Jump to content
PirateClub.hu

Akarsz randizni?


Szipi
 Share

Recommended Posts

Valójában a "randevú" egy különleges jutalom és privilégium kellene, hogy legyen azon lányok számára, akik azt már valamilyen módon kiérdemelték. De ha mégis úgy döntesz, hogy elviszed randizni, ne randinak hívd, hanem csak összejövetelnek.

 

Hagyd, hogy ő fizesse ki a saját részét. Ha nem tetszik neki, dobhatod - csak egy olyan pasit keresett, aki elvinné mindenhová és fizetne neki. [sajnos a magyar társadalomban is szinte elvárt, hogy a férfi sok pénzt költsön a nőre, anélkül, hogy ő bármit is kapna cserébe -- Randiguru] Persze javasolhatod, hogy felváltva fizettek: az első kört te, a másodikat ő.

 

Ha ezek után még mindig ragaszkodsz a hagyományos randihoz, íme egy-két jó tanács:

 

Te legyél az, aki először elköszön a randi végén. Ha jól éreztétek magatokat, akkor ne hagyd, hogy a randi túl sokáig elhúzódjon, a végén pedig a legkellemetlenebb pillanatban jelentse be, hogy haza akar menni. Ehelyett te irányítsd a dolgok menetét.

 

Amíg a beszélgetés és a randi jól megy (ha minden igaz, ekkor már érzelmileg közeledtél hozzá, kezdeményeztél testi kontaktust stb., de ha ilyen jó vagy, ezt minek is olvasod? :-)), búcsúzz el olyasmi kifogással, hogy dolgod van még. Mondd meg neki, hogy nagyon jól érezted magadat, és örömmel találkozol vele újból. (micsoda hazugság, nem a közös vacsora vagy a mozi izgatott, hanem le akartad fektetni, hogy élete legszebb óráit töltse veled - ugye? ;-)) Ez meg fogja lepni - mivel a legtöbb fickó azt hiszi, hogy ha elég sokáig húzza a randevút, akkor a nőt - valami csoda folytán - rábeszéli arra, hogy lefeküdjön vele. Valójában időhúzás nem vezet sehová. Ha egy lány le akar feküdni veled, tudatni fogja veled (feltéve, hogy fogod a jeleket). Szóval ha egy idő után nem kapod meg ezeket a jelzéseket, akkor ideje lesz befejezni a találkát, amíg még minden jól megy. (Bár ha az itt leírt legjobb csábítási módszerek is csődöt mondanak, már régen itt az ideje, hogy továbbállj). Ezzel megkülönbözteted magad a többi sráctól, és látja, hogy téged nem olyan könnyű megszerezni.

 

De a legjobb hanyagolni a randikat. Millió más mód van arra, hogy megismerd a lányt, nem kell randevúra hívnod. Sportoljatok együtt, vegyetek ki egy filmet és nézzétek meg otthon, igyatok meg egy kávét, szóval bármit, csak "randit" ne.

 

Összegezve: közös programok - rendben, randevúk - hanyagold!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

nekem még pasi soha semmikor nem fizetett, és nem vett semmit sem, és nem költött rám pénzt. én ezekről csak hallok, de soha nem éltem át. csak a haverom hívott meg teára, de én ezeket mindig viszonzom vmi figyelmességgel. de sok fiú sajna ott követi el a hibát, hogy meghívja a csajt, költi rá a pénzét, és ha csaj nem hagyja magát azonnal leteperni, onnantól kezdve lek*rvázza, meg kijelenti, hogy nem jött be neki a befektetés. ne pénzen akarja már megvenni a szexet. azt hiszik, hogyha egy nőcit meghívnak egy kólára azonnal ágyba is bújnak vele. nem ennyi és nem ez az ára. :angry: és egy tali azért már érjen meg a fiúnak egy üdítőre való meghívást...... ne kicsinyeskedjen már, az olyan ciki. szipi

Link to comment
Share on other sites

Nemtom, lehet en vagyok maradi, de ha elhivok valahova egy csajt akkor alap h en fizetek. Nem azert mert "befektetes" hanem mert illem, vagymi. Engem ilyen elbaszottra neveltek :)

 

Milyen mar?

 

"Szia, elmegyunk moziba?

Aha, persze

Oke en mar vettem jegyet, vegyel te is magadnak"

 

Szerintem ultimate taplosag

Link to comment
Share on other sites

Én szintén nem értek egyet herítéssel! :D

Szerintem ha a csaj szeret, akkor szeretni fog, akárhová viszed..

 

Ez meg:

"Szia, elmegyunk moziba?

Aha, persze

Oke en mar vettem jegyet, vegyel te is magadnak"

 

Oké, nem így, de mondjuk hogy "ok, akkor dobjuk rá össze a pénzt" mosollyal fűszerezve szerintem tök jó lenne. Ha másért nem, legalább kiválsz a többi mozibahívós gyerek közül :D

Ha meg nem tetszik neki, akkor ő nem is téged akar, hanem az ingyen mozit meg a piát élvezni. Én is ezt tenném, ha csaj lennék ; )

Link to comment
Share on other sites

Na d emi számít nem rámenősségnek? Ha elhívja találkára az már megköveteli a rámenősséget, máskülönben meg sem szólítaná... az hogy egy srác összeszedi a bátorságát és elhív valakit nem ott ér véget ha a csaj igent mond hanem amikor a beszélgetés véget ér... ezért szalad el néha az emberrel a ló esetleg. A lányok elvárják hogy meg legyenek hódítva és ímádják ha a pasi költ rájuk cserébe mi csak 2-3 döngetést akarunk naponta... szerintem reális gondolat.

 

Amennyiben müködik az hogy amennyit befektetsz egy kapcsolatba annyit is akarsz visszakapni. Ez esetben ismerjék be a lányok hogyha HAGYJÁK hogy a fiú pénzel kényeztesse öket akkor késöbb ne vergödjenek hogy ök nem megvehetöek. És a srác eleve elvárja hogy a befektetés megtérüljön. Ha nem nyereséges az üzlet akkor meg persze hogy kiakad.

Link to comment
Share on other sites

bio, mas a penzzel kenyeztetes es mas az alapveto udvariassag. szerintem. az hha minden l...... megveszek a csajomnak es az h mondjuk ettermben en fizetek eg es fold, es ebben a pasi /en/ nem befektetest latok amibol hasznot szeretnek huzni.

Link to comment
Share on other sites

én is herites gondolatával értek egyet, én nem szoktam hagyni hogy a csaj fizessen éttermekben, de azért vannak pasik, akik még a szolárium bérletét is fizeti a csajnak , meg a kondi bérletet meg hasonlókat, meg furikázza össze- vissza a pasijuk, és még nem is néznek jól ki , picit elvannak tévedve :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

itt alapvető gond az, hogy más egy randi alkalmával vkinek fizetni egy teát, kávét, és más az amit egy követelőző, beképzelt liba kér magának. na, akkor kell nemet mondani neki, hogy tudja hol a határ. ha meg egy fiú fizet neki mindent, akkor ne panaszkodjon, hisz ő maga engedett neki teret, azaz ő szoktatta a jóhoz, amit megízlelt a kicsike.

de muszáj elmondanom, hogy egy ismerősömön kiakadtam, mert elmesélte, hogy az első randin elvitte egy méregdrága étterembe a csajt, és rácsodálkozott, hogy nem feküdt le utána vele, és kárbaveszett a befektetése, mert nem jött össze a lefektetés.

előszőr is, ne vigyétek drága helyre a csajt, ha mégis, akkor lelked rajta, de ne tekintsd a befektetést üzletnek, és ha adsz vmit, akkor ne várj érte semmit, mert egy kapcsi nem mérhető anyagiakban, és ha egy nőben van tartás, akkor nem vehető meg! és egy jó szex+szerelemmel megspékelve nem ér fel egy vacsora árával. szipi

Link to comment
Share on other sites

Sztem a legjobb ha sok haverral (akik között a kiszemelt csajszi is ott van) elmész vhova szórakozni, pl egy bárba és akkor ha olyan a társaság akkor mindig jó a hangulat, ha van vmi köztetek akkor később úgyis lesz időtök kettesben maradni, vagy félrevonultok.

Így a legbiztosabb.. sztem... nem pont úgy fejeztem ki magam, ahogy akartam :D na mind1, remélem érthető XD

Link to comment
Share on other sites

Egy közös mozi szerintem jó dolog és mindig úgy nyomjuk, hogy mindenki a saját jegyét és én meg veszek kukoricát, ha meg kávézóba megyünk, akkor egyszer ő, egyszer én fizetek! :D

Link to comment
Share on other sites

ez mind szép és jó, csak megállapodás kérdése az egész. de ez egy ideális helyzet ami nálatok van. szipi

Link to comment
Share on other sites

Szerintem azért a hölgyekről le lehet olvasni hogy megérdemlik-e hogy fizessünk helyettük. Én legalábbis nem fizetnék olyan csajnak, akin látszik hogy csak a pénzre megy. Azt meg azért alapvetőnek tartom viszont, hogy legalább a kapcsolat elején igenis kötelesek vagyunk megadni amit tudunk, aztán meg jó esetben észre vesszük, hogy megéri-e vagy nem...

Link to comment
Share on other sites

tökéletesen egyetértek az előttem szólóval. ez így helyes. szipi

Link to comment
Share on other sites

Szipi akkor én valamit nagyon rosszul csinálok, mert én akár hányszor elviszek egy csajt moziba mindig az ágyamba köt ki. És nem azért mert ráhajtok vagy rámenős vagyok vagy ku...kkal foglalkozom, hanem mert a helyzet így hozza. Pedig nem azért fizetek bármit is.

 

Szerintem pont az ellenkezője az igaz mert lehet fizetni bármikor bármit, és ha egy kóla után lebirod fektetni a csajt akkor az csak arra jó és azt ki is használom :), hosszú távra nem szabad vele foglalkozni. Lehet hogy elméletbe működik amit írtál, de a gyorsabb és tuti megoldás az enyém.

Link to comment
Share on other sites

szia kedves wiver! nem csinálsz semmit sem rosszul, csak az a lényeg, hogy már nagyon megváltoztak a mai lányok és az erkölcsi felfogásuk. a lefekvés már ezeknek a mai lányoknak nem nagy szám, nem egetrengető szerelemből teszik, nem vívják ki maguknak a tiszteletet, nem hagyják azt, hogy egy fiú megbecsülje őket, és már az első randin engedik, hogy megtörténjen. engem más fából faragtak, értem küzdeni kell, és kegyetlenül meggyötröm azt aki a közelembe akar férfkőzni, és rengeteg akadályon kell keresztül esnie. szóval meg kell dolgoznia és állni kell a sarat, mert amúgy lenyomom könyörtelenül. :lol: szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

"Szia, elmegyunk moziba?

Aha, persze

Oke en mar vettem jegyet, vegyel te is magadnak" :D

Ott a pont!!!

 

Egy jotanács: csajokat tilos leitatni!!

2x volt ilyen szitu nálam. Először a csajt leitatam és a haveromal ment el dugni, namondom cső...

Másodszora én is részeg voltam már meg a csaj is, aznap este ismertem meg, azt megfektetem és világosban meglátam hát.. botal se nyultam volna hozá olyan ronda volt...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Szerintem épp az első randin kell mindenképp kifizetni neki pl a mozijegyet. Utána meg ha tudja, hogy mondjuk tanuló vagy, úgy se várja el (ha normális a csaj), hogy mindig meghívd! Mondjuk én amikor van rá lehetőség kifizetem az ő részét, de volt már számtalan olyan eset is, hogy a barátnőm fizetett nekem.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem alap, hogy te fizessél egy csajnak :). Aki pénzre megy abban az esetek 90%-ban látni a szemében, hogy egy beképzelt kis ........ és eleve nem is foglalkozok vele. Alapvető a kommunikáció. Ugyanis az a társas élet alapja. Nem vagyunk állatok. Szomorú, hogy a legtöbben tényleg csak khmm... arra használják a nőket. Persze marha nagy dicsőségként élik meg ezeket a dolgokat.... Szánalmas. Eddigi tapasztalataim során azt vettem észre, hogy ezzel csak azok próbálnak érvényesülni akik mással nem tudnának (pl eszükkel). Persze erre azt mondják, hogy élvezni kell az életet. Na most erre egyetlen válasz létezik -amit úgysem ért meg az emberek 70%a- : Minden embernek más jelent élvezetet. Van akinek egy matematikai képlet megértése hatalmas élvezettel jár. Van akinek attól van orgazmusa ha bekapcsolhatja a Gentoot, van aki egy segg láttán elveszti józan paraszti eszét. Ezeket nem lehet egymás fölé emelni, mivel mind-mind probléma. Egy probléma az, hogy hogyan juss el a csaj seggéig, hogy játszhassál vele :), probléma az, hogy levezess egy matematikai egyenletet. Ezek megoldásához kell valami, ami minden emberben más. Van aki csajozni szeret, van aki a matekért van oda, de van olyan is aki a Linuxot szereti. Alapvető inteligencia különsbég van a csoportok között. Megfigyeléseim arra engednek következtetni, hogy míg egy matekos kevésbé fog kiröhögni egy csajozóst, egy csajozós simán le looserezi a másikat azért mert a számokkal szeret játszani.

 

Egy tévhitekkel teli világban élünk. A divat azt diktálja, hogy kúrj meg x csajt és menő leszel. Ha ezt egy csaj csinálja akkor rögtön ..... Szerintem Szipi csak -az én értelmezésem szerint- bunkókkal találkozott. Nálam alapvető, hogy fizetek egy csajnak, de nem csak neki. Havernak is ha meghívtam kajálni.

Link to comment
Share on other sites

Teljes mértékben egyet értek veled.... .D

 

de van olyan is aki a Linuxot szereti.

 

Na ez nagyon tetszett :lol::D...

 

Nálam is természetes dolog ha én hívom meg vhova vagy vhova együtt megyünk hogy fizetek neki.... /Igaz nem sokszor volt ilyen.... a Matekos fajta vagyok de a Linuxxal sincs bajom.... :D

Link to comment
Share on other sites

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal,és végülis ha úgyis tudod h nem oan csajról van szó aki a pénzedre hajt csak,akkor meg ne sajnáld meghívni ide-oda.Mondjuk én részemről nem sok mindenben vallom az "egyszer élünk" stílust,de ebben az esetben ez rám nagyon is igaz.Általában minden pénzemet a női nemre költöm,és miért is ne?Persze ien alap h kaja meg albi díjat,rezsit azért félrerakom :) de ezen kívül minden bnőmre megy.Szeretem,és amúgyis minek gyűjtögessek illetve mire?Nem akarok gazdagon meghalni az biztos!Így legalább boldoggá tettem egy másik embert,vagy ha barátokat is veszem akkor több embert...és megérte..nagyonis

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

nem értem, hogy miért ne húzódhatna el egy randi, főleg ha mindkét fél jól érzi magát? :unsure: nem is jó ha korlátok közé szorítanak egy ilyen eseményt. szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...