Jump to content
PirateClub.hu

Carlos1001

Veterán
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About Carlos1001

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő
 1. Carlos1001

  Szakitás két év után!Mit tennétek?

  Jól végződött a történet
 2. Carlos1001

  Szakitás két év után!Mit tennétek?

  Ha valaki még olvassa ezt a posztot, a lány a feleségem lett
 3. Carlos1001

  Kik vannak a képen?

  Caesar, Pelé
 4. Carlos1001

  !Választós Játék!

  lazac Fifa vagy PES?
 5. Carlos1001

  Zavaró zokni

  Sztem a pillanat dönti el, hogy forróbb-e az együttlét ruhában vagy anélkül. Én pl. ha érzékibb szexre vágyom, akkor jobban szeretem ruha nélkül, de ha vadabbra, akkor jó ha fennmarad valami. (legalább bele lehet kapaszkodni )
 6. Carlos1001

  Ki mit mond szex után?

  Én mérleg vagyok és teljesen igaz rám, amit írtál.
 7. Carlos1001

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Sztem is próbálj meg minél többet vele lenni. Egy tánc valami lassú számra csodákra képes :-) Amúgy meg, ha tényleg jó a beszélőkéd, akkor csak magabiztosság és önbizalom. Abban pedig egyetértek Szipivel, hogy minél előbb cselekedj, nehogy valaki közbeszóljon. Szurkolunk Neked, és várjuk majd a fejleményeket! És még valami. Ha kettesben vagytok és mondjuk beszélgettek, akkor próbáld figyelni a lány reakcióit. Tudni fogod, hogy az érzés kölcsönös-e pl abból, ahogyan Rád néz. Ha látod a viszonzást, nyugodtan mond meg neki, hogy már régóta tetszik Neked, csak a bnőd miatt nem mertél közeledni Hozzá. Tényleg nyugalom, önbizalom és magabiztosság!
 8. Carlos1001

  Hány évvel vagy idősebb mint barátnőd?

  Bnőm most lesz 21, én meg majd októberben. Van köztünk 40 nap különbség az Ő javára. :-D
 9. Carlos1001

  Szakitás két év után!Mit tennétek?

  Csá mindenkinek! Végre így az ünnepek után jelentkezni tudok. 2 hónapja újra együtt vagyunk barátnőmmel és most nagyon jó minden. Remélem, hogy így is marad. Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet és egy jó párkapcsolatot kívánok!
 10. Carlos1001

  Szakitás két év után!Mit tennétek?

  Sziasztok! Ígértem, hogy beszámolok majd a történtekről. Nagyon jól sült el a szombati találkozó (és az egész hétvége). Sokat beszélgettünk, és úgy döntöttünk, hogy újra belevágunk és megpróbáljuk orvosolni az eddigi hibáinkat. Remélem, hogy sikerül! Köszönöm mindenkinek, aki kitartott mellettem és biztatott! THX
 11. Carlos1001

  Horror filmek

  Nálam a Rémálom az Elm utcában 1-2-3 a befutó. Teljesen egyetértek gboo hozzászólásával, minden horrorstílusban ki lehetne választani valami nagyon jó filmet, legyen az ijesztegetős vagy gyomorforgató.
 12. Carlos1001

  Mirrors

  Szerintem egy aránylag jó film volt. Talán egy kicsit mindent bele horror/thriller. (véres, idegtépő, nyomozgatós stb részek). Aki szereti a horrort, annak egyszer mindenképp érdemes megnéznie.
 13. Carlos1001

  Szoktatok mesét,rajzfilmet nézni?

  20 éves fejjel még mindig imádom a rajzfilmeket. Japán animétől (Elfen Lied, Yu-Yu Hakusho,...) a régi klasszikusokig (Frakk, Mézga család,...) minden jöhet. De a No. 1: SCOOBY DOO
×