Jump to content
PirateClub.hu

Bloodluster

Veterán
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Bloodluster

 • Rank
  Pelenkás

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. Bloodluster

  Ablak helyett itt az átlátszó napelem!

  Ennek a találmánynak igazán nem látom értelmét azon kívül, hogy egyesek szerint "jobban néz ki" mint elődje. Ablak azt a funkciót látja el, hogy elzárja a külvilágot, de minél több természetes fényt beengedjen. Na mármost, a napelemeket fényabszorpcióját használjuk ki és ha ebből ablakot csinálunk akkor kisebb intenzitású fény fog bejutni a szobába, tehát villanyt fogunk kapcsolni, hogy lássunk odabent. Ha nem csinálják meg rendkívül jó hatásfokúra ezt a műszert, egyszerűen nem fogja megérni ablakként használni. Ha meg tényleg a napelem funkciót akarjuk kihangsúlyozni, akkor szerintem a régi sem volt annyira ronda, de ez már csak az én véleményem
 2. Nem lehet elvárni egy orvostól hogy minden beteggel teljesen empatikus legyen mert rövid távon beleőrül. Ennyi év tanulás után nem csodálom hogy böki a szemüket a borzalmas kezdőfizetés. A hálapénz intézményét a szocialista korszak rossz egészségügyi kifizetési rendszerének köszönhetjük, a hálapénz eltörlésével és az orvosok megfelelő béreivel ez megszüntethető lenne, de az eltörlésével együtt a TB rendszert kellene rendbehozni vagy nem lenne miből finanszírozni. Azon kívűl hogy sokat kell várni nincs/nem volt igazából problémám az egészségügyi ellátással, még így is jobb a helyzet mint sok más országban.
 3. Bloodluster

  Milyen stílusú zenéket hallgattok?

  Hardstyle (Nu meg oldschool is jöhet) Hardtrance Techtrance, mostanság becsúszik DnB és Dubstep Régi nagy kedvencek Melodeath, Metalcore, Trance
 4. Bloodluster

  Rájöttek, miért fogy a paradicsomlé a repülőkön!

  Semmilyen tudományos felfedezést sem szabad alábecsülni, hányszor volt már, hogy ehhez hasonló általatok hülyeségnek titulált kísérletekből jöttek rá lenyűgöző dolgokra. Felmerül a kérdés, hogy a nyomás csökkenésével megváltoznak ízlelőbimbóink fizikai tulajdonságai vagy egyáltalán mi okozhat különbséget? Szóval mielőtt értelmetlenül csak a comment-jeitek számát akarnátok növelni, gondolkozzatok!
 5. Bloodluster

  Melyik a legtökéletesebb munka számodra?

  Vallási vezető
 6. Bloodluster

  The Maze

  Na bármire fogadtam volna, hogy le kell vennem a fülhallgatót!
 7. Bloodluster

  Metál

  In Flames Dark Tranquility Soilwork Bullet For My Valentine Disturbed Opeth All That Remains (melodical death metal/dallamos metalcore az előttem szólókhoz) Killswitch Engage Linkin' Park (a régi; ha ezt nu-metálnak hívjuk) Spineshank Most épp ezek, Slipknot szerintem is jó zenét játszik de az üvöltéssel nem az igazi. Go go metál!
×