Jump to content
PirateClub.hu

thundertibor-alexei

Veterán
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About thundertibor-alexei

 • Rank
  Citromdí­jas
 • Birthday 06/29/1992

Contact Methods

 • Yahoo
  thundertibor

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. thundertibor-alexei

  Zombi survival test

  nekem is 51% elit lett :I
 2. thundertibor-alexei

  Gyúrjunk wazze!

  Jaj istenem, én nem Ronnie Coleman-ről beszélek, hanem valaki aki nem 15 éves, és van némi tapasztalata. És ha te csak tömegre mész, semmi állóképesség vagy legalább valami fájdalomküszöb emelés, akkor hülye vagy. És ha már régebbi dolgokkal élsz vissza. Véletlenül nem te mondtad hogy hordóhasú vagy és nem tudsz futni 40 métert mert leizzadsz? Akkor mégis kit próbálsz kioktatni? Hmm ez a téma is átment, proteincsárdába... na pá
 3. thundertibor-alexei

  Gyúrjunk wazze!

  Aha, persze. kox.... -,- Azért nem jó a fehérje, mert elbassza az ember gyomrát. Olyan lessz az ember hogy ha nem eszik négyoránként, akkor már ki akar purcanni. Tudom mert én is szedtem, de soha többet nem fogom. "Nem szabad mindennap edzeni" Komolyan mondom kérdezzen meg valaki egy "igazi" testépítőt, vagy olvasson egy erről szóló könyvet. Az hogy ki hogy regenerálódik az teljesen egyénfüggő. Az izomlás meg csak úgy múlik el ha az ember még rádolgozik. Kiváncsi vagyok hogy azok a katonák akiket mindennap kiképzéseken kínoznak, azok mégis mikor regenerálódnak?
 4. thundertibor-alexei

  Gyúrjunk wazze!

  Addig ártalmas 15 évesen amig szedsz proteint... Azontúl ez csak egy "statikus sport"
 5. thundertibor-alexei

  Gyúrjunk wazze!

  á mér ne gyúrhatna 14 évesen? Én is akkor kezdtem az itthoni edzést. Másfelől meg mértékkel kell kezelni a súlyokat, és nem lehet semmi baja. Ez ugyan az mint hogy valaki mindennap edz vagy sem.Edzéstervel beosztott napokon simán lehet, és még lehet hogy el se fáradunk.
 6. thundertibor-alexei

  Zenei játék

  ezám a tempó, ha majd mindenki berakja a saját kedvenc számát minden egyes postjába, akkor csudaszép kavarodás és káosz lessz ebben a topicban.
 7. thundertibor-alexei

  Gyúrjunk wazze!

  képen nehezebbnek tűntél, á sebaj...
 8. thundertibor-alexei

  Zenei játék

  o.0 Hát nekem túl kaotikus. De a többnyire változatosság egy kicsit javított rajta. no harag, ha ez a kedvenc bandád 10/3.4
 9. thundertibor-alexei

  Zenei játék

  ez jóóó! ezt megjegyzem A zenéről: Nos, az biztos hogy ez elég érdekes fajta jazz, ha persze jazz, mert ebben nem vagyok biztos. Leginkább akkor hallgatnám ezt a számot,ha valaha eljutok New Yorkba vagy valami borzalmasan nagy belvárosba. Ja 10/7.3 szerk:am hány embernek kell osztályoznia, ahhoz hogy jöhessen a következő szám?
 10. thundertibor-alexei

  Gyúrjunk wazze!

  10 litert meg ugy hivják KEREKITÉS xD Ui:nagygépemen nincs hosszu u és i
 11. thundertibor-alexei

  Rap vs. Rock

  Hát én aztán honnan tudjam mi volt előtte és utána? xD
 12. thundertibor-alexei

  Rap vs. Rock

  Természetemnél fogva enyhén konzervatív vagyok.De ha azt mondod hogy vannak ezerszer jobb számaik,akkor adj linket a jobb számaikhoz. Legyél szives. Lehet hogy esetleg, ha tényleg jobbak mint amiket meghallgattam, akkor lehet hogy megtetszik és nem csak a régies rockbandákat fogom hallgatni életem végéig.
 13. thundertibor-alexei

  Gyúrjunk wazze!

  ő ehm azt úgy hivják szarkazmus.
 14. thundertibor-alexei

  Rap vs. Rock

  ehehe 4-5 éve orrba szájba hallgatták ezeket az ismerőseim, Limp Bizkit meg mittomén így meg úgy, azt hallottam mindenütt.Csak akkoriban még az volt a menő hogy kinek volt meg a mobilja minél korábban, csakhogy azokon a mobilokon csak monofónikus hangszóró vólt, és nem kellett egész nap az ő zenéjüket hallgatnom.(nem úgy mint ma) A.K.A Siemens A40 Azóta meg is hallgattam őket, és nem lepődtem meg,hogy nem tetszenek. Note: Ha az előző kommentemen megsértődött valaki,azt csak sajnálni tudom.
 15. thundertibor-alexei

  Rap vs. Rock

  én meg soha nem hallgattam, Limp Bizkitet, se SOADot , se LP-t, semmi ilyesmit... Lehet hogy engemet megóvtak drága szüleim, ettől a "divattól". Hála az égnek
×