Jump to content
PirateClub.hu

valhalla1944

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

valhalla1944's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. valhalla1944

    Lehetetlen megoldani?

    Laptop... Megpróbáljuk telepíteni majd a windows 7-et..hátha.. azért köszi..
  2. Sziasztok! Lenne két kérdésem..Az első,az, hogy bekaptam valami vírust és most a letöltött file-okat (ZIP) nem hagyja kibontani,mert mindig vmi CRC hibára hivatkozik, és semmit -vírusírtós sem- telepít (mintha cenzurázná,hogy mi kerüljön a gépre).. Erre lett volna az a megoldásom,hogy újrarakom a rendszert, csak Vista helyett XP-t, de nem engedi letörölni a vistát..(Próbáltam CDről bootolini,de az sem volt jó..)Valami felsőbb engedélyt kérne,de olyan nincs sztem,mert az én gépem és én vok a rendszergazda ..vista 32 bites home basic a rendszerem.. Kösz szépen,ha vki tud segíteni.. Ui: Lány vagyok és nem értek hozzá,ezért légyszi érthetően magyarázzatok..köszi
  3. Sziasztok!! Nem tudom,hogy jó helyen kérdezek-e,de nekem is visám van..Van CD/DVD is a laptopomban,de nem tudom használni,mert nem látja/nem ismeri fel a gép.HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N ATA Device amúgy a meghajtó.Ezt a hibaüzenetet kapom: A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19) Ezzel lehet valamit kezdeni???Köszi előre is.. Ja..Lány vagyok,úgy magyarázzátok el légyszi..
  4. valhalla1944

    Windows Vista

    Sziasztok!! Nem tudom,hogy jó helyen kérdezek-e,de nekem is visám van..Van CD/DVD is a laptopomban,de nem tudom használni,mert nem látja/nem ismeri fel a gép.HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N ATA Device amúgy a meghajtó.Ezt a hibaüzenetet kapom: A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19) Ezzel lehet valamit kezdeni???Köszi előre is.. Ja..Lány vagyok,úgy magyarázzátok el légyszi..
×
×
  • Create New...