Jump to content
PirateClub.hu

Richard90

Veterán
  • Pontszám

    384
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Richard90

  1. Richard90

    Hálózati problémák

    Hali! Valószínűleg kaptál már választ, de azért leírom: belépsz a router-be: Network -> Clone MAC Address
  2. Richard90

    Hálózati problémák

    Szia! A szomszédból jövő UTP kábelt dugd be a routered WAN portjába. Ezután lépj be a routeredbe: Network -> WAN -> WAN Connection Type: Dynamic IP legyen. Üdv.: Ricsi
  3. Richard90

    Hálózati problémák

    Hali! Itt találsz infót a port átirányításról: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm Itt kiválasztod a router-ed típusát és leírja, hogyan kell beállítani.
  4. Richard90

    Hálózati problémák

    Hali! Próbálj meg egy firmware frissítést, hátha segít a dolgon! Üdv.
  5. Richard90

    A Nagy Adobe Téma

    Sziasztok! Valaki tudja hogyan lehet aktiválni az Adobe CS6 32 bites verzióját Windows 8-ra? Ugyanis nincs host fájl, nem tudja blokkolni a cuccokat. Így amikor csatlakozik a netre egyből kiírja, hogy érvénytelen a serial.
  6. Richard90

    Hálózati problémák

    Hali! Nem lehet, hogy a számítógépeden lévő tűzfal fogja meg a portokat? Üdv
  7. Richard90

    Hálózati problémák

    Hali! Lehet érdemes lenne egy másik UTP kábellel kipróbálnod az összeköttetést. Üdv.
  8. Richard90

    Hálózati problémák

    Igen, akkor ki kell kapcsolni. Viszont ha bekapcsolva hagyod, akkor próbálkozhatsz a következő trükkel a klienseken IP-cím ütközés esetén: start-futtatás-cmd-ipconfig/ renew. A windows-ban vannak beépített hibakeresők is (Windows7). Néha hasznos tud lenni. Üdv.
  9. Richard90

    Konfigurációk, alkatrészek

    Hali! De csak akkor elég neki, ha márkás tápegységed van. Szóval ha ilyen Codegen, Mercury tápod van, akkor az felejtős. Üdv.
  10. Richard90

    Microsoft Windows 7

    Sajnos azzal sem működött :S Előtte a slic biost is felraktam az 1.2-nél... az baj? Az 1.5-ös sem működik sajna :S
  11. Richard90

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy van egy Lenovo SL30-as notebook-om. Felraktam rá az RTM-et. Telepítettem a Lenovo-s OM-et és a loadert (7loader by orbit30 & hazar v1.2). De újraindítás után kiírja, hogy 30 napom van az aktiválásig? Valami ötlet?
  12. Richard90

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Aktiválásnál tök mindegy melyik gyártót választom?
  13. Richard90

    Hálózati problémák

    Én ezt a típust néztem ki: ZyXEL P334U halott link
  14. Richard90

    Hálózati problémák

    Sziasztok! Most köttetük be az albérletünkbe egy 15Mb/s-os netet. A kérdésem az lenne, hogy milyen routert ajánlotok, hogy ezt a 15 megát szét bírjam osztani normálisan. Ugyanis olvastam olyat, hogy az olcsóbb routerek, csak 8 megát képesek kezeleni a WAN porton keresztül. A linksys-nél láttam először, hogy feltüntették, hogy csak 10mbitet kezel.
  15. Richard90

    Microsoft Windows 7

    Hali! Vista-s drivert kell megpróbálni, hátha azzal működik.
  16. Richard90

    Microsoft Windows 7

    Köszönöm a válaszokat. Probléma megoldva. Töröltem az IsShortcut-ot a registry-ből és ezért nem engedte. Ugyanis nem csípem azt a bazi nagy nyilat a parancsikonnál. Azért köszi mindenkinek!
  17. Richard90

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy feltettem a végleges magyar (torko féle) Windows 7 RTM-et és a Mozilla firefoxot egyszerűen nem tudom lerögzíteni a tálcára. Ez mitől lehet? Már úgy is próbáltam, hogy nem zároltam a tálcát.
  18. Richard90

    Microsoft Windows 7

    Tudomásom szerint nem tartalmaz. Töltsd le a Thunderbird-öt. Sztem jó kis levelezőprogram. Ha ESET vírusirtót használsz (Smart Security-t), akkor mindenképp a legfrissebb verziót rakd fel!
  19. Richard90

    Microsoft Windows 7

    köszi szépen! Működik! Nekem 32 bites Windows van, lehet az lehet a bibi. Nah mind1, remélem minél előbb kiadnak egy normális, nem beta drivert.
  20. Richard90

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Lenne két problémám. Az egyik az X-fire-vel kapcsolatos. Nem bírom szűkíteni a szerverkeresést, mivel az ablak helyén nagy fehérség van. Ez mitől lehet? Már próbáltam a kompatibilitási módot, de semmi... A másik problémám a hanggal van! Felraktam a legújabb Realtek 2.22-es drivert. De amióta fentvan, azóta halkabb a hang. Hogy lehetne felerősíteni (minden érték maximumon van a hangerőknél). + Ha skype-on neszélek valakivel és átállítom a speaker configuration pl 5.1-ről stereo-ra, akkor nincs hang... nem hallom azt akivel beszélek. THX
  21. Nagyon jó kis video! http://www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0
  22. Richard90

    AZ új McReggeli

    McPussy?? :D
  23. Richard90

    Knight Rider

    Eddig még csak egy részt adtak le! És igen, kénytelen leszel letölteni! Amúgy nekem nagyon tetszett... Várom a folytatást!
  24. Ezt nézzétek meg!!! Nagyon jóóóó!!! :D:D Én nagyon röhögtem rajta http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc
×
×
  • Create New...