Jump to content
PirateClub.hu

the toy dolls

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Siófok, Ausztria

the toy dolls's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. the toy dolls

    Főzés

    Én speciel kibírtam röhögés nélkül. Sok ilyen töketlen szakácstanulóval volt dolgom. Inkább sírhatnékom van.
  2. the toy dolls

    Hálózati problémák

    Köszi a válaszokat, megpróbálom!
  3. the toy dolls

    Hálózati problémák

    Csőváz! Már jöttem ezzel a bajommal, de most megint, mert van 1-2 új infó hozzá, hátha segít. Továbbra sem tudok letölteni a netről. Bár néha lejön egy 6 Mbos file néha nem , ugyanígy vagyok a 200 Mb-osokkal is. Megszakadhat a kapcsolat és nem indul újra a töltés. Mobilnetet használok. Próbálkoztam TuneUp Util-lal is, IDM-el is, de semmi. És online filmnézésnél is bizonyos filmeket nem bufferol be végig. Megaupload jó pld mindig, de pl a Videoplayer.hun sose tölt végig. Az Internet download manager hibaüzenete álltalában: időtúllépés. Van egy feltöltés letöltés optimalizálóm is, annak a hibaüzenete: cFosSpeed által küldött ping nem talál célba. ötlet? Köszi!
  4. the toy dolls

    Nagy polip téma

    Bírom a polipokat. Nagyon furfagosak. És szeretem őket kapribogyóval, balzsamecettel, olivaolajjal is!
  5. the toy dolls

    Jégkorong (nhl)

    Colorado Avalanche, Team Russia.
  6. the toy dolls

    Hálózati problémák

    Vista van a laptopomon, és ez egy A1 mobile internet. Osztrák. A programhoz van statisztika is. Feltöltéssel, letöltéssel együtt.
  7. the toy dolls

    Hálózati problémák

    Nem. 19 giga és 3nál se járok. Esetleg más ötlet?
  8. the toy dolls

    Hálózati problémák

    Hali! A problémám az , hogy nem tudok letölteni a netről. Valószinüleg megszakad a kapcsolat és nem indul újra. Mobilnetet használok. Próbálkoztam TuneUp Util-lal is, IDM-el is, de semmi. Egy 92 megás file 81%-nál megáll. Egy másik fontos progim upgradeja elindul, de max 23%on az is leáll. És online filmnézésnél is bizonyos filmeket nem bufferol be végig. Megaupload jó pld, de a Videoplayer.hun sose tölt végig. Mi lehet a probléma? Válaszokat előre is köszönöm! Üdv Toy!
  9. the toy dolls

    Off topic

    Áhh. Haggyuk.
  10. the toy dolls

    Ki Mit Sportol ?

    Jégkorong! Az a király!
  11. the toy dolls

    melyik a legjobb sport

    Részemről a JÉGKORONG! Mert dinamikus, 5 másodpercenkén kerülhetnek veszélybe a kapuk. Férfias, nincs alibizés , pörögni kell. Nincs szimulálás műesés is igen ritka. Inkább a csatár a védövel a hátán lövi a gólt mindsem elessen. Látványos, gyönyörű cselek , pompás védések, brutális védekezés. Igen jó fej , szem kell hozzá már csak a játék gyorsasága miatt is. Taktikus. Mennyire gyönyörű tud lenni egy végletekig kijátszott helyzet! Ha nézed és nem látod a korongot? Menj ki 1 meccsre! Csak ne pislogj Ott ráérezhetsz a hangulatára a ritmusára, aztán tvben is imádni fogod! Ha pedig játszod , az a netovább..... Csak olyanokkal kezdj akkik egy szinten koriznak veled és hihetetlen jó élményben , szórakozásban lesz részed!........
×
×
  • Create New...