Jump to content
PirateClub.hu

momomate

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About momomate

  • Születésnap 06/05/1994

Contact Methods

  • MSN
    momomate@gmail.com
  • Website URL
    http://w300i.gportal.hu/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    Zalaegerszeg

momomate's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. momomate

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! nekem a következő lenne a problémán.. van egy rendszergazda fiókom, és hoztam létre egy felhasználói fiókot. rendszergazdaként beállítottam h megtagadja a hozzáférést a másik felhasználónak egy adott mappára. nos ezután rendszergazdaként sem tudtam hozzáférni a mappához, mert itt is azt írja h "hozzáférés megtagadva". szerkeszteni akarom az engedélyeket a mappa tulajdonságoknál, berakom a pipát az engedélyeknél az összesbe, és nem tudom alkalmazni se, mert megint a hozzáférés megtagadva üzi.. vagyis azt írja, hogy nincs meg az engedélyem a mappa módosításához, és a mappában lévő 1-2 almappát se se tudom nyítani, mer azt írja hogy nincs engedélye a mappa eléréséhez, az írásvédettséget pedig úgyszintén nem engedi kivenni. valaki tudna segíteni ez ügyben? köszönöm! szerk.: már megoldódott..
  2. sziasztok! olvasgatom a témát de nem tudom hogy érdemes-e vele foglalkoznom. Nekem kábel TV-m van, ezért nincs se parabolám, se beltérim, se semmim. Bővített (2-es) csomagra fizettem elő. be szeretném hozni a DigiTv csatornáit de nem tudom hogy kezdjek bele. Mik kellenek hozzá? Megoldható lenne egy teljesen független szolgáltató mellett? Milyen beltérit vegyek hogy be tudjam hozni az összes csatornát? (a mozicsatornákat is beleértve...) Még teljesen kezdő vagyok..
  3. momomate

    Hálózati problémák

    heló mindenki! segítséget szeretnék kérni, mert egy kicsit kezdő vagyok a téren. két laptopot szeretnék összekapcsolni Wifin keresztül, hogy fájlokat tudjak küldeni egyik gépről a másikra. a két gép egy házon belül van, tehát ugyan az a hálózat. ezt hogyan tudnám megoldani?
  4. sziasztok! érdekel a téma és azt szeretném kérdezni hogy csak DigiTV-s moziadásokat lehet kódoltan nézni vagy csak az adott szolgáltatóhoz való csomagokat lehet feltörni? mert nekem zelkanet-em és zelka-s TV-m van akkor ezt is valahogy fel lehet törni? bocsi még kezdő vagyok. köszi a válaszokat!
  5. momomate

    Milyen mobiltelefonod van?

    Szintén! Amúgy én egy K800i-re vagy egy c702-re szeretném cserélni! te??
  6. momomate

    Windows eredetiségvizsgálat

    Csak az a gondocska hogy a Windows XP Eredetiség Crack-be olyan trójai vírus rejtőzik mint állat... Szal mindenki nyugodtan végignézheti hogy a rendszere szép lassacskán osszeomlik... Ha csak nincs egy 400 000 FT-os vírusölőd, mert általába ezek háztáji vírusölők (pl.: NOD 32, AdWare PRO, Avast!) igaz hogy megtalálják, de az már egy másik kérdés hogy ki is nyírják-e... Szóval mindenki így döntse el hogy lesz egy "szupi" WMP 11-ed és egy Trójai vírusod, vagy megelégszel egy WMP 9-essel is trókai vírus nélkül... (tapasztalatból írom...) Bár lehet hogy néhány okostojás erre a crack-re esküszik...
×
×
  • Create New...