Jump to content
PirateClub.hu

bloksma

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

bloksma's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ismét szép és jó lett. Gratulálok. Ami zavart: "ám viszont". Én a "de viszont" kifejezést sem tartom helyesnek, ilyet meg még nem is hallottam. A Már megint bérgyilkos a szomszédom című filmben pedig nem Amanda Prest játszik, hanem Amanda Peet. Ezt leszámítva tetszett. Szerintem hozta a szokott színvonalat, már várom a következőt. Jó munkát!
  2. Szerintem a játék magazin elég fölösleges. A mozi magazin azért is jó, mert ilyen témában nem nagyon lehet kapni jó magazinokat. Játék magazin van több is. Szerintem a GameStar és PC Guru majdnem minden igényt kielégít, mellé még van egy csomó netes oldal is. Aki meg nem akar érte pénzt adni, az úgyis le tudja tölteni a szkennelt verziót pár nappal a megjelenés után. Egyébként a filmbuzi tényleg jó oldal. Én is rendszeres olvasója vagyok. Szerintem ha meg tudnátok beszélni velük, hogy dobjanak fel 1-2 post-ot a magazinról, az kicsit növelné az olvasók számát
  3. Ej-ha, a mindenit, hiiijnye, ez igen, nem semmi, és még sorolhatnám. Gondoltam, hogy jobb lesz, mint az előző, de hogy ennyivel... Szerintem NAGYON jóra sikerült. A design nagyon tetszik. Jól néz ki és mégis tökéletesen olvasható. A tartalom is nagyszerű. 1-2 hiányzó szóközön kívül nem is találtam benne hibát. Kiváló munka, le a kalappal. Köszönjük szépen! Csak így tovább!!!
  4. Csak gratulálni tudok. Nekem nagyon tetszik. 1-2 helyen még kilóg a szöveg a dobozból, és akadnak elgépelések, de ezt könnyen feledtetik a jól megfogalmazott cikkek, és a gondosan összeválogatott tartalom. Esetleg még a betűtípusok lehetnének picit változatosabbak. Mivel ez az első szám, gondolom a többi még ettől is jobb lesz. Én már várom. Csak így tovább, jó munkát!
  5. bloksma

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    NYERTEM! Kösz szépen. Szerintem még soha nem nyertem semmit!
×
×
  • Create New...