Jump to content
PirateClub.hu

aprilfive

Veterán
  • Pontszám

    46
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About aprilfive

  • Születésnap Április 5

Profile Information

  • Neme

Legutóbb itt jártak

342 profil megtekintés

aprilfive's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

4

Közösségi hírnév

  1. ESFJ - "Gondoskodók" Köszi a tesztet. Tényleg jó, és a leírottak szinte teljesen illenek rám.
  2. aprilfive

    A nagy színésznő topic

    Nem mondok újat, ahogy látom, szinte én is egyetértek a többséggel. Meryl Streep nálam is az abszolút favorit, és Emma Thompson is zseniális alakításokkal rukkol elő időröl időre. Paris Hiltont eddig csak videoklipben láttam, de valószínűleg ezután sem fogom megnézni a filmjeit. Nem volt szándékos, kapásból őt jelöltem be. Bár, így utólag sem változtatnék rajta, de lehet, hogy gondolkodóba esnék, esetleg legyen inkább Pamela Anderson? És a túlértékelt kategóriában Meg Ryan lett a jelöltem, aki a Túszharcban kiverte nálam a biztosítékot. A listához tettem volna Juliet Binoche-t, akit szintén a kíváló színésznők között tartok számon. Köszönöm, hogy elmondhattam.
  3. Hát betenne ha bejönne, de véleményem lehet. Az én listám az itteniek közül: Charlize, Monica és Jessica. De hozzáteszem, Osvárt Andrea szerintem szebb Görög Zitánál, és Isla Fischer és Tiffany Dupont legalább olyan szép és jó színésznők, ha nem jobbak, mint az itt felsoroltak. Csak még nem olyan ismertek.
  4. aprilfive

    Háborús filmek

    Abszolut kedvencem a Kelly hősei Donald Sutherland miatt, de a 2.világháborús kémfilm /szintén Sutherlanddal /a Tű a szénakazalban is egy isteni jó film, nézzétek meg! Amit még hozzá tudok adni a listátokhoz, és nem láttam eddig a felsoroltak között, az az I.világh. alatt játszódó Gallipoli, Mel Gibson az egyik fsz., és a II.vh.-s Ellenség a kapuknál Joseph Fiennes , Ed Harris, Rachel Weisz stb. a szereplők, ez a mesterlövészes filmek egyik legjobbja.
  5. aprilfive

    Filmajánló

    Gladiátor, A hazafi, Az utolsó szamuráj Aki legyőzte Al Caponét A keselyű három napja A remény rabjai Rocky /1.!/,Tűzszekerek Négy esküvő és egy temetés A bárányok hallgatnak Farkasokkal táncoló Egy éjszaka a királlyal, Tűzfény, Anna és a király, Büszkeség és balítélet A nagy borzongás Alien II., Stigmata Volt egyszer egy vadnyugat Tű a szénakazalban Próbáltam minél több műfajból kiválogatni a szerintem legklasszabb klasszikusokat.
  6. aprilfive

    Western Filmek

    A Volt egyszer egy vadnyugat és a Hét mesterlövész az etalon. A Keoma, mint olasz western is nagyon tetszett . Amit én ehhez a listához tudok még írni, az a régiek közül a Silverado, és az Idegen a cowboyok között, ezek igazán nagyon jók. A Gyorsabb a halálnál viszont borzalmasra sikeredett, éppen Sharon miatt.
  7. aprilfive

    Ki milyen cigit szív?!

    Tény, hogy vannak ennél jóval durvább dolgok is, és sajnos egyre nagyobb számban. 1. Ne viszonyíts! A karcinogen hatás nem relatív, hanem abszolut és igenis reális. 2. Azért mert struccpolitikát folytatsz, még nem fogod megúszni. Egészségkárosító?!!!! Csak addig amíg van mit. Üdv, jóindulattal. 10 éve leszoktam.
  8. Kőhalmi a leg. Kiss Ádám szuper, Bödőcs meg sokkal jobb lenne, ha nem hadarna annyira. Nekem Ő a bronzérmes. /TurtLee-vel is egyetértek, de az a visítozó liba engem jobban idegesít, már régen kidobtam volna a nézők közül./
  9. aprilfive

    Melyik a legjobb romantikus film?

    Firelight. A főszereplők, a zene, a téma, mind No1.
  10. aprilfive

    A Sziget

    A romantikus sci-fi kategóriában /elneveztem így, elég béna/ szerintem is az egyik legjobb "mai" film. A szereplő- választás is telitalálat volt, a sztori pedig remek. Élvezetes mozi, akinek nem tetszik ,annak nem a film, hanem a műfaj nem tetszik.
  11. aprilfive

    TOP10

    Az arc nélküli ember A hazafi Farkasokkal táncoló Az utolsó szamuráj Volt egyszer egy vadnyugat Ház a tónál Ilyenek voltunk Tűzfény Szerelmünk lapjai Tűzszekerek mind első nálam.
  12. aprilfive

    Mi a kedvenc filmed?

    "Kicsit" romantikus alkat vagyok, az én listám: 1. Firelight /Tűzfény/ 2. Ház a tónál 3 .Farkasokkal táncoló 4. BBC-sorozatok, mint: Jane Eyre, Büszkeség és balítélet stb., de imádom a monumentális történelmi filmeket is, mint Trója, Gladiátor, Ben Hur, Várkonyi Zoltán filmek. 5 .Prison Break imádó vagyok.
×
×
  • Create New...