Jump to content
PirateClub.hu

A csevegésről, Csevegés: Hogyan ne..


Szipi
 Share

Recommended Posts

A csevegés szintén fontos része a becserkészési folyamatnak, főleg, ha mintákat akarsz bevetni [ld később -- R.], amikkel rendesen nem indítasz egy beszélgetést. Akkor is jól jöhet, ha az értékeit szeretnéd megtudni [ld. később.. -- R.], hiszen igazából csak egy kis bemelegítő beszélgetés után tudsz csak rátérni arra, hogy felőle kérdezősködj - legalábbis így tűnik természetesnek.

 

Az első számú szabály: irányítsd a beszélgetés témáját érzelmek felé. Általában a csevegés végére ott szoktunk kikötni, hogy puszta tényeket közlünk egymással - "hová mész?", "mit csinálsz?", "mit csináltál ma/tegnap?" "igen? tök érdekes", stb. A tények viszont UNALMASAK! Ha csupán adatokat közölsz vele, ne várd, hogy bármilyen érzései támadnak; haszna sem igen lesz belőle. Szóval ha lehetőség adódik, térj rá az érzésekre!

 

"Szóval mit csináltál tegnap?"

 

"Hát.. elmentem korcsolyázni"

 

"Szeretsz korcsolyázni?"

 

"Igen:-)"

 

"Megértelek.."

 

és leírod neki a korcsolyázást, mint a legszabadabb, legszebb, legfantasztikusabb érzést a világon (ez az, amikor mintát rögtönzöl ott helyben). Vagy hagyjad, hogy leírja neked az érzéseit, ha ő jobban szeret beszélni. Láss csodát: a csevegéstől máris eljutottunk a mintákig, pillanatok alatt! :-)

 

A csevegésről hogyan ne........

 

- Ne beszélj személyes (családi, munkahelyi, pénzügyi) problémáidról

 

- Ne tűnj kétségbeesettnek

 

- Ne beszélj semmi negatív dologról. Minden amiről beszélsz legyen pozitív és derűs - amennyire csak lehet

 

- Ne rúgj be (bulikon). Ez eléggé rossz benyomást kelt a nőkben. Vagy egyáltalán ne, vagy csak mértékkel látogasd a pultot.

 

- Ne próbáld kianalizálni és megoldani a nő problémáit.

 

- Ne panaszkodj az előző barátnődre/feleségedre, hogy milyen rosszul bántak veled, utána dobtak, megcsaltak, gyerektartásért bepereltek, stb.

 

- Ne próbálj viccesnek és humorosnak látszani. Ha megjátszod magadat, az elég hiteltelennek hat. Legyél barátságos és mosolyogj! (Ez utóbbit csak mértékkel; azok a férfiak, akik folyamatos vigyorral az arcukon járkálnak körbe-körbe, eléggé bizonytalannak és idétlennek látszanak.)

 

- Ne az egészségügyi problémáid legyenek a középpontban

 

- Ne hencegj se magadról, se arról, amit idáig elértél. Persze vannak kivételek. Ha tényleg van valami olyan, ami csodálatra tarthat számot veled kapcsolatban, próbáld meg nagyobb felhajtás nélkül előadni azt. Általában a nőknek nagyon jó orruk van arra, hogy mikor akarják a férfiak hencegéssel lenyűgözni őket. Ha nem elég hatásos, amivel hencegni akarsz, inkább tartsd meg, nehogy rossz benyomást keltsél a nőben. Ha inkább a beszélgetőpartneredre koncentrálsz, és hogy mi az, ami őt érdekli, az sokkal biztonságosabbnak bizonyulhat.

 

- És minden körülmények között kerülj el három témát: politika, vallás és összeesküvés-elméletek. Ha más nem, de ezek biztosan lerombolják az addig nagyszerű beszélgetést.

 

 

Összegezve: ha panaszkodsz, vagy csak általában mindenről negatív véleménnyel vagy, az eléggé lehangoló tud lenni. Néhányan azt hiszik, ha panaszkodnak, hogy milyen szar a pia, a zene, vagy a tömeg, akkor azzal megmutatják, milyen intelligensek és kritikusak. épp ellenkezőleg: saját magukat járatják le vele.

 

Link to comment
Share on other sites

Jó...de akkor miről beszélgessünk...vagy "nyalizzak" neki, illetve körülugráljam így:"

 

"Szóval mit csináltál tegnap?"

 

"Hát.. elmentem korcsolyázni"

 

"Szeretsz korcsolyázni?"

 

"Igen:-)"

 

"Megértelek.." :unsure:

 

 

Isten bizony...néha úgy érzem nektek nőknek semmi nem jó...! :lol:

"Ha odamegyek hozzá az a baj, ha nem megyek oda hozzá az a baj, ha elkérem a számát az a baj, ha nem kérem el a számát az a baj..." :D

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

De most "összeesküvés-elméletek" miért??? teljesen oké szerintem az a legjobb csajozós duma. Sőt ha a csaj zsidó elkezdhetünk vele dumálni a haláltáborokról. :lol:

 

Szerintem a politikai beszélgetés teljesen ok.

 

De a mai lányok tényleg nagyon el vannak engedve. Már alig engedelmeskednek a férfi isteneknek... :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...