Jump to content
PirateClub.hu

lincoln6echo

Veterán
  • Pontszám

    27
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

lincoln6echo's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. lincoln6echo

    12-es karika kirakása!

    http://www.megaupload.com/?d=PDMQITPH
  2. lincoln6echo

    12-es karika kirakása!

    Feltettem újra. Több tárhelyről is tölthető! http://www.gazup.com/DaQbp-121618karika.zip-download-mirrors
  3. Milyen vírust írt rá ki? Mert gyakran keygen-eket meg crack-eket vírusnak jeleznek a víruskeresők, pedig nem tartalmaznak ténylegesen vírust.
  4. Kaspersky-vel leellenőriztem, nekem nem jelzett semmit. Több mint 40 ember szedte le, eddig még senki nem jelezte, hogy gond lenne vele. Milyen víruskeresőt használsz?
  5. Egy próbát megér a vReveal nevű program: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6195485
  6. 0,5-1 évente szokott menni az újratelepítés! Ha van új Service Pack, akkor mindig a legújabb frissítéssel ellátott XP-t teszem fel. Ja és ha lenne mindig eszem, és nem pakolgatnám tele rogyásig a gépet minden baromsággal, akkor tovább bírná. Illetve ha nem halogatnám mindig a ghost-olást. Mellesleg ajánlom mindenkinek ezt a viszonylag könnyen elvégezhető procedúrát. Rendszertelepítés után az egész meghajtót le lehet menteni percek alatt. Ezt a biztonsági másolatot meg gyorsan vissza lehet állítani. Így az órákig elhúzódó rendszertelepítés nem fog még 15 percet sem igénybe venni. Egy átlagos Windows telepítés utáni rendszerpartíció mentés meg elfér egy dvd-n. Itt van egy ghost-olással kapcsolatos cikk: http://www.pcworld.hu/story.php?sid=11864
  7. lincoln6echo

    Ti hogyan védekeztek?

    Megszakításos közösülést nem ajánlom. Mert "fröccsöntés" előtt bizony jöhet némi "anyag". Abban pedig lehet 1-2 farkincás, amiből meg könnyen gyerek lehet. Aki így csinálja, az nálam felelőtlen barom titulust kapja meg. Legalábbis a baráti körömben ezt a jelzőt szoktam ráaggatni a nem kellően odafigyelő ismerőseimre. (Ezzel egyikőtöket sem akartam megsérteni, csupán a dolog fontosságára hívnám fel ezzel a figyelmet.) Óvszerből csak márkásabbat veszek, így az valóban drága. De csak a piros napok vége fele szoktuk igénybe venni, akkor amikor még véres lehet a szerszám. A fentebb leírtakból kikövetkeztethető: a barátnőm gyógyszert szed. Igen, ez is csak 99.99%-ig megbízható. (Az óvszer is kb. hasonló százalékú, talán kicsit kevesebb.) Mivel a barátnőm fiatal még, így spirált és egyéb "felszerelendő" dolog szóba se jöhet. De a gyógyszer teljesen megfelel az elvárásainknak. Nem hízott tőle 100 kg-osra, nem lett depressziós sem. Szóval a mellékhatások, amiket mondogatnak erősen eltúlzottak, felnagyítottak! Az esemény utáni tabletta meg töményen tartalmaz hormonokat. Egy KO-val egyenértékű. Aki sokat szexel szedjen rendszeresen fogamzásgátló tablettát. Amúgy meg ha tehetném elköttetném az ondóvezetékemet. Aztán vaktölténnyel lőnék!
  8. lincoln6echo

    Ki milyen játékkal nyomul?

    Én újra feltettem a Need for Speed Underground 2-őt (ez az ami még megy a gépemen gond nélkül, és ez még tetszik is!). A World of Goo nevű játékot is kipróbáltam. Egyszerűen zseniális az a játék! Néha játszok az Alien vs. Preadator 2-vel és a Primal Hunt-al (az AvP2 kiegészítője). Mostanában sokat játszok a barátaimmal a neten a Counter Strike 1.6-al.
  9. Olyasmi Aryol. Csak már meglévő feltöltést ezzel nem lehet áttenni a többire! Vagyis először feltöltöd a hubupload vagy a massmirror oldalára a cuccot, aztán az szépen feltölti a többi helyre. Magától, automatikusan... így sávszélt spórolsz, mivel tőled csak egy helyre megy fel a cucc. Nem is értem, hogy a magyar feltöltők miért nem használják. Mások elvileg igen, hiszen ha megnézed a legtöbb nem saját feltöltést amik általában külföldiek által feltett dolgok, ott gyakoriak a mirror-ok. Tisztelet (az általam nem ismert) kivételnek! Akinek van esze (ez nem sértés volt arra, aki nem használja) az a fentebb írt oldal közül használja valamelyiket.
  10. áhh, ide is lehet írni... ugyanúgy ahogy már a fórumban megtettem, itt is köszönöm a feltöltéseidet ;)

    nice work

  11. lincoln6echo

    VSO Convert X to DVD

    A letöltéseknél van topic-ja a programnak: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=31721 Itt meg lehet találni a legújabb változatát. (Keygen nincs is hozzá, mindig txt-be van a serial.)
  12. lincoln6echo

    12-es karika kirakása!

    Feltettem újra a karikákat. Mostmár több tárhelyre. http://www.hubupload.com/files/74de966/2a37b6f/121618karika.zip.html Felhívom mindenki figyelmét, hogy ezek a karikák nem felnek meg az ORTT szabályainak. Így csak otthoni használatra ajánlom.
  13. Üdv! Mindnehol azt látom, hogy a Fűrész sorozatra azt írják, hogy horror. Szerintem NEM az! Szerintem thriller. Miért is? Mert azt leszámítva, hogy egy kicsit elrugaszkodott a valóságtól, ami a filmekben szerepel akármikor megtörténhet. Nem jön ki a TV-ből kiscsaj, a kutya nem alakul át izévé, ami majdnem megöli Kurt Russelt... és ami a lényeg: nincsenek benne zombik. Innentől elég egyértelmű a dolog... nekem legalábbis... ez a film... ill. ez a 4 film szerintem a thriller kategóriába tartozik. (Tehát a vad, brutális, de "olyan filmek amik megtörténhetnek" nekem a thriller kategóriába esnek. Amikbe meg jönnek a zombik, az a horror. ) Véleményeket várok, ne csak szavazzatok... fejtsétek is ki, hogy miért arra szavaztatok, amire! És ami a legfontosabb: javítsatok ki, ha nincs igazam.
  14. Üdv! Ezen az oldalon a Rapidshare-es és Megaupload-os linkeket tudjátok ellenőrizni, hogy aktívak e még. Akár több linket is be lehet egszerre szúrni. http://www.rapid-hook.com/ Tudom, hogy a Rapidshare-nek van külön linkellenőrzője. Azt itt találjátok: http://rapidshare.com/checkfiles.html
  15. Már megint szó nélkül törölte valaki a hasonló témájú gyűjtő-topic-om. Pedig hivatkoztam erre az oldalra is... De akkor legyen itt a gyűjtőhely, nekem aztán ugyan mindegy. Ha nem tetszik töröljétek... csak nem értem... http://hubupload.com/ http://massmirror.com/ Értetek van, nem ellenetek. Nem értem, hogy akkor minek kell törölni.
×
×
  • Create New...