Jump to content
PirateClub.hu

brekegi

Veterán
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by brekegi

 1. A többi Mikrobi - Sziriusz kapitány hangjátékod  is megvan ?

  Azt is feltöltenéd majd ?

  1. grabacs

   grabacs

   Sajnos nincsenek meg és nem is találom sehol.

 2. brekegi

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Ezekben a topikokban a linkekbe fölösleges karaktereket tesz bele a másoláskor [Hidden Content] [Hidden Content] ilyen módon : ht?tps://data.hu/get/12140051/Egy.herceg.karacsonyra-Kiralyi.eskuvo.part3.rar?? [Hidden Content] .hu/get/12140051/Egy.herceg.karacs onyra-Kiralyi.eskuvo.part3.rar https:// data.hu/get/12140061/Egy.herceg.kara csonyra-Kiralyi.eskuvo.part4.rar [Hidden Content] ta.hu/get/12140 0 56/Egy.herceg.karacsonyra.part3.rar Firefox-ban és Chrome-ban is előfordul. Máshol is volt ilyen hiba néha .
 3. brekegi

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Dvd-ről futó windows 10 változatban is jelentkezik a hiba , ugye minden inditáskor tiszta lappal indul a rendszer . Nincs benne szemét .
 4. brekegi

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  2 gépen is jelentkezik . Egyik win 7 . másik win10 , több böngésző , eddig nem volt hiba , most van . Nem változtattam semmit .
 5. brekegi

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Windows 7-10 alatt firefox, opera, chrome böngészöben a förumlapok második és többedik oldalát hibásan tölti be nálam , csak a fejléc sorok jelennek meg . ( Itt most kivételesen betöltötte , mkiután átugrott a beírt posztomra.) Ha a fömenüböl közvetlenül az oldalszámra kattintok , akkor betölti , de az oldalszámok közötti léptetés csak hibás fejléccel müködik .
 6. Sajnos nem hagyja a letöltést sehogyan sem ...
 7. brekegi

  Kinek Milyen Bringája Van?

  Nekem régóta azért nincs , mert jelenleg nem létezik olyan amilyen kellene. Sajnos 2x estem , mert beakadt a pedál az útegyenetleségben 28-as óriással. 1x kanyarban lassan mentem már kezdett dőlni és rátekertem . Leért a betonra a pedál sima oldalfekvésbe eldőltem , és teljes 360fokos körben a földön körbefordultam a ruhám vastag volt csak szétfoszlott igy megusztam. Esélyem sem volt elkerülni az esetet mert ha nem tekerek akkor is dölök , mivel tekertem igy meg leért a pedál és az eredmény ismert. Másik esetben egy aszfaltuton levő 15cmes göbben akadt meg a pedál amitől ugy deformálodott , hogy soha többet nem jött szét. A szegény rendőrmotoros akinek leért a védőkerete a hasonló csúszásba belehalt. Azóta nem akarok olyan kerékpárt aminek (kanyarban) le tud érni a pedálja. Sajnos életveszélyes az alapkonstrukció, viszont rekumbens sem kell mert annak túl magas a pedálja. A kettő közötti magasságú pedállal meg sehol sem gyártanak. Furcsa , hogy ez senkit sem zavar !
 8. Samsung hd154ui 1,5 TB szektorhibás lett 2év után 0% körüli állapottal , majd egy wd 2TB green 7 hónap után sok nehezen olvashato-irható szektort produkált , még lejön az adat de a hibáknál modemsebességgel. Ez még garanciás , megy visssza...
 9. Valami megsérült a rendszerben és új eszközt nem ismer fel , se belül se usb módon. Valamit kiir milyen modul betöltésuli hiba . Most nem tudom megnézni sajnos . Ilyen esetben van segitség a helyrehozásra ? Ha odakerülök leirom mi modul neve. Talán valamilyen sys?
 10. brekegi

  Kötelező az autók nappali világítása

  Még egy : az elvileg rikitó sárga színű taxik ha még éppen süt a nap úgy 15 fokos szögben enyhe fátyolon át , de fák árnyékolják az utat akkor még 30 méterről is nehezen észrevehető világítás nélkül , pedig minden mást jól látni. Igenis összejönnek olyan helyzetek a színekkel és látással amit addig nem hisz az ember amíg nem tapasztalja. Valahogy a környezet és fény és színösszetétel teljesen ki tud fordulni a megszokottból . És a sárga rendszám is beleolvad a járműbe és idesen kell keresni a számokat vészhelyzetben , jó ötlet az ugyanolyan szinalap erre is....
 11. brekegi

  Kötelező az autók nappali világítása

  Sajnos az a probléma a ledes és szuper-parabolatükrös világitásokkal , hogy többsége még erős napsütésben is tudnak vakítani , sőt a parabolák teljesen váratlan szögből vágják vissza a napsütést fehérvakítással több másodpercre is, főleg a napéjegyenlőségek ideje közelében . Van néhány fényképem is a világitó lámpa mellett második fényforrásként visszavert napsütésről.
 12. brekegi

  Saját versek és prózai művek

  Internetem meg nem vetem gyorsan eltelt ez a hetem, de ha nincsen ez kell nekem mégis jó ha nulla hírem NINCSVAN.
 13. brekegi

  Mit utálsz a Tömeg közlekedésben

  Félelmetes ; hogy rázkódnak az alacsonypadlós buszok a sima úton . Csodálatos a nem szétesésük és az ütemes csattogásuk a vonat helyett ....
 14. [Hidden Content] Erre azt írja , hogy sohasem tudja betölteni, rosszul irányítja át.
 15. mostanában a jd2 . nm akar tölteni datáról egy frissítés után, másnak sem ?
 16. brekegi

  Ts-ből felirat kinyerése

  Melyik program képes OCR funkcióra a felvett digitális DVB adásokból. Az avidemux nem képes a 255-nél nagyobb sorszámú stream adattal foglalkozni , csak régebbi verzióval voltam képes ezt megtenni , de már nem elérhető . El tudta menteni , de csak egy meglévő srt felirat átírásával !
 17. brekegi

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Sajnos a Filmek (DL) továbbra sem elérhető (az oldal túlterhelt...üzenet) sql-adatbázis hiba ? Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1194): Table 't' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ A FreeRapidDownloader fliserve-röl tud tölteni és tslán a filesonic-ról is ... (a jDownloader esetleg a filesonicrol..is működik ha megszakad elvileg folytatni is tudja .)
 18. brekegi

  Ötletek A Fórumhoz

  Mivel bármikor töröltethetik a fórumon levő letöltési linkeket , ezért valami megoldás kellene a hozzáféréshez . Talán hírlevél formájában tudna akkor tovább üzemelni . Persze a téma létrehozóza láthatná csak a létrehozott lapokat és kérni kellene egy űrlapon , hogy kinek küldje el . Természetesen a virtuális e-mail szerver logikailag és fizikailag lehetne teljesen máshol.
 19. brekegi

  Gondolkodók

  Vannak kimondott segítőkutyák is , sokmindent meg tudnak tenni , sőt ki is nyitnak dolgokat . Állítólag volt olyan kisérlet , amit a segítőkutya meg tudott tenni és a segítőmajom nem , pedig alkatilag könnyebb lett volna .
 20. brekegi

  AVI file ketté vágása

  Van még egy sokformátumos szerkesztő :az Avidemux . Viszont próbaltam berakni második hangsávot , virtualdubbal és avidemuxxal (vbr) , de csak egyet volt hajlandó elmenteni .... Valami leírási ötlet mit nyomhattam félre ?
×