Jump to content
PirateClub.hu

Virrey

Veterán
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Virrey's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Virrey

    Bajnokok Ligája

    Bármelyik csatorna közvetítheti, csak az RTL Klub ne! Képesek lennének átteni a Hálozat tv-re ha ütné a Barátok közt v vmelyik legújabb valóságshow időpontját. Amúgy is a "kedvencem" a Léderer, Mágus riporterkettős....LOL
  2. Virrey

    Magyar Labdarúgás

    Én is mindig bizakodom egy-egy ilyen hír, eredmény után. Emlékszem, mikor Szabics 4 gólt vágott a svédeknek az U21-es meccsen (meg aztán később a MU ellen is a Stuttgartban) úgy gondoltam évekre meg van oldva a csatár poszt, de vmi mindig jön... Most is bizakodom, de ennél többet nem tudok, annyit csalódtam már a magyar fociban... De akkor is mindent bele és a remény hal meg utoljára.
  3. Virrey

    Magyar Labdarúgás

    A Sport2 közvetíti, de aki tud jöjjön inkább szurkolni!! Várható kezdők: Magyarország: Fülöp - Vanczák, Juhász R., Máté, Takács Z. - Czvitkovics, Sándor Gy., Vadócz, Huszti - Tisza, Feczesin. Olaszország: Curci - Potenza, Canini, Bovo, Chiellini - Motta, Rosina, Montolivo, Donadel - Pazzini, Pepe.
  4. Virrey

    Magyar Labdarúgás

    A keret: Fülöp Márton (Coventry City), Kovács Zoltán (Siófok) - kapusok Balogh Béla (MTK Budapest), Regedei Csaba (Győri ETO), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vaskó Tamás (Újpest FC), Máté Péter (Debreceni VSC), Takács Zoltán (Budapesti Honvéd), Pollák Zoltán (MTK Budapest), Vanczák Vilmos (Újpest FC) - védők Czvitkovics Péter (MTK Budapest), Bori Gábor (MTK Budapest), Vadócz Krisztián (Auxerre), Bank István (Kaposvári Rákóczi), Sándor György (Újpest FC), Kanta József (MTK Budapest), Huszti Szabolcs (FC Metz), Józsi György (Zalaegerszeg TE) - középpályások Magasföldi József (FC Slovan Liberec), Tisza Tibor (Diósgyőri VTK), Feczesin Róbert (Újpest FC), Priskin Tamás (Győri ETO FC) - csatárok
  5. Virrey

    Magyar Labdarúgás

    Rájátszás az U21-es Európa-bajnoki részvételért: Magyarország–Olaszország, november 11., péntek, Budapest (Üllői úti stadion), 20 óra 30 perc Aki tudd mindenképpen jöjjön, mert a belépés ingyenes és igazán megérdemlik a srácok a bíztatást!
  6. Én a zenés-táncos helyeket preferálom, hiszen minden héten legalább egyszer elmegyünk. A főiskolás partykra esküszöm, a legjobb a hangulat, ismerem az emberek 40%-át. Mindig olcsó a pia és a vizsgaidőszak után eléggé elengedi magát mindenki, na ilyenkor szoktak érdekes dolgok történni.
  7. Virrey

    MotoGP

    Remélem Talma jövőre megmutatja, hogy mekkora hiba volt őt így elengedni és megalázni, de nekem az is nagyon unszimpatikus volt, amikor Kallio kifakadt, hogy hogy merte őt megelőzni Talmácsi
  8. Virrey

    Multis gameek háborúja

    Én is ET-re szavazok, bár már elég rég nem játszottam, de arra nagyon rá lehet kattani
  9. Hát én metro nélkül nagyon meg lennék lőve... De én majdnem minden közlekedési eszközt igénybe veszek, amit a BKV kínál: busz, metro, villamos, troli, és a HÉV-et is bár egyre ritkábban. A jogsi nekem is megvan de, hogy azzal járjak be a fősulira aki ismeri a reggeli dugókat Budapesten az tudja miről beszélek (én minden nap átszelem a várost )
  10. Virrey

    South Park szereplők

    Cartman az egyik kedvencem nekem is. A másik: grrrhhhh TIMMY. Ajánlom a 404-es epizódot
×
×
  • Create New...