Jump to content
PirateClub.hu

nyekk166

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

nyekk166's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. nyekk166

    Karaoke készitése!

    Jobb oldalt alul a tálcán katt gyorsba 2x a kis hangszóróra aztán ott lesz hogy mikrofonbemenet. *Add rá a hangot, vedd le a némítást és szólni fog. Ha nincs olyan hogy mikrofonbemenet akko katt a beálításokra aztán a tulajdonságokra és ott pipáld ki a mikrofonbemenetet. Aztán próbálkozz a *-tól. Ha így se megy akko ugyan ott a tulajdonságoknál válaszd a felvételhez opciót. A mikrofon legyen ki pipálva majd nyomj egy ok-ot. A mikrofon alatt legyen a kiválasztva bepipálva majd add rá a hangot. Ha így se megy akko rossz helyre dugtad a mikrofonodat! :D:D
  2. nyekk166

    Coca vs Pepsi

    COCA COLA!!!! :D:D
  3. nyekk166

    Egy "Izgalmas" történet tőlem. :D

    fúúúú, ez nagy! FOLYTASD!!!
  4. nyekk166

    Szellem járás

    igen, ilyen nekem is volt régen... de most a lényeg hogy nem merek lefeküdni. itt ülök az ágyamon a géppel az ölembe és nem merem meg csinálni az ágyat, leoltani a villanyt és lefeküdni aludni... :S wáááááááááááááá!!!! :D:D
  5. nyekk166

    Saját Windows

    pfff. csak angolul nem tudok.
  6. nyekk166

    Saját Windows

    nah, addig össze jött hogy programokat és témákat tudtam bele integrálni. viszont ha van egy progim (NERO) ami serial számot kér hogy tudom megoldani hogy alapból benne legyen (ne keljen beírni)? a másik fajta ha feltelepítem a progit (FlashFXP) és utánna felül kell írni az pár filet, azt hogy csináljam hogy alapból a crackkelt fileokat tegye fel és utánna beleírja a serialt? hogy lehet a telepítési képernyőt és a szöveget megváltoztatni? hogy lehet a boot képernyőt megváltoztatni? egyenlőre ennyi kérdéssel bombázlak benneteket! kösz a választ előre is!
  7. én 2 fajta mixet szoktam csinálni. az első az ún. live mix. ezt rendes felszereléssel nyomom. a másik amikor mix cd-t készítek a baráti körömnek. ezt sony acid music studio 6-tal szoktam.
  8. nyekk166

    Saját Windows

    az sajna nem jó. ezzel a progival csak drivereket, service packokat meg javításokat lehet integrálni. de kösz
  9. Sziasztok! Hogy lehetne olyan Windows telepítő lemezt készíteni amibe bele integrálnák programokat, megváltoztatnám a telepítési képet, új témákat tennék bele meg ilyenek. A válaszokt előre is köszönöm!
×
×
  • Create New...