Jump to content
PirateClub.hu

spawn28

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

spawn28's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. spawn28

    Hálózati problémák

    Sziasztok! A problémám a következő: upc netünk van, van 4 gép, ebből 2 laptop amiken vista van és továbbá két xp-s asztali gép. D-link di524 routert használunk. A net meg van osztva faszán, de viszont a gépek nem látják egymást. Tudna valaki segíteni, mert szeretnénk őket hálózatba kötni egy kis játékért. (a két laptop wifit használ). Előre is köszi szépen a segítséget.
  2. spawn28

    Windows mellé Linux

    Köszönöm a segítséget!!!
  3. Sziasztok! Ezt a topikot azért nyitottam, mert egy kis segítségre lenne szükségem a következőben. Windows xp van a gépemen és mellette szeretném a linuxot is használni. Tehát, valaki meg tudná mondani nekem, hogy hogyan tehetem ezt meg anélkül, hogy újra kellene telepítenem az op. rendszert.
  4. Köszi szépen a segítséget! Így már működik.
  5. Sziasztok! Kaptam egy feladatot, amelyet hla-ul kell megírnom. De vmiért nem műkszik, ha valaki ért ehhez a programozási nyelvhez kérem segítsen. Bemásolom a forráskódot és a feladatot is. Unit unit_5; procedure Fgv5 (VAR V1:int64; VAL V2:uns8; RESULT R:int64); Begin Fgv5;//R=V1-V2 PUSH(EBX); PUSH(ECX);PUSH(EDI); MOV((type int32 V1),EDI); MOV([EDI],EAX); MOV((type int32 V1[4]),EDI); MOV([EDI],ECX); MOVZX(V2,EBX); SUB(EBX,EAX); SBB(0,ECX); MOV(EAX,(type int32 R)); MOV(ECX,(type int32 R[4])); POP(EDI);POP(ECX);POP(EBX); End Fgv5; end unit_5; Köszönöm előre is a segítséget és várom a válaszokat
×
×
  • Create New...