Jump to content
PirateClub.hu

Bloodmoon

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Bloodmoon

  • Születésnap 01/08/1979

Contact Methods

  • MSN
    sheenka@maffia.hu
  • Website URL
    http://elitewarez.biz
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Budapest

Bloodmoon's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

3

Közösségi hírnév

  1. Bloodmoon

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Avatar az első, ez jellemző. A 2012-től sokkal többet vártam, egy átlagos katasztrófafilm, látvánnyal. Az Újholdat meg sem néztem, már az elsőt is halálra untam.... Ha belegondolok tavaly nem igazán volt olyan film,ami engem annyira megfogott volna. Tetszett jó pár, de nem annyira,hogy imádjam, vagy ha igen,nem került be ide. Ezek közül első a Moon. Esetleg az itt felsorolt Képlet. Hozzátenném,az Avatart nem láttam még, mert nem vagyok hajlandó kamerásan leszedni, tehát lehet,hogy ha megnézem,én is azt fogom mondani, húúúú mekkora film volt! Addig viszont én elvegetálok a saját kis favoritommal,ami alig kapott reklámot,arra sem volt jó,hogy ide bekerüljön,viszont bárhányszor meg tudom nézni....
  2. Ha a Classic nem engedi,át kell állitanod. Én K-Lite kodeket használok,aban eleve van Classic,és azt ha újrarakom, mindig át kell állitanom. Próbáld meg: View->Options->Output->Old Renderer. Újra kell indítani,hogy tárolja a beállítást.
  3. Bloodmoon

    Avi-ba felirat égetése

    Sziasztok! Én rendszeresen égetek avira feliratot, mivel nem gépen nézem a filmeket,hanem kiírom a családnak. Viszont lenne egy problémám,amire ha valaki tud,akkor válaszoljon legyen olyan szíves! VirtualDubot használok, és 2 cd-s filmből is azzal készítek 1 cd-set mielőtt feltöltöm. Viszont néha kiírja (főleg az új filmeknél), hogy nem kompatibilis a kodekkel, így vagy nem csinálja meg,vagy ha meg is akarja csinálni,az is 50-60 GB lenne. De az is előfordul,hogy emiatt a felirat csúszik el.Esetleg nem tud valaki erre megoldást,vagy beállítást?Mert gondolom én vagyok a láma... Előre is köszönöm!
  4. Bloodmoon

    Mintás Kontaktlencsék

    Hát... Én anno láttam a buszon egy srácot,olyan lencséje volt,mint a jaguár,csak sárgában,mint a macskáknak... Tök gáz volt,nem bírtam levenni róla a szemem.
  5. Én azt nem értem, hogy hogyan tudom a saját accountom csatolni a linket pl. Megauploadon vagy Rapidon. Gondolom a mirror sima linket csinál,és nem acc-hoz tartozót,mert akkor persze,h nem használja senki... Arról nem is beszélve,h azok pont nincsenek a listában amit egyre többen használnak. Hotfile,Storage,stb.
  6. Bloodmoon

    Animékről

    Én is Sailor Moon-nal kezdtem anno... De nálam mindent vitt a Yu-Gi-Oh!, még ha ki is csesztek a magyarokkal. Az első évad pont uccsó részét nem szonkronizálták a betiltás miatt...=( Ettől függetlenül amit lehetett megnéztem az RTL-en, "hogy fejlesszem a német nyelvtudásomat":=))) Természetesen kártya- és pcjátékom is van,de már legalább nem vagyok függő.=D
×
×
  • Create New...