Jump to content
PirateClub.hu

Carlos1001

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

510 profil megtekintés

Carlos1001's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Jól végződött a történet
  2. Ha valaki még olvassa ezt a posztot, a lány a feleségem lett
  3. Carlos1001

    !Választós Játék!

    lazac Fifa vagy PES?
  4. Carlos1001

    Zavaró zokni

    Sztem a pillanat dönti el, hogy forróbb-e az együttlét ruhában vagy anélkül. Én pl. ha érzékibb szexre vágyom, akkor jobban szeretem ruha nélkül, de ha vadabbra, akkor jó ha fennmarad valami. (legalább bele lehet kapaszkodni )
  5. Carlos1001

    Ki mit mond szex után?

    Én mérleg vagyok és teljesen igaz rám, amit írtál.
  6. Sztem is próbálj meg minél többet vele lenni. Egy tánc valami lassú számra csodákra képes :-) Amúgy meg, ha tényleg jó a beszélőkéd, akkor csak magabiztosság és önbizalom. Abban pedig egyetértek Szipivel, hogy minél előbb cselekedj, nehogy valaki közbeszóljon. Szurkolunk Neked, és várjuk majd a fejleményeket! És még valami. Ha kettesben vagytok és mondjuk beszélgettek, akkor próbáld figyelni a lány reakcióit. Tudni fogod, hogy az érzés kölcsönös-e pl abból, ahogyan Rád néz. Ha látod a viszonzást, nyugodtan mond meg neki, hogy már régóta tetszik Neked, csak a bnőd miatt nem mertél közeledni Hozzá. Tényleg nyugalom, önbizalom és magabiztosság!
  7. Bnőm most lesz 21, én meg majd októberben. Van köztünk 40 nap különbség az Ő javára. :-D
  8. Csá mindenkinek! Végre így az ünnepek után jelentkezni tudok. 2 hónapja újra együtt vagyunk barátnőmmel és most nagyon jó minden. Remélem, hogy így is marad. Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet és egy jó párkapcsolatot kívánok!
  9. Sziasztok! Ígértem, hogy beszámolok majd a történtekről. Nagyon jól sült el a szombati találkozó (és az egész hétvége). Sokat beszélgettünk, és úgy döntöttünk, hogy újra belevágunk és megpróbáljuk orvosolni az eddigi hibáinkat. Remélem, hogy sikerül! Köszönöm mindenkinek, aki kitartott mellettem és biztatott! THX
  10. Carlos1001

    Horror filmek

    Nálam a Rémálom az Elm utcában 1-2-3 a befutó. Teljesen egyetértek gboo hozzászólásával, minden horrorstílusban ki lehetne választani valami nagyon jó filmet, legyen az ijesztegetős vagy gyomorforgató.
  11. Carlos1001

    Mirrors

    Szerintem egy aránylag jó film volt. Talán egy kicsit mindent bele horror/thriller. (véres, idegtépő, nyomozgatós stb részek). Aki szereti a horrort, annak egyszer mindenképp érdemes megnéznie.
  12. Carlos1001

    Szoktatok mesét,rajzfilmet nézni?

    20 éves fejjel még mindig imádom a rajzfilmeket. Japán animétől (Elfen Lied, Yu-Yu Hakusho,...) a régi klasszikusokig (Frakk, Mézga család,...) minden jöhet. De a No. 1: SCOOBY DOO
×
×
  • Create New...