Jump to content
PirateClub.hu

dras58

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

dras58's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

3

Közösségi hírnév

  1. Nekem 1 olyan problémám volna, hogy Asus F5 sorozatú laptopra feltettem a win7-s op rendszert és nem látja az eszközkezelőben a kamerát így nem tudok drivert sem telepíteni. Kérdésem hogyan tudnám a win7-tel felismertetni a laptop kameráját. Segítséget előre is köszi.
  2. dras58

    Windows eredetiségvizsgálat

    Köszi az ötletett bohoc71 most probáltam ki és remekül müködik. Még 1szer kösti.
  3. dras58

    Tűzvonalban

    Én mekem is tetszett csak sajnos egy-két részt láttam belöle de most szeretném letölteni és meg- nézni az összes részt. Tudnátok segíteni, hogy honnan lehet letölteni a sorozatott. Előre is köszi.
  4. dras58

    VSO Convert X to DVD

    Sziasztok! Én is a Convertx to dvd-t használom nagyon jó és mivel gyors a gépet így gyorsan convertál. Segítséget abban szetretnék kérni, hogy felíratos filmeknél hol és mit kell beállitani? Mert amikor beillesztem a filmet a convertáláshoz altta a source file/s/ infónál megjelenik az avi és az srt formátum, de convertálás után mikor vissza nézem a filmet nincs meg a felírat. Ezt, hogy lehet kiküsszöbölni. előre is köszi a segítséget.
  5. dras58

    Animált Aláírás

    Köszi szépen ez nagyon jó!!
  6. dras58

    SonyEricsson K300i

    Köszi a választ valóban már nem garis, és én sem értem az .xml kódokat. Mégegyszer köszi.
  7. Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy hogyan vagy egyáltalán lehetséges a kijelzöröl eltüntetni a T-Mobile H felíratott? Elöre is köszi a segítséget.
×
×
  • Create New...