Jump to content
PirateClub.hu

Jó fiúk, rossz fiúk


Szipi
 Share

Recommended Posts

Jó fiúk, rosszfiúk

 

 

A "jó fiú-rosszfiú" témakör már régóta parázs viták tárgya. Azonban a "jó fiú" fogalmát rendszeresen félreértik. Az a közhiedelem, hogy az udvariasság, barátságosság, gyengédség, romantika stb. az amiről a jó fiúság szól, szóval kerülendő. A "rosszfiú" pedig az, aki összejön a csajjal, amíg a "jó fiú"' odakint vár az utcán szakadó esőben virágokkal a kezében .... és csak vár .... és csak vár.. :-)

 

 

Persze ez nem azt jelenti, hogy a nők a durvaságot választják az udvariassággal, illetve a tapintatlanságot az előzékenységgel szemben. Minden világossá válik, ha megszemlélünk egy fontos, általában feledésbe merülő, tényezőt, hogy mitől is kerülnek ki a "rosszfiúk" győztesen a "jó fiúkkal" szemben, amikor ilyen vetélkedésre kerül sor. Ez a tényező pedig a szexualitás - a "rosszfiúk" nem félnek kimutatni, hogy ők szexre vágynak - hiszen emberek - míg a "jó fiúknak" a szexualitásuk elrejtése éppen úgy része a hódítási tervüknek, mint ahogy a barátságosság, az udvariasság és maga az udvarlás.

 

 

A "jó fiúk" sokszor nem férfiasak, mert félnek, hogy a nő megijed, ha kifejezik a szexualitásukat. Ennek pedig az a vége, hogy hamar belekerülnek az LCSB ('Legyünk Csak Barátok') zónába.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ha neked így megfelel, akkor nincs gond, bár teáltalad leírtakból, és a negatív kudarcokból nem ez derül ki. szipi

Link to comment
Share on other sites

Próbálok eszerint élni = elegem van a jófiú szerepből, s hogy így senkinek nem kellek :unsure: , vagyis ez ebben a formában így nem igaz, mert annak aztán kellek vagyis kellenék (s ezáltal észreveszi azt bennem, amit a közelemben élők nem) aki a ország másik végében él... :blink:

 

Szal én igazán azon vagyok h változzak...mert változni ugye jó...s a változást/változtatást mindig magunkon kell elkezdeni! :huh:

Link to comment
Share on other sites

az a gond mostanság hogy mindenki nagyon nagy dolgot csinál a dologból. nem meri megszóltani ilyesmi. pedig csak egy csaj :) max elküld máshova, rá se ránts van még sok :) én amikor fiatal voltam ez nemvolt probléma, összejöttünk haverok iszogattunk (najó berugtunk), kinéztünk egy bulit és buliztunk közbe pedig csajoztunk, és hozzátenném és sose voltam az a bezselézem a hajamat is kigombolom az ingemet meg ez a macsós akármi. teljesen egyszerű sima öltözködésem volt és ennyi. egyszerüen úgy kell felfogni mint egy poén én mindig odamentem és lefárasztottam a csajt agyilag :) aztán még ő keresett engem hogy nem tudnék-e vele összefutni kicsit beszélgetni onnan megmár egyenesbe van az ember, bár előfordult olyan eset is hogy este jó csajnak tünt, másnap meg találkoztam vele és nem jött be, akkor se kell feladni mert vannak barátnői akiket megkell ismerni, ennél jobb alkalom nemis lehet :)

Link to comment
Share on other sites

Próbálok eszerint élni = elegem van a jófiú szerepből, s hogy így senkinek nem kellek :unsure: , vagyis ez ebben a formában így nem igaz, mert annak aztán kellek vagyis kellenék (s ezáltal észreveszi azt bennem, amit a közelemben élők nem) aki a ország másik végében él... :blink:

 

Szal én igazán azon vagyok h változzak...mert változni ugye jó...s a változást/változtatást mindig magunkon kell elkezdeni! :huh:

 

 

hm nagyon 1 kaptafára jár az agyunk.. :D

 

Én is efajta yo fiú vagyok ami néha rossz.....

 

Link to comment
Share on other sites

:lol: íThx és még 1 plusz közös nállam is ez a dolog áll fönn h vidéken nem is 1 csajjal tudnék összejöni,olyannal is akinek már 2 éve van kapcsolata meg olyannal is aki yopár évvel idősebb nállam meg stb....de szerintem nem bennem van a hiba hanem azzal a várossal amiben élek mindenki ismer mindenkit ha 1 vki nem ismeri a másikat van 1 ismerőse aki isemri és az ha nagy egoja van és arca az illetőnek akkor azt mondja neki h yo fej ha meg vmilyen szinten visszahúzódó,zárkózott akkor meg azt mondja h csicska.....na yo voltak már kivételek 1x diszkóban azt halom a hátam mögött h "hé nem ez az a B.Jocó?"

visszafordulok mondom "de"..... :D de az ilyen ritka sajna :mellow:

Link to comment
Share on other sites

A nőstények azt akarják hogy a falka legerősebb hímje termékenyítse meg őket de tudják hogy a kölyköket az alfahím nem fogja felnevelni ezért van szükségük egy biztonsáot és odaadást nyujtó jófiúra aki ezt megteszi. Ezt persze társadalmunk nem tolerálná ezért a nőstények csak játszanak az alfahímekkel míg végül rájönnek hogy egy jófiu mellett kell kikötniük aki megadj a biztos jövöt utódainak.
Link to comment
Share on other sites

Ez tiszta biológia. A nök azért akarják az alfa hímektöl a gyereket mert erös életképes utódra van szükségük és biztosra kell menniük. De tudják hogy az alfa hímek nem a legjobb apák. Párzásnál szinte biztosak lehetnek abban hogy a lehetö legjobb génállományt adják át. De mivel az alfahímek alkalmatlan apáknak kell hogy keressenek egy másik hímet aki megvédi öket és segít az utódok felnevelésében. Ennyi. Ezt tényleg nem értem miért kell ragozni. A társadalomban meg mint mondtam ezek a dolgok máshogy érvényesülnek, de nem tagadhatjuk le azt amik vagyunk. Fejlettek, okosak, ügyes a kezünk és még sokra fogjuk vinni, de akkor sem vagyunk mások mint fejlett majmok akik nyertek a szelektív evolúcióban. Minden nap minden percünk azzal tellik hogy minnél emberibbnek mutassuk magunkat, de az ösi ösztönöket azokat amik évmilliók alatt alakultak ki nem lehet letagadni 5-6000 évvel. Szóval nem az erősebb kutya b... hanem az a kutya amelyik a lehető legjobb génállomány tudja továbbadni érts ezalatt akármit. Az alfahím szerep pedig azért fontos mert mint a falkában aki az élen van annak a génállománya jobb és ezért több nösténnyel is tud párzani. Ilyen mikor kiderülnek hogy nagy zenekaroknak akikért sok nő rajong itt ott elszórva porontyaik nevelkednek akiket hogy életük sikerews legyen eltitkolnak a média elöl. Látható hogy bár ök az alfa hímek hogy megörizzék elsö helyüket a falkában nem lehetnek jó apák. Okosabb alfa hímek pl Brad Pitt hasznot huzhat ebböl hogy még több nő rajongjon érte és még többre vigye de miután ö eljátsza a mintaapát kénytelen lemondani a szabad párzás örömeiröl. A nök is álandóan ezen vitatkoznak te ez milyen meg az milyen jó pasi ... egyszóval keresik a lehetö legjonn génállományút, de a férfiak se mások csak ök azt nézik hogy milyen a melle, feneke, teste mennyire egészséges hogy a párzás után egészséges utódokat hozzon a világra a leendö mama. A dolgok így müködnek ezt ha elfogadjuk ha nem.

Link to comment
Share on other sites

én is jó fiu vagyok és dupla annyit gürizhetek egy lánynál mist egy rosz fiú de nem baj mert ez igy jó dolog mert valahogy inkább vagyok átlag mint egy sármos ....... meg valahogy még élvezem is igy az udvarlást :) :)amugy én se cigizek sem kávézom se semmi csak néha iszok de akkor is mértékkel:) xD :)

Link to comment
Share on other sites

Én jófiú vagyok, mert szeretek tanulni. Félreértés ne essék nem az iskolának hanem magamnak, az életnek, azért mert sokáig azt hittem a lányoknak az tetszik, mert sok régi film, meg írás, meg minden. És qva nagy tévedés... Kihez mennek oda ma a lányok? Biztos, hogy nem hozzám aki ül és mondjuk Dosztojevszkij, Feljegyzések a holtak házából c. könyvét olvassa. Ahoz fognak odamenni, aki rivalkodó, aki teljesen elüt környezetétől, aki extrém. Ezzel semmi baj nincs, csak éppen semmi eszmei értéke nincs, nagyrészük hülye és még gyenge is, itt bukott meg a gebnetika elmélet. A lányok egyébként maguk sem tudjáák mit akarnak, ergo szoftverhibásak... Lehetsz te romantikus, jó beszédű meg minden, úgyis az lesz, hogy jajj most nem, aha, nem.... és ki győz? Az aki mindnekit lenéz, "én vagyok itt az atyaúristen" módjára, és sokan csak azért nem verik hülyére mert inteligensebbek annál. Én életemben nem verekedtem, nem is fogok, nem is akarok, nem szokásom beszólni a kissebbeknek, őket segíteni kell nem elnyomni, és ami a legfontosabb, hogy nagy szája az agresszív kismalacnak is lehet. Persze vannak kivételek lányoknál is, de ők is csöndesek, nem szólalnak meg, szal elmegyünk egymás mellett......

Link to comment
Share on other sites

Én jófiú vagyok, mert szeretek tanulni. Félreértés ne essék nem az iskolának hanem magamnak, az életnek, azért mert sokáig azt hittem a lányoknak az tetszik, mert sok régi film, meg írás, meg minden. És qva nagy tévedés... Kihez mennek oda ma a lányok? Biztos, hogy nem hozzám aki ül és mondjuk Dosztojevszkij, Feljegyzések a holtak házából c. könyvét olvassa.

Így van mindig is ugy irigyeltem a lányokat hogy képesek annyi mindent megtanulni meg milyen okosak lehetnek közben meg egyikkel sem lehet beszélgetni sem tudományról csak közéletröl maximum vagy politikáról de az eszmék már tulmutat az agykapacitásukon. Mindig akkorát csalódok hogy kivülröl szép, ápolt lány szinte már megsem érdemelném és olyan seggbuta hogy ha az anyag hülyén égne már lángolna. Miközben sok olyan lánnyal is összeakadtam aki lehet nem fullos bige de ha fogggalma sincs miröl dumálok 2 órája akkor is figyelmesen bólogat néha közbeszól de nem baromságot. Az számomra mindig felér egy pofonvágással amikor ráharapok egy érdekes de kissé elgondolkodtatóbb témára és máris jön hogy most ne... jajj ne... most fáradt vagyok... ne fárassz mááár. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 

A jobb genetikai képességü kutya b*szik elmélet nem bukott meg csak rosszul értelmezed. Hiába okos egy kutya akár filozófus pincsi is lehet akkor sem fog elörébb kerülni a létrán egy nagyobb testü, vagy éppen erösebb kutyával szemben. Mert mint mondtam a nöknek hülye pasik kellenek mert ilyen értékrendet közvetített nekik a társadalom. Megismerkednek egy vadbarom arcal aki a suli bikája volt mondjuk és legyen akármilyen viharos a kapcsolatuk akkor is melette marad míg végül mind a 2-en kiégnek és meghalnak. Ez a sorsa a sok plázacicának. Ez sose lesz máshogy. Azért nem kell feladni mert egyszer ugyis talál az ember egy olyan lányt aki megérdemli. Légy erös, okos (inteligens), ügyes, szép. Ha ezekböl valami nincs meg akkor a többiben legyél kicsit jobb.

Link to comment
Share on other sites

"...legyen egy olyan dolog,amiben te vagy a legjobb!" :D :D

 

 

 

szerk.: én csak azt unom már, de igazán, h a tőlem távolabb élő lányok (akikkel chaten ismerkedtem meg, mindig messziek akadtak) akik soha nem láttak, max hallottak, s a gondolkodásmódom alapján s elmondottaim alapján ismertek meg...szal látják bennem azt, amit a közelemben élők nem... :huh: miért?! Mert a legtöbben a külsőségek alapján döntenek...jó én is az alapján lépek oda valakihez me tetszik s meg akarom ismerni! :rolleyes: Unom azt h a közeliek nem veszik észre, h én egy rendes, normális srác vagyok...nem vagyok kigyúrt...de alacsony pocakos sem...átlagos, picit vékony talán...pedig eszem igazán :D !

Link to comment
Share on other sites

Számomra ez a kiválasztott hölgytől függ. Van olyan hölgy akit a rosszfiú dolog miatt fél óra beszélgetés után ki lehet vinni a kocsiba, míg olyan is akit hónapokig áhít az ember és halmoz el minden jóval, romantikus dologgal, mire egyáltalán megnyílik, érzelmileg....

 

A pénzéhes, hatalomvágyó ribancoknak kellenek a rossz fiúk, illetve a feleségnek való, kedves lányoknak a jók. De ez csak általában van így, a helyzet sok mindent hozhat, és változhat; könnyen lehet a kedves kislányból pénzéhes ribanc, sokszor még azt is elfelejtik honnét jöttek, de ez már megint egy másik történet.

 

Tapasztalataim szerint ha jó fiú vagy ugyan kevesebb hölggyel fekszel le, de ők megbecsülnek és szeretnek téged. Míg a rossz ribancnál akit kiviszel a kocsiba, sosem tudhatod elötted ki csinálta meg, akár pár órával.

 

Szóval erröl ennyit:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...