Jump to content
PirateClub.hu

sutoherceg

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

sutoherceg's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. sutoherceg

    Samsung U700

    Onix, sztem csak a 2gigát birják ezek a telók!!!Ha jól tudom vagyis az U700-em csak annyit bír,mivel az u600 meg régebbi ezért gondolom ez sem birja a nagyobbat!!!
  2. sutoherceg

    Samsung U700

    Okés, akkor mi van ha azt írja ki a telcsi a kód beírása után , h "a hálózat által elutasítva"???? Nem akar már soha sem összejönni Halfgod segítsss látom te vágod a témát!!!!! :D
  3. sutoherceg

    Samsung U700

    Köszi a segítséget,de még lenne pár kérdésem. Egyik az lenne h hova kell beírnia a kódót? A másik pedig az lenne csak az olyan játékok jók amelyeknek van "jar" és "jad" kiterjesztése is vagy esetleg elég a "jar" kiterjesztés??? Ez a kettő lenne! Kösz még1x
  4. sutoherceg

    Samsung U700

    Vki akinek van ilyen telefonja az segítsen vagy aki tudja hogyan lehet rá tenni játékot az írja meg nekem legyen oly szíves, mert azt nem hiszem el h egy ilyen kurva drága telefonra nem lehet játékot tenni...!!! Előre is kösssz mindenkinek!!!
  5. sutoherceg

    Samsung U700

    Hali!!! Egy hete vásároltam meg az u700-at de még mindig nem találtam olyan játékot amit feltudnék rá tenni, igaz nem a játék a lényeg de egy ilyen drága telefonra azééé mááááááááá)). Ha vki tud vmit az űgy érdekében az szóljon, előre is köszönöm!!!!
×
×
  • Create New...