem ugrottam azonnal, aznap elmentem inkább haverokkal, másnap pedig már hogyismondjam "nagyon kivánt" :) vasárnapra már bnőm is volt. Tehát én aztmondom hogy ne sokáig idözzönk msn-en, minnél hamarabb személyes találka. Ha ott nem sikerült befüzni akkor ugyse fog menni, és nem ment erre 1 hónap pl. hogy ezt megtudd.

Link to comment
Share on other sites

Tényleg érdekes cikk! De a csajozással nincs bajom :D Igaz nem vagyok gazdag, de higgyétek el, nem ez az elsődleges! Én két dolgot használok. A humorérzékemet (nagyon jó ha valaki vicces tud lenni, ráadásul mikor nincs semmi téma - "kinos csend" - akkor egy jó vicc csodákra képes. Elmondod a viccet, a csaj röhög rajta és akkor már van egy kiindulópont). Viszont! Ne essetek bele abba a hibába, hogy elkezditek "oltani" a csajt, mert sajnos én akaratlanul is beleesek ebbe a hibába és csak később döbbenek rá, hogy tulajdonképpen mit is mondtam. A másik dolog a határozottság! Sok lánynak nem tetszik, ha sokat teszetoszáskodsz, tehát lépj oda hozzá és mondd meg neki rögtön, egyszer élsz, max lekoppintanak. És? Hány miliárd csaj van még a világon? Nem kell annyira komolyan venni a csajozást (az elején). Ha van egy kis sármod és romantikus és izmos vagy akkor már baj nem lehet :D

Link to comment
Share on other sites

igen csak a legtöbb ilyen fiatal aki ilyen problémákkal küzd nemhinném hogy izmos és sármos :) romantikus persze lehet, de első nagy hiba az igen a határozottság. De elég egyszer elkezdeni utána már belejön az ember, mint ahogy fejlebb is irtam ne msn-en probáljátok befüzni, hanem személyes találkán, ott könyebb megmondani mi a szitu. De ha kicsit félős vagy akkor max beversz pár cent piát, az csak meghozza a kedvet :D

Link to comment
Share on other sites

igen csak a legtöbb ilyen fiatal aki ilyen problémákkal küzd nemhinném hogy izmos és sármos :) romantikus persze lehet, de első nagy hiba az igen a határozottság. De elég egyszer elkezdeni utána már belejön az ember, mint ahogy fejlebb is irtam ne msn-en probáljátok befüzni, hanem személyes találkán, ott könyebb megmondani mi a szitu. De ha kicsit félős vagy akkor max beversz pár cent piát, az csak meghozza a kedvet :D

 

Hát igen de csak nagyon kicsit az se jó ha olyan "kicsit" iszol hogy teljesen kész leszel mert akkor még jobban elszurod mert akkor nagy a bunkozás esélye....

Link to comment
Share on other sites

Hát magadtól nem leszel izmos, arra gyúrni kell, edzésre járni stb. A sármosság...hát igen ezt nem lehet megtanulni, ebbe bele kell születni :) Nekem nincsenek problémáim a csajozással, részben azért mert jó géneket örököltem, részben meg beletanultam. Elkezdtem járni gyúrni, jól öltözködni, kedveskedni a csajoknak, kialakult egyfajta "humor" (ami néha kicsit durva) :D És igen, engem is koppintottak már le és tényleg nem jó érzés, de az utóbbi 2 évben senki, a fent említett dolgok miatt! Összefoglalva:

 

- Bízzatok magatokban

- Legyetek magabiztosak

- Viccesek

- Edzetek, ne legyetek olyan punnyatak

- Romantikusak

- És legyen egy-két téma a tarsolyotokba, csak hogy az elején legyen miről beszélni. Később úgyis kialakul, hogy mi érdekli a lányt és mi nem. Ezeket tudom javasolni.

 

u.i: Ne gondoljátok azt, hogy a gép elől be lehet csajotzni, éljetek társasági életet is!

Link to comment
Share on other sites

igen egyetértek ez a legfontosabb hogy ne msn-el akarjatok csajozni mert nagyon hamar kifog halni a téma.. edzés meg igen jótesz az minden esetben, erösödtök plusz testmozgás mindig is jót tesz a egészségnek is. és ott tudsz mindig uj embereket megismerni aki késöbb akár lehet a barátod és kitudja lehet ő fogja neked bemutatni a nagy ő-t. énis speciel ugy ismertem meg egy csajt, hogy a ringbe küldtek engemet meg a csajt, hát kezdő srác voltam mitne mondjak szépen szétzuzta a arcomat :D utána meg beszélgettünk majd nemsokra rá már együtt voltunk.. szóval teljesen kiszámithatatlan a dolog :)

Link to comment
Share on other sites

Ez így van! Jah és ha nincs barátnőd akkor se stresszelj, mert az nem tesz jót! Vedd lazán és ne nyomulj annyira mert a lányok ezt megérzik, ha nagyon fel akarod szedni őket... Mondjuk én most jó helyzetben vagyok, mert most váltottam sulit és egy tesi-tánc tagozatos osztályba járok (tesis vagyok) és olyan csajok vannak, hogy csak úgy nézek :D Bár nekem van barátnőm, de nem fogadhatok vakságot :P

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok,jó lehet az msn de csak mértékkel,attol függ hogy barátkozni akarunk a csajjal, vagy felszedni.Ha felszedni akarjuk tényleg nem szabad sokat beszélni msn-en,mert utána az elsö randi alkalmával nemigazán lesz téma, mert az msn-en már mindent kibeszéltünk.És ilyenkor jön a kinos csend ami zavaró.Én már tapasztaltam és megfogadtam hogy csak mértékel az msn-t.Az elsö találkozás elött kb 5-ször beszéltünk,ilyen 2-3 órákat msn-en és már azt is tudtam hogy milyenszinü kutyákat szeret.Egy vagykét msn pont elég,azt is rövidre fogva.

Ha lesz idöm majd leirom hogy mért is kell rámenösnek lenni,persze csak módjával.meg ha valakit érdekel.

Link to comment
Share on other sites

Röviden: msn uninstall

(legalábbis ne ezt használjátok barátnőszerzésre)

 

A lényeg, hogy szarjatok az egészre, ne akarjatok egy csaj miatt megváltozni. Ismerkedjetek sokat, és előbb-utóbb megtaláljátok, amit/akit kerestek. Szóval csak természetesen.

Link to comment
Share on other sites

Én az akivel össze akarok jönni és felvett/em msnre, akkor azt szoktam csinálni, hogy 10-15 perc után letiltom. Nem azért mert haragszom rá vagy valami, hanem mert nem akarok minden témát ellőni, viszont az msnről meg nem akarok lelépni. De vigyázat! Ha ezt csináljátok, akkor nézzétek meg kivel lehet jóban és akkor őket is tiltsátok le. És ez szerintem nem szemétség. Mértéktartás! :D:)

Link to comment
Share on other sites

Ezt most nem értem,mért tiltod le 15 perc után,ezután nem hogy összeakar jönni veled hanem,lebunkóz.

Ha nem akarok minden témát ellöni akkor azt mondom bocs de megyek fürödni vagy valami.majd holnap folyt köv Hagy várjon.Engem ha letilt valaki többet szóba nem állok vele.

De ha nálad bevált...

Link to comment
Share on other sites

Én csak anyit mondok az egészhez, hogy kezd már nagyon elegem lenni a nőkből, de nagyon. Minek kell élnem nekem egyáltalán?:(((((. Hiába szeretnék barátnőt szinte mind ellenem van:((((. Főleg ahol itt lakom itt meg hírek terjengenek rólam és elég nagy hírem van már csajok körében:(((. Amíg kivételeznek velünk addig normális kapcsolat ohne:(((((. Sok szerencsét nektek a csajozásba.

 

Pénztártól való reklamációt nem fogadunk el=Miután 1 csaj megmondja, hogy semmi esélyed, akkor jobb nem erőltetni feleslegesen:(

Rájöttem ez a csajokra lefordítva igaz ez a boltos szöveg:(((((. Saját kitalált fordítás:((((.

 

Pontosabban pénztártól való távozás után, ami annyit tesz ki miután megtudtuk tőlük, hogy nincs részükről felénk semmi esélyünk, akkor utána jobb, ha nem nyomulukn rájuk tovább semmiféleképp, mert úgyse lenne értelme. Látszik aki már nem jó pasi az már szóba se jöhet manapság:(((((

Link to comment
Share on other sites

Figyel Slypeg.Ilyen hozzá álással rohadtul nem mész semmire.Tarts több vasat a tűzben.Elég ha néhány csajal jóban vagy.Nekik is vannak barátnőik.Ha egy pesszimista barom vagy.Akkor tényleg felesleges akármit is csinálnod.Próbálj egy kicsit pozitívan nekiálni a dolgoknak.Rohadt nagy az ország.Nem ismerhet mindenki.Messzirőljött ember meg azt mond amit akar.Csak látszódjon rajtad hogy jó fej vagy és késsz.Várd meg amíg a csaj közeledik.Ennyi tanácsot tudok adni.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...