Jump to content
PirateClub.hu

Szupernova

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Szupernova

  • Születésnap 04/12/1985

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország

Szupernova's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Akár hardver hiba is lehet. Nincs túlmelegedésed?
  2. Ez még nekem is hasznos volt. Köszi
  3. Szupernova

    Windows 7

    Laptopom van. Én Xp-t használok, mert az működik, ha meg nem akkor azért gyorsan lehet cserélni. A Vista home basic(angol) pedig második számú op rendszer volt. Első meglepetés: nem működött az Usb egér sem a magyar billentyűzet. Szép volt,de alig vártam a win7est. Feltettem és hozta az összes drivert minden ment. A videó kártyához nem a legideálisabbat tette fel, de ezt gyorsan orvosoltam. Sebességre némileg gyorsabb mint a Vista. A kikapcsolás félelmetes gyors. Külön tetszett az aksi kímélő üzemmód és, hogy lehet állítani dolgokat. Egy vonat út során sokat számít. Pozitív tapasztalatok. Ez a dúrva, hogy meglepi az embert, ha összehoznak valami értelmes win-t.
  4. A rendőr örsök a melegebb éghajlat felé vannak
  5. Szupernova

    FILM CÍMEK AZ ISKOLAÉLETBŐL

    Az iskola és a filmek jó párosítás
  6. Szupernova

    Ötletek A Fórumhoz

    Köszönöm a választ. Nincs hozzá fűzni valóm... Ja de még is, a 12 ezer az a valós belépett felhasználók száma vagy a hozzászólás szám? ( csak kötekedek ne válaszolj, majd megnézem és akkor 12e+1 lesz az oda belépettek száma ) Csak további ugyan ilyen jó munkát tudok kívánni az oldalhoz!
  7. Szupernova

    Ötletek A Fórumhoz

    Én még visszatérnék a "köszönöm" gomb létrehozására. Most a feltöltés oldalán nem köszönhetem meg a munkát. El kell vándorolnom egy másik oldalra, majd megkeresni a feltöltőt és ott leírni amit akarok. Ugye jól értem?? Ha nem meló után (esetenként közben) szaporítanám a szót, akkor még esetleg elfáradnék odáig. Többen megköszönnék, ha egy kattintás és kész. Nem lenne annyi szemét és a "köszönöm fórumot" is el lehetne törölni. Ahova én még életemben nem léptem be.... Egyszerűsödne az oldal. Felhasználói oldalon is könnyebbé tenné az életet és admin oldalon is. Ha nem lehet megcsinálni, akkor ok, de ha csak pár skin marad el, akkor azt kibírom. Be kell valljam, hogy nem a kinézetéért vagyok a pirateclub-on. Egyszer állítottam át a skint, de csak azt is véletlen. Vannak sokkal szebb magyar és külföldi fórumok, de a hangulat, a segítőkészség...stb az sehol sincs meg és ezért a legjobb a pirateclub.
  8. Szupernova

    Firefox

    Én még nem láttam ilyet, de hát a programozó is ember...
  9. Szupernova

    Warez-bb.org

    Nekem ez az a másik kedvencem a pirateclub mellett. Tudom ajánlani mindenkinek.
  10. Szupernova

    Furcsa szextörvények!

    Az iszlám törvények vallási eredetűek, szóval ha vallás miatt lekardozhatnak bárkit, akkor ezek a törvények sem annyira durvák. Európai szemmel csöppet maradiak... Amerikában a jog, arra tér ki ami már megtörtént és ezt szabályozzák. Szóval, lehet meglepődni, mert már valakinek eszébe jutott szegény sünit megbecsteleníteni... Nem igazán ellenőrzik a jogrendszer naprakészségét és ezért tükrözi némelyik törvény a 300 évvel ezelőtti állapotokat, a bíróknak meg a törvények alapján kell ítéletet hozni.
  11. Szupernova

    Ahogyan a nők Téged is tesztelnek!

    Amennyi csaj, annyi lehetőség. A csajozás legfontosabb része, hogy felismerd mi kell Neki. Nem minden csaj egyforma, nincs egy recept amivel hódíthatsz, ha lenne, te barátom örökre szűz lennél... A hódítás azért művészet, mert személyreszabott praktikákra van szükség. Persze vannak apró fortélyok, de azt fel kell ismerni kinél mi jön be.
×
×
  • Create New...