Jump to content
PirateClub.hu

brekegi

Veterán
  • Pontszám

    67
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: brekegi

  1. A többi Mikrobi - Sziriusz kapitány hangjátékod  is megvan ?

    Azt is feltöltenéd majd ?

    1. grabacs

      grabacs

      Sajnos nincsenek meg és nem is találom sehol.

  2. A fájl nem elérhető , valószinűleg törölve .

    1. matyamona

      matyamona

      Üdv!

      Próbáld így -->

      https://dropapk.to/y24vdd3hdasp

      vagy frissíteni kell az oldalt...

      Jó szórakozást hozzá! ;)

    2. matyamona
    3. brekegi

      brekegi

      Bocs az üzenetért , az oldal megint belerakott a linkbe felesleges karaktereket , ezért nem találta .

      Ez a hiba nálam vletlenszerűen jelentkezik . Az üzenetben adott linket már megtalálta .

  3. Ezekben a topikokban a linkekbe fölösleges karaktereket tesz bele a másoláskor https://www.pirateclub.hu/topic/7688866-egy-herceg-karácsonyra-királyi-esküvő-a-christmas-prince-the-royal-wedding-2018-dvdrip-x264-hun-mkv/ https://www.pirateclub.hu/topic/7688865-egy-herceg-karácsonyra-a-christmas-prince-2017-dvdrip-x264-hun-mkv/ ilyen módon : ht?tps://data.hu/get/12140051/Egy.herceg.karacsonyra-Kiralyi.eskuvo.part3.rar?? https://data .hu/get/12140051/Egy.herceg.karacs onyra-Kiralyi.eskuvo.part3.rar https:// data.hu/get/12140061/Egy.herceg.kara csonyra-Kiralyi.eskuvo.part4.rar https://da ta.hu/get/12140 0 56/Egy.herceg.karacsonyra.part3.rar Firefox-ban és Chrome-ban is előfordul. Máshol is volt ilyen hiba néha .
  4. Dvd-ről futó windows 10 változatban is jelentkezik a hiba , ugye minden inditáskor tiszta lappal indul a rendszer . Nincs benne szemét .
  5. 2 gépen is jelentkezik . Egyik win 7 . másik win10 , több böngésző , eddig nem volt hiba , most van . Nem változtattam semmit .
  6. Windows 7-10 alatt firefox, opera, chrome böngészöben a förumlapok második és többedik oldalát hibásan tölti be nálam , csak a fejléc sorok jelennek meg . ( Itt most kivételesen betöltötte , mkiután átugrott a beírt posztomra.) Ha a fömenüböl közvetlenül az oldalszámra kattintok , akkor betölti , de az oldalszámok közötti léptetés csak hibás fejléccel müködik .
  7. A fájlok nem elérhetőek. A part4 biztosan nem.

  8. Itt sajnos a .z01 fájl sérült , mert csak 26 MB , ami biztosan kisebb , mint kellene . Ezért nem lehet kijavitani és kibontani .

  9. brekegi

    Kinek Milyen Bringája Van?

    Nekem régóta azért nincs , mert jelenleg nem létezik olyan amilyen kellene. Sajnos 2x estem , mert beakadt a pedál az útegyenetleségben 28-as óriással. 1x kanyarban lassan mentem már kezdett dőlni és rátekertem . Leért a betonra a pedál sima oldalfekvésbe eldőltem , és teljes 360fokos körben a földön körbefordultam a ruhám vastag volt csak szétfoszlott igy megusztam. Esélyem sem volt elkerülni az esetet mert ha nem tekerek akkor is dölök , mivel tekertem igy meg leért a pedál és az eredmény ismert. Másik esetben egy aszfaltuton levő 15cmes göbben akadt meg a pedál amitől ugy deformálodott , hogy soha többet nem jött szét. A szegény rendőrmotoros akinek leért a védőkerete a hasonló csúszásba belehalt. Azóta nem akarok olyan kerékpárt aminek (kanyarban) le tud érni a pedálja. Sajnos életveszélyes az alapkonstrukció, viszont rekumbens sem kell mert annak túl magas a pedálja. A kettő közötti magasságú pedállal meg sehol sem gyártanak. Furcsa , hogy ez senkit sem zavar !
  10. Samsung hd154ui 1,5 TB szektorhibás lett 2év után 0% körüli állapottal , majd egy wd 2TB green 7 hónap után sok nehezen olvashato-irható szektort produkált , még lejön az adat de a hibáknál modemsebességgel. Ez még garanciás , megy visssza...
  11. Valami megsérült a rendszerben és új eszközt nem ismer fel , se belül se usb módon. Valamit kiir milyen modul betöltésuli hiba . Most nem tudom megnézni sajnos . Ilyen esetben van segitség a helyrehozásra ? Ha odakerülök leirom mi modul neve. Talán valamilyen sys?
  12. Még egy : az elvileg rikitó sárga színű taxik ha még éppen süt a nap úgy 15 fokos szögben enyhe fátyolon át , de fák árnyékolják az utat akkor még 30 méterről is nehezen észrevehető világítás nélkül , pedig minden mást jól látni. Igenis összejönnek olyan helyzetek a színekkel és látással amit addig nem hisz az ember amíg nem tapasztalja. Valahogy a környezet és fény és színösszetétel teljesen ki tud fordulni a megszokottból . És a sárga rendszám is beleolvad a járműbe és idesen kell keresni a számokat vészhelyzetben , jó ötlet az ugyanolyan szinalap erre is....
  13. Sajnos az a probléma a ledes és szuper-parabolatükrös világitásokkal , hogy többsége még erős napsütésben is tudnak vakítani , sőt a parabolák teljesen váratlan szögből vágják vissza a napsütést fehérvakítással több másodpercre is, főleg a napéjegyenlőségek ideje közelében . Van néhány fényképem is a világitó lámpa mellett második fényforrásként visszavert napsütésről.
  14. brekegi

    Saját versek és prózai művek

    Internetem meg nem vetem gyorsan eltelt ez a hetem, de ha nincsen ez kell nekem mégis jó ha nulla hírem NINCSVAN.
  15. brekegi

    Mit utálsz a Tömeg közlekedésben

    Félelmetes ; hogy rázkódnak az alacsonypadlós buszok a sima úton . Csodálatos a nem szétesésük és az ütemes csattogásuk a vonat helyett ....
  16. Melyik program képes OCR funkcióra a felvett digitális DVB adásokból. Az avidemux nem képes a 255-nél nagyobb sorszámú stream adattal foglalkozni , csak régebbi verzióval voltam képes ezt megtenni , de már nem elérhető . El tudta menteni , de csak egy meglévő srt felirat átírásával !
  17. Sajnos a Filmek (DL) továbbra sem elérhető (az oldal túlterhelt...üzenet) sql-adatbázis hiba ? Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1194): Table 't' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ A FreeRapidDownloader fliserve-röl tud tölteni és tslán a filesonic-ról is ... (a jDownloader esetleg a filesonicrol..is működik ha megszakad elvileg folytatni is tudja .)
  18. brekegi

    Ötletek A Fórumhoz

    Mivel bármikor töröltethetik a fórumon levő letöltési linkeket , ezért valami megoldás kellene a hozzáféréshez . Talán hírlevél formájában tudna akkor tovább üzemelni . Persze a téma létrehozóza láthatná csak a létrehozott lapokat és kérni kellene egy űrlapon , hogy kinek küldje el . Természetesen a virtuális e-mail szerver logikailag és fizikailag lehetne teljesen máshol.
  19. brekegi

    Gondolkodók

    Vannak kimondott segítőkutyák is , sokmindent meg tudnak tenni , sőt ki is nyitnak dolgokat . Állítólag volt olyan kisérlet , amit a segítőkutya meg tudott tenni és a segítőmajom nem , pedig alkatilag könnyebb lett volna .
  20. brekegi

    AVI file ketté vágása

    Van még egy sokformátumos szerkesztő :az Avidemux . Viszont próbaltam berakni második hangsávot , virtualdubbal és avidemuxxal (vbr) , de csak egyet volt hajlandó elmenteni .... Valami leírási ötlet mit nyomhattam félre ?
×
×
  • Create New...