Jump to content
PirateClub.hu

senoyFlat

Veterán
  • Pontszám

    34
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

senoyFlat's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. senoyFlat

    Makró

    Hajra! http://www.excel-vba.com/excel-vba-contents.htm
  2. Ha nem szukseges a 3D grafika,akkor ajanlom a flash -t. Egesz jo 2D -s dolgokat lehet benne csinalni. Ha valaki meg jatekprogramozassal,azon belul is grafikaval akar foglalkozni,akkor kezdjen el tanulni valamilyen programnyelvet(mondjuk pascal).Utana mindenfelekepp tanulja meg a C -t,mert az kell,h meg tudd tanulni a C++ -t.Ha mind2 -vel megvagy,akkor johet az OpenGL vagy directx attol fuggoen,h mire akarsz fejleszteni.Roviden szolva,amig eljutnal odaig,h ezt elerd,az kb. 2-3 ev,es akkor el kezdhetned irni a jatek grafikai motorjat.De akkor meg ott van a hang,jatekmenet,scripteles,stb.
  3. Hm,erdekes. Vegulis van benne logika.
  4. Asus EN8800GTS 320MB PCIE Ma erkezett meg a kicsike.
  5. senoyFlat

    Hogyan legyünk öngyilkosok?

    Nah,megyek veszek egy uveg konyakot. De hol talalok ilyenkor havas erdei tisztast?
  6. En is hasonlo osszegbol tervezek fejleszteni,es kb. egy konfig lesz belole: ASUS M2N DH - 18.816 Ft AMD Athlon 64 X2 3800+ - 14.874 Ft Kingston KVR800D2N5/1G 1GB RAM - 14.204 Ft ASUS EN8800GTS/HTDP/320M - 68.148 Ft Ez igy 116k. AMD Athlon 64 X2 5200+ procival egy 20-sal dragabb,de a 2x1MB L2 Cache az eleg csabito. Egyelore meg szerintem eleg az 1GB ram.Kesobb ugyis vehetsz ha kevesnek bizonyul.
  7. senoyFlat

    A legtutibb kajanevek

    kirantott asztalfiok toltott pisztollyal
  8. Egy valakiert biztos,de ha lehet,inkabb nem probalom ki. Vagy akar ugy is mondhatnam,hogy "Meghalni kész vagyok azért,Amiért élni szeretnék"
  9. senoyFlat

    Rap vs. Rock

    Egyertelmuen rock:) De pl. a Clawfinger zenejeben van mindketto,es nekem az is bejon. Ami viszont szimplan a rap-et illeti meg nem talalkoztam olyan rap-zenevel amelyiknek jo szovege lenne.Igaz nem is nagyon kerestem.
  10. senoyFlat

    Kedvenc Vers, Idézet

    „Akit az istenek szeretnek, fiatalon hal meg.” "A sors felemeli az embert, amikor szétmorzsolja." /Schiller/
  11. Nekem adtak recept nelkul is.Igaz az mar regen volt. Most forgalomba van a legerosebb,az 80% -os. Eddig meg csak 70-est ittam,viz nelkul. Csunya vege volt. Az echte abszintot mar sehol sem gyartjak,es minden hiedelemmel ellentetben kozel sem volt annyira mergezo.A pancsolt abszint miatt terjedt el ez a remhir.Az viszont tenyleg az volt. A mai abszintok kozul az eredetihez legkozelebb,azt hiszem a spanyol,portugal es talan a cseh abszint all.Ezek tobbe kevesbe meg az eredeti recept alapjan keszulnek.
  12. senoyFlat

    SubZero

    sztem rohadt jo grat hozza
  13. senoyFlat

    Találjátok ki,egy kis logika :)

    Hat van par lehetoseg: sztem lehet 6,3,2 vagy 9,2,2 vagy 4,3,3
×
×
  • Create New...