Jump to content
PirateClub.hu

Darkerboy

Veterán
  • Pontszám

    76
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Darkerboy

  • Születésnap 06/14/1991

Contact Methods

  • MSN
    gyu1991@citromail.hu
  • Website URL
    http://www.idssb.blogspot.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Csodaország

Darkerboy's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Wow, de vagány lett az új design. Nagyon tetszik. + Sokkal könnyebben olvasható mint a múltkori lapszám mert az elrendezése is sokkal kifinomultabb. Gratula a dizájn készítő(i)nek, öröm lesz olvasni.
  2. Isolate, ez egy filmes magazin, mint a neve is mutatja... Vagy olyan játékokra gondoltál amik filmekből készültek ill. a játék volt egyes filmek alapja? Mert ez nem is rossz ötlet.
  3. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Gratulálok mindenkinek! Jó kis szavazás volt, megmozgatta az embereket, ráadásul még beszélgetni is lehetett egy jót.
  4. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Én ebből az egészből csak azt nem értem, hogy akinek nem tetszett az Avatar, az miért ír olyat, hogy ez jellemzi az országot? Egy országot esetleg nem a MAGYAR filmek jellemeznek? Kézenfekvőbb lenne ez a lehetőség, csak ez sem teljesen igaz. Na mind1, a topik lassan átmegy Avatar topikba, mert szinte csak erről folyik (folyt) a csevej. Egyébként jól szórakoztam, olvastam sok okos gondolatot, szóval csak dícsérni tudok mindenkit. Úgy ahogy megmaradtatok nyugodt lelkiállapotba. Helyes, nagyon helyes.
  5. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Ez tényleg elég elvont következtetés.
  6. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Ezt én nem írtam volna. Vigyázat! Flame-háború! Azért mégicsak megjegyzek pár dolgot. Hogy jön itt össze az Avatar és az ország? Keresek párhuzamot, de nem találok. Ezzel a mondattal tudod mit mondtál? Azt, hogy James Cameron egy nagy semmit "teremtett". Pedig Cameron bácsika nem olyan ember aki kakit ad ki a keze közül. Elhiszem, hogy nem tetszik a film, de akkor érvekkel támaszd alá a nemtetszésed. Mert így ebből bizony flame lesz, mert jön a sok okos, és elkezd neked "ugatni"... Én csak higgadtan írtam le a helyzetet. Szóval mi is ez a Magyarország-Avatar párhuzam?
  7. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Ezzel csak tudod mi a gond gufcsi? Hogy a moderátoroknak nem a filmkritikák írása/bemutatása a dolguk, hanem a rend fenntartása. A kettő nem tudom hol találkozik egymással, de biztosan kifejted majd nekem. Ne érezz negatív fennhangot az írásom alapján, nem úgy gondoltam.
  8. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Zseniális teknős, egytől-egyig egyetértek veled!
  9. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Ez tényleg igaz, hogy Hollywood ma már 80%-ban csak a szemetet szállítja. Sok embernek csak a látványt simán el lehet adni. A trailereket meg úgy össze tudják dobni, hogy még az is maga alá alá pisil aki már rég megfogadta, hogy nem veszi be az amerikaiak etetését. Ez van, el kell fogadni, ki kell kapcsolni az agyat, aztán majdcsak túléljük. 2010 végén is milyen szép szavazások lesznek, már előre elképzelem. Shrek 4, Harry Potter, Titánok Harca, Prince of Persia...huhh.
  10. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Értem, így már mindjárt más. Szerintem Flóri Bá nem oltott senkit. De akkor belefolyok én is a Watchmen vitába. Moziban láttam először. Totál untam, végigfészkelődtem az egész filmet. Nem értettem belőle semmit az égegyadta világon. Aztán itthon kijött a DVDRip angolul és valamilyen érdekes okból kifolyólag megnéztem újra. Letaglózott. Hihetetlen, de ami moziba full érdektelen volt és csak a jó csajt jegyeztem meg, az akkor a gép előtt magával ragadott. Mindent megértettem belőle, elolvastam utána a képregényt és tiszta lett minden. Utána kijött a rendezői változat, azt is magamévá tettem a maga 3 órájával, aztán meg szinkronosan is. A napokban ismét újranézem mert késztetést érzek arra, hogy ezt látnom kell. Nem az effektek miatt, hanem a jól felépített történet miatt (amit mondjuk a comicnak köszönhet). Tehát a Watchmen a maga nemében igenis jó film, igaz ez nem annak a rétegnek szól, akik Spiderman/Fantastic Four szintű megvalósítást várták. T17t: Köszi, hogy használtad a polemizál szót, még nem ismertem eddig. Hála neked egy kifejezéssel gyarapodott a szókincsem.
  11. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Szerintem azt akarta mondani, hogy minden filmet a nagyközönségnek szánnak ami a moziba kerül, tehát nem szükséges a filmekhez nagy ész... Szerintem erre gondolt. Szerintem. Wrong7: Mielőtt kritikát mondasz egy filmről, azelőtt jobb ha megnézed. Csak egy tipp. Amúgy ez most komoly, hogy trailer alapján nyomod a szöveget az "unreális effektekről"? Moziban a hajam letetettem amikor még az emberek is hullottak a föld megnyílásakor. Meg a metró... Pf.
  12. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Nem, csak azt mondtam, hogy meg kéne becsülni az alkotók fáradozását, és nem lehúzni torrentről a kamosat, mert úgy semmi sem jön át. Egyébként nekem erről a 3 széken játszódósról Lars Von Trier: Dogville alkotása jutott eszembe, ahol meg nem voltak falak, hanem a házaknak az alapja krétával volt körberajzolva (egy csarnokban vették fel az egész filmet). Csak egy tér volt, ott játszódott az egész történet, igaz hogy 3 órás, de jó szórakozás, legalábbis annak akit kicsit is vonz a művészfilmek világa. Érted a különbséget...
  13. Darkerboy

    2009 LEGJOBB FILMJE ÉS SOROZATA!

    Én is az Avatarra szavaztam. Szerintem ekkora hype mellett csakis James Cameron mester filmje kerülhet ki győztesen. És ez így van rendjén. Nem tagadom engem is elvitt magával a nagy őrjöngés, és rohantam a moziba, amint eldördült a premier. És nem csalódtam. Pedig engem nem lehet vádolni azzal, hogy csak a látványra bukom, hiszen imádom a gondolkodtatós műveket is. Donnie Darko, Truman Show stb. Egy szó mint száz, az Avatar szvsz. nagyon megérdemli az első helyet, beleborzongok amikor arra gondolok, hogy mennyi pénzbe és legfőképp időbe került az animátoroknak elkészíteni ezt a teljesen új világot.
  14. Darkerboy

    Zenei játék

    Dropkick Murphys : Nagyon szép szám, és nekem valamiért a Watchmen főcímét juttatta eszembe (természetesen a szövegnek semmi köze a filmhez, de az előadásmód az hasonló a filmben hallottakra. ). 7/10 ENGEL - Sense the Fire http://www.youtube.com/watch?v=j09oCqGbdQs
  15. Darkerboy

    Zenei játék

    Szeretem a Darkest Hour-t, bár az éppen aktuális anyaguk még nem igazán ütött be. Ennek ellenére egy 8-ast megér. INTO ETERNITY - Severe Emotional Distress http://www.youtube.com/watch?v=g5GSFcYqBoc Legalább a refrénig hallgassátok meg, szvsz. eddigi életem során hallott legédesebb (értsd: legjobb) refrén!
×
×
  • Create New...