Jump to content
PirateClub.hu

A nők jó szexre és romantikára vágynak!


Szipi
 Share

Recommended Posts

Nem számít, milyen JÓL néz ki .... úgyis csak AZT akarja és TE meg tudod adni számára. Annyiszor veszed le a lábáról, ahányszor csak akarod, és ezzel TE is tisztában vagy. Vess rá olyan pillantásokat, hogy Ő is tisztában legyen ezzel. A jó nőknek pontosan ERRE van szüksége. Mindig csak olyan pasik rohanják meg őket, akik mindent azonnal akarnak és ezért hízelegnek nekik és a nap minden pillanatában rájuk akaszkodnak. Szóval általában nem jut nekik olyan férfi akire igazából szükségük lenne és amilyet megérdemelnének. Persze ezeket a nem kielégített vágyakat nehéz teljesíteni, de TE vagy az a férfi, aki ezt megadja nekik.

 

A nők nemcsak szexre vágynak - hanem szexre és romantikára együtt. A nőknek sokkal nagyobb igényeik vannak ilyen téren, mint azt a legtöbb férfi el tudná képzelni. Nem úgy mint a férfiak - akik csupán a szexre hajtanak --, a nők inkább a csodás szexuális élményekben lelik örömüket. A nők nagyon válogatósak, amikor a partner kiválasztására kerül sor. A nők csak olyan partnerrel keresik a szexuális kapcsolatot, akik felébresztenek bennük bizonyos szexuális vágyat és/vagy személyiségük/temperamentumuk miatt "jónak" ígérkeznek az ágyban. A nők izgalmas, kihívó és kreatív partnert keresnek, akik bevezetik őket a szexuális élmények rejtelmeibe. Bármilyen nagy is legyen ez a vágy, sokszor kihagynak egy-egy "közönséges" példányt azért, nehogy elmulasszanak egy olyat, aki "különlegesnek" ígérkezik. Persze a nők is tudják, hogy a jó szexuális partnert nehéz megtalálni - szóval ha egyszer megszerezték, nem könnyen engedik el maguk mellől.

 

Link to comment
Share on other sites

minden bizonnyal igazad van meg jobban is értessz ehhez a témához (már csak azért is mert én nem nő vagyok :D ) de szerintem sok mai lány nem így van ezzel.elmegy a diszkóba, iszik meg dohányzik hátha valaki figyelmét felkelti, esetleg meg is dönti és akkor lehet mesélni hogy milyen jó is volt meg satőbbi..Vagy nem így van? Persze nem akarom azt mondani hogy minden lány ilyen lenne csak szerintem azért sok ilyen is van. Mondjuk én kifejezetten örülnék ha több olyan nő/lány lenne mint amiről írsz.

Link to comment
Share on other sites

igen, én is ki vok akadva azon, hogy a mai csajok hogyan is viselkednek, azaz nem "viselkednek". nem értékelik magukat, nem tarthatják magukat sokra, és odadobják magukat a fiúknak, és még utána rá is csodálkoznak, hogy nem becsüli semmire sem a fiú. én nem ebbe a kategóriába tartozom, és mindig is ügyeltem arra, hogy még véletlenül sem vegyenek egy kalap alá ezekkel. bennem van tartás, és ha nincs kellő megbecsülés, akkor utilapu. szipi

Link to comment
Share on other sites

de azért jóó lenne ha ebben a korban már rendelkeznének ezzel a tulajdonsággal, mert később csak kiégve találják magukat. és akkor hiába a romantika. szipi

Link to comment
Share on other sites

A nők csak olyan partnerrel keresik a szexuális kapcsolatot, akik felébresztenek bennük bizonyos szexuális vágyat és/vagy személyiségük/temperamentumuk miatt "jónak" ígérkeznek az ágyban. A nők izgalmas, kihívó és kreatív partnert keresnek, akik bevezetik őket a szexuális élmények rejtelmeibe. Persze a nők is tudják, hogy a jó szexuális partnert nehéz megtalálni - szóval ha egyszer megszerezték, nem könnyen engedik el maguk mellől.

 

 

én szerencsésnek mondhatom magam, mert ez mind megvan a páromban, még több is!!! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

szipi hát nemtudom mizujs van a szexel de hogy a romantika nem minden esetben jó az biztos... én romantikusnak tartom magam és már volt olyan hoy a lány azért szakított velem 3 randi után mert túl romantikus vagyok lehet más oka volt de é nem hiszem... Üdv Kyle

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...