Jump to content
PirateClub.hu

Kadarka

Veterán
  • Pontszám

    60
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Kadarka's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Kadarka

    Gyúrjunk wazze!

    Csaó, a 3*2 óra elég kell h legyen, kezdetben egész testes edzés-t csinálj, és 2-3 hónap után kb átállhatsz osztottra. Tömegnövelő vagy valami fehérje az nem ártana, de az fontosabb h a kajádat rakd rendbe. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://body.builder.hu/ ide beregelsz és utána belépsz az edző válaszol rovatba, és ott felül a videó alatt lesz egy olyan h saját sárga kapszulám letöltése, azt leszeded és abban szépen le vannak írva az alapok hogy mit és hogyan.
  2. Kadarka

    Gyúrjunk wazze!

    Azigen az kb 142g/nap ami nagyon sok, hány kiló vagy?
  3. Kadarka

    Gyúrjunk wazze!

    De a legfontosabb hogy a kajádat tedd rendbe, mert anélkül semmit nem fog érni... ja és semmikép sem tejbe keverd, hanem vízbe
  4. Kadarka

    Lost

    Ezt egy másik fórumon találta valaki:
  5. Kadarka

    Lost

    Aki nem látta végig ne olvassa!!!!!!
  6. Kadarka

    Az évtized legjobb sorozatai

    Lostra szavaztam, nem sokkal előzi meg a Prison Break-et és a 24-et, valamint a Maffiózók is nagyon jó.
  7. Kadarka

    Lost

    Tegnap megnéztem a szezonnyitó részeket hát elégdurva... SPOILER aki nem látta ne olvassa! Összeségében nagyon jó volt a nyitány főleg a 2. rész remélem a folytatás is ilyen jó lesz.
  8. Kadarka

    Lost

    Már csak szerdáig kell várni is jön a 6X01 Kiváncsi leszek erre az utolsó évadra, elég sok kérdést kell megválaszolniuk. Többek közt: -Kicsoda Jacob és AntiJacob (vagy ki) és honnan van az erejük? -Mi/Kicsoda a füst? -Miért nem ölheti meg egymás Jacob és AntiJacob és miköze ehez Ben és Widmore szabályainak? -Kicsoda Richard? -Mire céloz Jacod a "They are coming"-al? -Mi lett a robbanás után a szigettel, megváltozik-e a jövő? -Hogy kerül a Fekete szikla a sziget közepére és az érkezik-e Jacobék beszélgetésekor? -Honnan van egyeseknek a furcsa képességük? pl, Hugo, Miles, a jósnő (nemtom már a nevét) -miért hagyta magát Jacob leszúrni? Most így hirtelen ennyi ugrott be de nagyon sok van még, ha eszetekbe jut még valami azt írjátok le
  9. Kadarka

    Konfigurációk, alkatrészek

    19" és 22" közt jó lenne.
  10. Kadarka

    Konfigurációk, alkatrészek

    Hali ehez a konfighoz szeretnék videókártya és monitor ajánlást kérni. Asus M2N-MX SE plus AMD 64 X2 5200+ 2*1GB Kingmax DDR2-800 A kettőre együtt max 60 000ft-ot költenék. Előre is köszi.
  11. Kadarka

    Gyúrjunk wazze!

    Hali, tudna valaki ajánlani vagy írni egy edzéstervet ezekkel a felszerelésekkel: http://www.arnoldgold.hu/Iron_Body_Tower?f=sa ehez hasonló kondigép 2 db egykezes 15 kg-os súlyzó Előre is köszi.
  12. Kadarka

    A nagy futball átigazolások téma

    Barca jelenlegi portása, Victor Valdes a mai nap folyamán nem fogadta el a katalánok ultimátumát, amely szerint vagy 6 milliót keres majd, vagy távozhat. Nos, úgy tűnik, a katalán egylet nem akar kifutni az időből, és állítólag már el is kezdte a tárgyalásokat a jelenleg a spanyol nemzeti csapat U-21-es korosztályának tagjaként a svédországi Európa-Bajnokságon részt vevő Asenjóval. Természetesen nem szabad készpénznek venni az információt, mindenesetre úgy tűnik, hogy a Moya-Iraizoz-Asenjo trió közül az utóbbi lehet a befutó.
×
×
  • Create New...