Jump to content
PirateClub.hu

Chronos

Veterán
  • Pontszám

    130
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Chronos's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ez vicces. Bár "csak" nevetni lehetne nem nap mint nap élni ezt...
  2. Chronos

    Folytasd a történetet ! 2. rész

    No igen ám... de testük és a valóság között keletkezett egy hajszálvékony joghézag. És az a joghézag rászívódott testükre mint egy nejlon zacskó, és beburkolva saját jogosulatlanságukkal, szabályosan fulladoztak.
  3. Chronos

    Techno számok szavakkal!

    Erről az vicc jut eszembe, hogy mi a különbség a szilva és a rózsaszín párduc között? Mindekettő... TEREM-TEREM-TEREMTEREMTEREM-TEREEEEM-TE-RE-RE-REM!
  4. Chronos

    mi a neve az állatodnak?

    A kutyánkat általában csak "Mit nézel te szerencsétlen?!" mondattal illetem. De van egy haverom akinek a macskáját Fosikának hívja mindenki.
  5. Nem működne. Mert anyagcsere. Az elektromos jelek nem anyagok, tehát nem gyorsít rajtuk semmit. Ha viszont veszel mondjuk egy vászonnadrágot, és otthon észreveszed hogy elszakadt, akkor használható. Egy éjszakát hagyod beáztatva a egy kád anyagcseregyorsítóba, és visszaviszed hamarabb visszacserélik az anyagot. Erről teljesen meg vagyok győződve!
  6. A levegőrészecskék szészélednének az űrben.Ha persze megérné azt hogy kividd, és a nyomás nem repesztené szét hamarabb az üveget útközben. Ha bezárnád az üveget légmentesen visszavinnéd, mivel légüres térből került nyomás alá valószínűleg szétnyomná és itt szétrepedne. ez szinte biztos, bár lehet hogy van olyan erősebb üveg ami tovább bírja. Pl vákuumot tudnak mesterségesen is csinálni a földön, én láttam is, csak próbálj beletenni egy habcsókot pl. Kb 5 szörösére dagad. vagy ha vizet teszel akkor meg felforr, anélkül hogy a hőmérséklete változna valamit is.
  7. Chronos

    Távkapcsolatok

    TrueMaster... asszem negyáltalán nem alaptalan amit mondasz. Eléggé benne van de bizonyosságot nem tudok szerezni erről sajnos. Tartok tőle, és remélem nem fog beigazolódni ez. Remélem a legjobbakatés nagyon sajnálnám ha így lenne. Ennyit tudok tenni. Meg azt hogy nagyon szeretem.
  8. Multkor gondolkoztam azon hogy hogy alakult ki ez a kifejezés, hogy pl: ennyi idő van még hátra. Mér hátra? Mért nem előre? Ha az időt vonalként képzeljük előre kéne hogy legyen. Valaki azt mondta hogy a jövőt nem látjuk, és ami a hátunk mögött van nem látjuk, ezért hátra. Én meg nem tom mit évő legyek... talán egy vajaskenyér. Szval várom az ötleteket.
  9. Chronos

    Külső vagy belső számit legjobban?

    Egyik sem fontosabb mert ugyanarról beszélünk: Róla. Nem övé a teste, hanem Ő a test (is). Akinek a test kell az csak a testért megy oda. Nem azért mert szeretné, hanem mert az ideálok élnek a fejében. Viszont ha szeretsz valakit akkor egyszerűen nincs olyan dolog amit nem szeretnél rajta/benne. Szerintem...
  10. Chronos

    Cikis esetek amik megtörténtek veled!

    Nem hiszem hogy valaha is el fognak. Egy kellemes napon épp barátnőmmel enyelegtünk. Van egy macskám, néha megengedem hogy fönn legyen a szobámban, meg a párom is szereti úh most is úgy volt. Okos egy cicus, kéreckedik ha mennie kell. Most is tette. De amikor az ember mással van elfoglalva nem törődik az ilyen "mellékes" dolgokkal hogy a macska szorítóizmai sem végesek... mellesleg nem mehetek le mezteleül mert anyámék ott vannak. Amikor már heverés volt csak röhögtünk a szagban. A cicusnak meg meg lett mondva hogy ne tegyen ilyet többet.
  11. Sokan próbálták behatárolni, de nehéz egy olyan érzést ami határtalan... meg fölösleges is.
  12. Chronos

    Távkapcsolatok

    Két évig voltam együtt barátnőmmel úgy hogy hetente egyszer találkoztunk. Vagy kéthetente egyszer. Tőlem 35 kilométerre lakik. Most több ezer kilométerre lakik, mégis ugyanaz... rajongunk egymásért. Nem azért nem találkoztunk többet mert ne lett volna igényünk, egyszerűen nem volt megoldható sehogysem. Ezért várom azt az időt, amikor majd nap mint nap találkozhatunk ennyi ínységes idő után.
  13. Chronos

    Távkapcsolatok

    Hát... én csak azt tudom hogy a barátnőm másfél óra busszal-vonattal. Eddig két és fél évig elvoltunk, óriási szerelemben, úgy, hogy hetente egyszer találkoztunk. Most elmentem 10 hónapra Svédországba, de egyszerűen rajongunk egymásért. Nem azt mondom hogy nem nehéz néha, de én őszintén teljes szívemmel szeretem, és azt hiszem ő is engem. Mondjuk az is igaz, hogy ez nem olyan szerelem, meg barát-barátnő viszony mint ami mostanában általános.
  14. 3 és fél éve egy táborban ismertem őt. Iszonyúan berúgtam, de ő is ugyanúgy. Alig áltam a lábanon, de valahogy egymáshoz kerültünk, és elcsattant az első csók, úgy részegen. Aztán a második. Aztán azt vettük észre hogy már úgy vagyunk együtt hogy mindkét fél teljesen józan. Ezután együtt aludtunk. Fiatalok voltunk, ő 16 én meg 17. De ennek ellenére tudtam hogy ez nem szokványos szerelem. Két évig nem siettettem a szexet, és aztán valahogy megtörtént. Életem legcsodálatosabb élménye volt. Azóta még szorosabb a kapcsolatunk és mégjobban szeretem, amit nem gondoltam volna hogy egyáltalán lehetséges. Azóta együtt vagyunk és jobban szeretem mint valaha. Büszke vagyok, hogy a kapcsolatunk olyan mély és őszinte hogy olyat nem tapasztalt az általam ismert emberek közül senki. Ki gondolta volna hogy ez lesz egy átmulatott éjszakából?
×
×
  • Create New...