Jump to content
PirateClub.hu

brekegi

Veterán
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Semleges

About brekegi

 • Rank
  Feltörekvő

Recent Profile Visitors

1,739 profile views
 1. A többi Mikrobi - Sziriusz kapitány hangjátékod  is megvan ?

  Azt is feltöltenéd majd ?

  1. grabacs

   grabacs

   Sajnos nincsenek meg és nem is találom sehol.

 2. brekegi

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Ezekben a topikokban a linkekbe fölösleges karaktereket tesz bele a másoláskor [Hidden Content] [Hidden Content] ilyen módon : ht?tps://data.hu/get/12140051/Egy.herceg.karacsonyra-Kiralyi.eskuvo.part3.rar?? [Hidden Content] .hu/get/12140051/Egy.herceg.karacs onyra-Kiralyi.eskuvo.part3.rar https:// data.hu/get/12140061/Egy.herceg.kara csonyra-Kiralyi.eskuvo.part4.rar [Hidden Content] ta.hu/get/12140 0 56/Egy.herceg.karacsonyra.part3.rar Firefox-ban és Chrome-ban is előfordul. Máshol is volt ilyen hiba néha .
 3. brekegi

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Dvd-ről futó windows 10 változatban is jelentkezik a hiba , ugye minden inditáskor tiszta lappal indul a rendszer . Nincs benne szemét .
 4. brekegi

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  2 gépen is jelentkezik . Egyik win 7 . másik win10 , több böngésző , eddig nem volt hiba , most van . Nem változtattam semmit .
 5. brekegi

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Windows 7-10 alatt firefox, opera, chrome böngészöben a förumlapok második és többedik oldalát hibásan tölti be nálam , csak a fejléc sorok jelennek meg . ( Itt most kivételesen betöltötte , mkiután átugrott a beírt posztomra.) Ha a fömenüböl közvetlenül az oldalszámra kattintok , akkor betölti , de az oldalszámok közötti léptetés csak hibás fejléccel müködik .
 6. Sajnos nem hagyja a letöltést sehogyan sem ...
 7. brekegi

  Kinek Milyen Bringája Van?

  Nekem régóta azért nincs , mert jelenleg nem létezik olyan amilyen kellene. Sajnos 2x estem , mert beakadt a pedál az útegyenetleségben 28-as óriással. 1x kanyarban lassan mentem már kezdett dőlni és rátekertem . Leért a betonra a pedál sima oldalfekvésbe eldőltem , és teljes 360fokos körben a földön körbefordultam a ruhám vastag volt csak szétfoszlott igy megusztam. Esélyem sem volt elkerülni az esetet mert ha nem tekerek akkor is dölök , mivel tekertem igy meg leért a pedál és az eredmény ismert. Másik esetben egy aszfaltuton levő 15cmes göbben akadt meg a pedál amitől ugy deformálodott , hogy soha többet nem jött szét. A szegény rendőrmotoros akinek leért a védőkerete a hasonló csúszásba belehalt. Azóta nem akarok olyan kerékpárt aminek (kanyarban) le tud érni a pedálja. Sajnos életveszélyes az alapkonstrukció, viszont rekumbens sem kell mert annak túl magas a pedálja. A kettő közötti magasságú pedállal meg sehol sem gyártanak. Furcsa , hogy ez senkit sem zavar !
 8. Samsung hd154ui 1,5 TB szektorhibás lett 2év után 0% körüli állapottal , majd egy wd 2TB green 7 hónap után sok nehezen olvashato-irható szektort produkált , még lejön az adat de a hibáknál modemsebességgel. Ez még garanciás , megy visssza...
 9. Valami megsérült a rendszerben és új eszközt nem ismer fel , se belül se usb módon. Valamit kiir milyen modul betöltésuli hiba . Most nem tudom megnézni sajnos . Ilyen esetben van segitség a helyrehozásra ? Ha odakerülök leirom mi modul neve. Talán valamilyen sys?
 10. brekegi

  Kötelező az autók nappali világítása

  Még egy : az elvileg rikitó sárga színű taxik ha még éppen süt a nap úgy 15 fokos szögben enyhe fátyolon át , de fák árnyékolják az utat akkor még 30 méterről is nehezen észrevehető világítás nélkül , pedig minden mást jól látni. Igenis összejönnek olyan helyzetek a színekkel és látással amit addig nem hisz az ember amíg nem tapasztalja. Valahogy a környezet és fény és színösszetétel teljesen ki tud fordulni a megszokottból . És a sárga rendszám is beleolvad a járműbe és idesen kell keresni a számokat vészhelyzetben , jó ötlet az ugyanolyan szinalap erre is....
 11. brekegi

  Kötelező az autók nappali világítása

  Sajnos az a probléma a ledes és szuper-parabolatükrös világitásokkal , hogy többsége még erős napsütésben is tudnak vakítani , sőt a parabolák teljesen váratlan szögből vágják vissza a napsütést fehérvakítással több másodpercre is, főleg a napéjegyenlőségek ideje közelében . Van néhány fényképem is a világitó lámpa mellett második fényforrásként visszavert napsütésről.
 12. brekegi

  Saját versek és prózai művek

  Internetem meg nem vetem gyorsan eltelt ez a hetem, de ha nincsen ez kell nekem mégis jó ha nulla hírem NINCSVAN.
×