Jump to content
PirateClub.hu

Doogka

Veterán
  • Pontszám

    95
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Doogka

  • Születésnap 01/18/1993

Contact Methods

  • MSN
    doogka@gmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Otthon (egyébként Bicske) ^^
  • Érdeklődés
    Sokminden :)

Doogka's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Egész jól sikerült a balatoni hétvége, eléggé le is égtem, öröm így dolgozni . A németek meg a legjobb partyarcok, úgy tudnak bulizni...jó nagy hangfalakkal ki a stégre, azt még a vízben is táncoltam velük .
  2. A 2005-set nem, de az utóbbi simán ^^
  3. Hát nem csodálkozok, annyi mindent összeinni, de súlyosan nem laggoltam, csak épphogy eléggé, most már tudom mi hiányzott az idei nyárból .
  4. Sziasztok, régi fórumozóknak talán ismerős lehetek (legalábbis szikla22-nek biztosan). Miért jöttem fel? Mert kíváncsi voltam a megújult oldalra, és egész jól néz ki .
  5. Ha lesz pénzem, szívesen szervezek . Majdnem 5 éve fejeztem be, azért is volt most az 1. osztálytalim.
  6. Hát az a vonatút se volt gyenge számomra, olyan másnapos voltam én is. Asszem feltaláltunk egy új italt is akkor (szőlőlé meg sör volt asszem), jó volt . Azóta talán a mostani szülinapom volt hasonlóan jó színvonalú (kevés ember, de jó arcok, én pont ezt szeretem). Jó lenne megint ilyen görbe estét tartani . Ide csak kíváncsiságból jöttem fel, hogy aktív vagy-e még itt. Amúgy igen, akkor fejeztem be az általánost, most meg már a középiskolában vagyok végzős (5. évfolyamos, angol nyelvi előkészítős gimis osztály). Elég durva hogy kb 6 év telt el azóta . A suliban én is inkább mentálisan szoktam elfáradni (nagy suli=sok hülye akik hülyeségeket pofáznak akkor is, amikor nincs kedvem őket végighallgatni).
  7. Asszem akkor lehettem 14 mikor elmentem hozzád , aztán meg már itt állok a felsőoktatási felvételi küszöbén. Hiába na, gyorsan megy az idő. Én mostanában nagy bulizásokon vagyok túl (szalagavató after party, osztálykarácsony, általános iskolai osztálytali, softosabb szilveszter, szülinap), de már várom a nyarat, mert koncerthiányom van picit, unom már a fedett helyes szórakozó helyeket . Mostanában anyum is nagyon el van fáradva a csemegézéstől, még nem helyezték vissza a zöldségre :S.
  8. szikla22: Köszi, jól van. Átrakták a csemegére nemrég, de már visszakérte magát a zöldségre. nem bírta sokáig az ott uralkodó állapotot. Furcsa hogy szemüveges lettél, nekem is van, de csak suliban használom, meg gépezésnél. Nekem mondod hogy repül az idő? Amikor voltam nálad és tartottunk egy ferde estét, még mindig olyan mint ha nem rég lett volna .
  9. szikla22: Nem sok, most betegen vagyok itthon, de hétfőn már suli. Amúgy jól vagyok, nem rég volt a 20. születésnapom . Veled mi a helyzet?
×
×
  • Create New...