Jump to content
PirateClub.hu

Rannek93

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Rannek93's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Rannek93

    Vicces hasonlatok!:)

    Jók Olyan paraszt vagy, hogy ostorral kapcsolod be a TV-t. Olyan paraszt vagy, hogy a Göncöl szekerét is megraknád szarral..
  2. Rannek93

    Morbid Viccek

    Jóóók az összeset elolvastam, egypárnál újra tanultam levegőt venni Na itt is van egy (kedvenc), aki még nem ismerné ^^ A nekrofil, a biofil, a piromániás, a szadista és a mazochista beszélget: A biofil megszólal: - Ha itt lenne egy macska, én jól megdugnám! Erre a szadista: - Ha itt lenne egy macska, akkor jól megdugnánk, aztán megszadiznánk! Erre a piromániás: - Ha itt lennne egy macska , akkor jól megdugnánk, megszadiznánk, aztán megégetnénk! Erre a nekrofil: - Ha itt lenne egy macska, akkor jól megdugnánk, megszadiznánk, felégetnénk aztán megölnénk és újra megdugnánk! Végül a mazochista felé fordulnak és kérdezik: - Te mit mondasz? - Miau!
  3. Rannek93

    robot name generator

    http://vicclap.hu/kiborg/ Hali, ugyanez a cucc magyarban Hajrá! Üdvözlünk L.Ó.C.I. a Kiborgizátorban! Hosszas számítás és dekódolás után készen állunk arra, hogy megosszuk veled neved igazi jelentését. Figyelj jól, ilyen felfedezést nem minden nap hoznak a tudomásodra. Tehát a megfejtés: Légifelderítésre Óraművesített Cirkáló Ionizátor
  4. Rannek93

    Gépeld be, hogy télapó....

    Erre kiváncsi vagyok... Viccccc Na lássuk: tl$kjmapéőü Másodszorra: tékwaqó Hmm fejlődtem )
×
×
  • Create New...