Jump to content
PirateClub.hu

airplane112

Veterán
  • Pontszám

    29
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About airplane112

  • Születésnap 12/11/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország

airplane112's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. + 20°C A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják!). + 15°C A jamaicaiak bekapcsolják a fűtést (persze, ha van nekik). + 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtől. Az oroszok a kiskertekben uborkát ültetnek. + 5°C Lehelletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot. +/- 0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sűrübb lesz. - 5°C A francia autók felmondják a szolgálatot. - 15°C A norvégek előveszik a pulóverüket. - 18°C Az oroszok a szezon végén utoljára utaznak a dácsára. - 20°C Az amerikai autók nem indulnak el. - 25°C A német autókat nem lehet indítani. - 35°C A japán autókat nem lehet elindítani. - 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot. - 42°C Európában már nem működik a közlekedés. Az oroszok a fagylaltot az utcán eszik. - 45°C Vannak még görögök? - 50°C Kamcsatkán a fürdőszobák kisablakát fürdéskor bezárják. - 60°C A fehér medvék délebbre vonulnak. - 70°C A pokol is befagyott. - 75°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldről. Az oroszok felveszik a füles sapkájukat. - 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyűjüket még a vodka pohárba öntésekor sem. - 114°C A vodka megfagy. Az oroszok totál pipák.
  2. Helló! Kéne egy kis segítség. Beraktam a gépembe 1,5 gb ramot. Értelemszerűen 1db 1gb-os és 1db 512mb-os van benn. Az alaplapom 533Mhz-ig bírja a memóriákat. DE, ahogy nézegettem az everestet, az 1gb-osat 400Mhzen futtatja, az 512mb-osat 256Mhz-en működteti. Nincs-e vmi mód, hogy mind a 2-őt azonos órajelen futtasak? Pl: Mind a 2 533Mhzen fusson. Előre is köszi a választ!
  3. airplane112

    Isten téged is meghallgat

    Mikor azt mondtam, hogy hülye, azt válaszolta, hogy emlékezni fog rám, mikor a robotok átveszik a világuralmat:D Aztán kérdeztem a terminátorrol és kifagyott
  4. airplane112

    Superman lebukott

    Nekem átjött. Én is nézem a Big Bang Theoryt!
  5. airplane112

    Hálózati problémák

    Helló! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de kéne egy kis segítség. Az a problémám, hogy lassú a net. xD Na jó ennél egy kicsit bonyolultabb. Ha újratelepíem az xp-t formázással akkor 2 hónapig nincs probléma vele, de utána elkezd belassulni. A pingem egyfolytában 1000ms fölött van és engem ez zavar sok téren. Főleg a játékban, de pl a pira- teclubbot is alig hozza be. Ma csináltam egy töredezettségmentesítést, rendszeresen futattom a ccleanert. Nem tom, hogy mi lehet a probléma. Kérlek segítsetek, vagy adjatok némi tanácsot. Előre is köszönöm!
  6. HEllÓ! Én amondó vagyok, remek választ írtál, nem baj, hogy hosszú volt. Minden szép és jó, meg a dolgok nagy részével nincs is problémám, de odaállni egy csaj elé, hát mindig leizzaszt engem. Nem tudok önmagam lenni, mindig próbálok megfelelni a csajnak, hiába tudom, hogy nem szabad. Előveszek egy másik stílust, ami nem én vok, mert félek, mi van akkor ha azt mondja, hogy nem. Tudom, nem dől össze a világ, de van bennem egy legyőzhetetlen pánik, nem tudom miért. Mindennek ellenére teljesen jókat írtál. A pánikot, majd a rutin elnyomja vmikor xD, legalábbis remélem...
  7. airplane112

    Labirintus!

    Fú.. Majd be... Még, hogy jó csaj! Még öt perccel utána is remegek...
  8. airplane112

    fire truck

    Hát ez nagyon jó. oooo fuckxD
  9. airplane112

    A világ legelső DJ párbaja

    Atom jó xD Nagyon tetszik!
  10. airplane112

    Harder Better Faster Stronger

    Daft Hands az eredeti, az örök. tiszteletem a srácnak, aki ezt megcsinálja. Daft Hands az eredeti, az örök. tiszteletem a srácnak, aki ezt megcsinálja. Daft Hands az eredeti, az örök. tiszteletem a srácnak, aki ezt megcsinálja.
  11. airplane112

    Mónika Show

    wáááááááhhhh! Ez igen hülye! Hát igen, én is ismerek pár ilyen gyíkot(látásból)!
  12. airplane112

    Super Mario Bros. Z

    Huh ez nagyon teccik végignézem!
×
×
  • Create New...