Jump to content
PirateClub.hu

Angie65

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Angie65

  1. Angie65

    Receptek kérése,vélemények

    Hali! Sokáig nem voltam itthon, most olvasom a hozzászólásokat. Zotyomant megkérném szépen, hogy tegyen fel kenyérsütős recepteket. Az én kenyérsütőm egykaros, max. 1 kg kenyeret süt. Előre is köszi!
  2. Angie65

    Dolmen

    Nekem nagyon tetszik, szeretem ai ilyen filmeket. Csak sajnos a 2. és a 3. részről lemaradtam...
  3. Angie65

    Gofri

    Sajtos gofri Hozzávalók: 25 dkg margarin, 60 dkg liszt, 20 dkg edami sajt, 2 dl tejföl, 1 tasak sütőpor, 2 tojás, tej, só Elkészítés: A margarint a tojással elkeverjük, beletesszük a reszelt sajtot, a tejfölt, a sót, a sütőporral elkevert lisztet, és annyi tejet, hogy sűrű masszát kapjunk. Gofrisütőben sütjük. Megkenjük tejföllel, és reszelt sajtot szórunk rá. Gofri istenien Hozzávalók: 50 dkg liszt 17 dkg cukor 1 sütőpor 2 vaníliás cukor 4-6 tojás 1 egész margarin 1/2 liter tej csipet só Elkészítés: A fentieket alaposan kikeverjük és már kész is! Gofri Hozzávalók: 40 dkg liszt 1 csomag sütőpor 3 tojás 12 dkg margarin 1 csomag vaníliás cukor 12 dkg cukor csipet só 1/2 liter tej reszelt citromhéj Elkészítés: A liszthez keverjük a sütőport. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a margarint, sót, vaníliás cukrot, cukrot, a 1/2 liter tejet, és a citrom héját. Jól összekeverjük. A tojások fehérjét keményre verjük, és beleforgatjuk a masszába. Azonnal süthetjük a gofrisütőben, kb. 4 perc alatt megsül. Csokipudingal, lekvárral nagyon finom. Megjegyzés: Rakhatsz a tésztába durvára reszelt almát (de mértékkel, mert vizet ereszt), vagy mazsolát is. Gofri egyszerűen Hozzávalók: 3 tojás 4 dl tej 25 dkg liszt 2 teáskanál sütőpor 3 teáskanál cukor 1/2 teáskanál só 8 evőkanál olaj Elkészítés: A tojások sárgáját összekeverjük a tejjel, majd hozzáadjuk a lisztet, sütőport, cukrot, sót, olajat. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és ezt beleforgatjuk a masszába. Lehet is sütni. Gofri II. Hozzávalók: 4 tojás 25 dkg liszt 17 dkg cukor 1 csomag vaníliás cukor 20 dkg margarin fél csomag sütőpor 1 dl tej Elkészítés: A tojások sárgáját kikeverjük a margarinnal, cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tejet és a habbá vert fehérjét, majd megsütjük. Megjegyzés: Jól meg kell sütni, kicsit pirosra, úgy finom. Pudingot szoktam adni hozzá, de magában is finom. Jó étvágyat!
  4. Angie65

    Receptek kérése,vélemények

    Szia! Örömmel venném, ha valaki tenne fel kenyérsütős recepteket, mert igen kevés és főleg használható recept található a neten. Előre is köszönöm! Angie
×
×
  • Create New...