Jump to content
PirateClub.hu

Kifejezzem vagy elfojtsam szexuális vágyaimat?


Szipi
 Share

Recommended Posts

A csábításban az a cél, hogy a lány akarjon téged ... lehetőleg minél hamarabb :-). Tehát a címben felvetett kérdésre a válasz nem egyértelmű. Ugyanis ha már rájöttél arra, hogy hogyan tedd magad vonzóvá egy nő számára (részletek később), lehet, hogy az ő szexuális vágyait kell a végén elfojtanod, nem a magadét. :-)

 

Ha azonban egy tanácstalan, de annál kanosabb ÁFCS (Átlagosan Frusztrált Csávó) vagy, akkor itt van egy-két jó tanács.

 

Ne siesd el a szexet a facér nőknél. Tégy úgy, mintha még mindig nem döntötted volna el, hogy akarod-e, vagy nem. Például: előbb búcsúzz el tőle, mint ahogyan ő tervezett elbúcsúzni tőled. Az első csókodat vele se siettesd akkor, ha a hely és az idő nem megfelelő. Ha ő is érdeklődik irántad, akkor megtaláljátok a megfelelő helyet és időt. Ha viszont sietteted a dolgokat, azt kockáztatod, hogy elszúrod az egészet: tapasztalatlannak, kiéhezettnek és így végül idétlennek fogsz tűnni Előtte. [További jó tippek a Titkos Szabályok c. - eredetileg lányoknak írt - könyvben! -- Randiguru]

 

Persze tény és való, hogy FÉRFI vagy, és VANNAK szexuális vágyaid, ezt kár is tagadni. Ez a hozzáállás nem is olyan rossz. Sőt! "Nem keresek kifogást a vágyaimra. FÉRFI vagyok, a fenébe is! Csak nevetni tudok azon, hogy milyen képmutató a világ!" Ha egy lánynak ez nem tetszik, majd rájön, hogy neked volt igazad, és nem tudja, hogyan gondolhatta másképp :-)

 

De a lényeg: a csábítás célja, hogy a nő akarjon szinte megerőszakolni, a SAJÁT vágyad ne legyen a beszélgetés tárgya :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

én ki szoktam fejezni, egyértelmű utalásokkal adom a tudtára, persze csak finoman, hogy ő is érezze a fülledt erotikát, és megvesszen értem :lol: szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Jaj Szipi,TE aztán tudod a dörgést :D :D igazából vicces hogy ha az ember sok időt tölt el ugyanazon nő mellett akkor megtanulja ezeket.Viszont azzal már van némi problémám,h mivan akkor ha van már párod és látsz egy másik szép lányt/fiút,aki nem csak simán szép hanem tudod érzel is valamit belül,és ilyenkor jön a gondolkozás h most mi legyen,meddig fog tartani a kapcsolatunk,mivan ha máskor meg is ismerek egy ilyen lányt,és már nem akarok majd a mostanival maradni.Na nem azért mondom,én nem váltogatom a lányokat,nekem egy van az is 3 éve :) ,és jól is érzem magam vele,de nem tudom hogy mi lesz a folytatás.Szeretem naonnaon,és nem is akarok fájdalmat okozni,és igazából az ismeretlentől is félek. Tudod otthagyni valakit egy olyanért akit még 100ad annyira sem ismersz mint a barátnődet/barátodat.Hát nem tudom.És azt sem szeretem hogy folyton aggódik,h már nem szeretem?v hogy kavarok valaki mással?néha így előjönnek benne ilyen dolgok,és nem tudom h miért aggódik annyit,néha már idegesítő ugyanazt a választ adni 120adszorra is.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

számomra itt a pont:

 

De a lényeg: a csábítás célja, hogy a nő akarjon szinte megerőszakolni, a SAJÁT vágyad ne legyen a beszélgetés tárgya :-)

 

ez az ami egy nőt felizgat............ :rolleyes: szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...