Jump to content
PirateClub.hu

thundertibor-alexei

Veterán
  • Pontszám

    210
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About thundertibor-alexei

  • Születésnap 06/29/1992

Contact Methods

  • Yahoo
    thundertibor

Profile Information

  • Neme
    Férfi

thundertibor-alexei's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. thundertibor-alexei

    Zombi survival test

    nekem is 51% elit lett :I
  2. thundertibor-alexei

    Gyúrjunk wazze!

    Jaj istenem, én nem Ronnie Coleman-ről beszélek, hanem valaki aki nem 15 éves, és van némi tapasztalata. És ha te csak tömegre mész, semmi állóképesség vagy legalább valami fájdalomküszöb emelés, akkor hülye vagy. És ha már régebbi dolgokkal élsz vissza. Véletlenül nem te mondtad hogy hordóhasú vagy és nem tudsz futni 40 métert mert leizzadsz? Akkor mégis kit próbálsz kioktatni? Hmm ez a téma is átment, proteincsárdába... na pá
  3. thundertibor-alexei

    Gyúrjunk wazze!

    Aha, persze. kox.... -,- Azért nem jó a fehérje, mert elbassza az ember gyomrát. Olyan lessz az ember hogy ha nem eszik négyoránként, akkor már ki akar purcanni. Tudom mert én is szedtem, de soha többet nem fogom. "Nem szabad mindennap edzeni" Komolyan mondom kérdezzen meg valaki egy "igazi" testépítőt, vagy olvasson egy erről szóló könyvet. Az hogy ki hogy regenerálódik az teljesen egyénfüggő. Az izomlás meg csak úgy múlik el ha az ember még rádolgozik. Kiváncsi vagyok hogy azok a katonák akiket mindennap kiképzéseken kínoznak, azok mégis mikor regenerálódnak?
  4. thundertibor-alexei

    Gyúrjunk wazze!

    Addig ártalmas 15 évesen amig szedsz proteint... Azontúl ez csak egy "statikus sport"
  5. thundertibor-alexei

    Gyúrjunk wazze!

    á mér ne gyúrhatna 14 évesen? Én is akkor kezdtem az itthoni edzést. Másfelől meg mértékkel kell kezelni a súlyokat, és nem lehet semmi baja. Ez ugyan az mint hogy valaki mindennap edz vagy sem.Edzéstervel beosztott napokon simán lehet, és még lehet hogy el se fáradunk.
  6. thundertibor-alexei

    Zenei játék

    ezám a tempó, ha majd mindenki berakja a saját kedvenc számát minden egyes postjába, akkor csudaszép kavarodás és káosz lessz ebben a topicban.
  7. thundertibor-alexei

    Gyúrjunk wazze!

    képen nehezebbnek tűntél, á sebaj...
  8. thundertibor-alexei

    Zenei játék

    o.0 Hát nekem túl kaotikus. De a többnyire változatosság egy kicsit javított rajta. no harag, ha ez a kedvenc bandád 10/3.4
  9. thundertibor-alexei

    Zenei játék

    ez jóóó! ezt megjegyzem A zenéről: Nos, az biztos hogy ez elég érdekes fajta jazz, ha persze jazz, mert ebben nem vagyok biztos. Leginkább akkor hallgatnám ezt a számot,ha valaha eljutok New Yorkba vagy valami borzalmasan nagy belvárosba. Ja 10/7.3 szerk:am hány embernek kell osztályoznia, ahhoz hogy jöhessen a következő szám?
  10. thundertibor-alexei

    Gyúrjunk wazze!

    10 litert meg ugy hivják KEREKITÉS xD Ui:nagygépemen nincs hosszu u és i
  11. thundertibor-alexei

    Rap vs. Rock

    Hát én aztán honnan tudjam mi volt előtte és utána? xD
  12. thundertibor-alexei

    Rap vs. Rock

    Természetemnél fogva enyhén konzervatív vagyok.De ha azt mondod hogy vannak ezerszer jobb számaik,akkor adj linket a jobb számaikhoz. Legyél szives. Lehet hogy esetleg, ha tényleg jobbak mint amiket meghallgattam, akkor lehet hogy megtetszik és nem csak a régies rockbandákat fogom hallgatni életem végéig.
  13. thundertibor-alexei

    Gyúrjunk wazze!

    ő ehm azt úgy hivják szarkazmus.
  14. thundertibor-alexei

    Rap vs. Rock

    ehehe 4-5 éve orrba szájba hallgatták ezeket az ismerőseim, Limp Bizkit meg mittomén így meg úgy, azt hallottam mindenütt.Csak akkoriban még az volt a menő hogy kinek volt meg a mobilja minél korábban, csakhogy azokon a mobilokon csak monofónikus hangszóró vólt, és nem kellett egész nap az ő zenéjüket hallgatnom.(nem úgy mint ma) A.K.A Siemens A40 Azóta meg is hallgattam őket, és nem lepődtem meg,hogy nem tetszenek. Note: Ha az előző kommentemen megsértődött valaki,azt csak sajnálni tudom.
  15. thundertibor-alexei

    Rap vs. Rock

    én meg soha nem hallgattam, Limp Bizkitet, se SOADot , se LP-t, semmi ilyesmit... Lehet hogy engemet megóvtak drága szüleim, ettől a "divattól". Hála az égnek
×
×
  • Create New...