Jump to content
PirateClub.hu

micky71

Támogató
  • Pontszám

    43
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: micky71

  1. micky71

    Legjobb Focista

    A listán Ronaldinhora szavaztam ,de hiányolom Drogbát ! Az idei évben mutatott formája alapján nálam ? az év játékosa (bár a Chaelse -t kimondottan utálom)
  2. micky71

    Ötletek A Fórumhoz

    Nekem egy egyszerű kérdésem lenne : nem lehetne az oldal aljára tenni egy navigációs gombot "TETEJÉRE" felirattal ? az egerem scroll - ja már teljesen ki van !
  3. micky71

    Chacarron

    ilyet én is szoktam a fürdőszobában !!
  4. micky71

    Szurkolók avagy futballhuligánok?

    Az a baj hogy ezek az "emberek" nem is a foci miatt mennek ki a stadionokba hanem a balhéért ! Én otljára a '86 -os Magyar - Brazil -on voltam kint és most nem merek a fiaimmal kimenni egy meccsre ,mert féltem őket,pedig mind a ketten imádják a focit. A jegynek a hátuljára rá kell nyomtatni,hogy aki a jegyet megveszi lemond a személyiségi jogairól és így felhasználható lenne ellene a videofelvétel. + letöltendő börtönre ítélném a huligánokat. Most még az újságban is kitakarják az arcukat . Szerintem ez felháborító !
  5. micky71

    Magyar Labdarúgás

    Én is csak gratulálni tudok a fiúknak a teljesítményhez ! Félek csak azért hozták ki magukból a maximumot, mert a lelátó tele volt játékos megfigyelőkkel ! Félretéve a pesszimizmust : a bal oldalunk szenzációs volt (Huszti, Halmosi) A Gerry Nevill -t azért vitték le mert nem tudta megoldani a két FIATAL (!!!) játékos mellett a feladatát (Nem mert belépni a támadásba). S A második félidőben odavitték a Carregher-t hogy legalább romboljon (mert ő abban jobb ) és feladták a jobboldali támadásokat. A jobb oldalt kellett volna jobban megoldani ,mert a Joe Cole folyamatos veszélyt jelentett és ott a Fehér-Tóth Balázs kettős nem volt jó választás. Még Éger játékát emelném ki ! A többiek is mindent megtettek és az egész csapat jól vizsgázott küzdeniakarásból ! További sok sikert a fiúknak és HAJRÁ MAGYAROK !
  6. micky71

    Magyar Labdarúgás

    Akkor nézzük meg a környező kelet európai országokat , hogy mennyi pénzt tesznek a fociba ! Csak az utánpótlásnevelésbe KB 10szer annyit mint nálunk . Itt meg mindenki csak kivenni akar belőle ! Hát akkor mit akarunk mi? A másik : Ma magyarországon 70 000 igazolt játékos van és ebben már benne van a női és az öregfiúk is ! ugyanez a szám Hollandiában (15 millió lakosa van ) 400 000 !!!! azért a 400 000 -ből könnyebb megtalálni azt a 22 játékost !
  7. micky71

    Magyar Labdarúgás

    Na na ! Azért ne ragadtassuk el magunkat ! Ezt akartátok hát megkaptátok !Matheusból nem kértek kaptak helyette Mészölyt ! Mert senkinek ne legyen kétsége ki irányítja igazából a válogatottat ! Nem Bozsik és nem Détári !! Ők csak bábuk a tisztelt " edzői bizottság " kezében ! Matheus elkezdett rendet tenni a szemétdombon, a fiúk megtanultak küzdeni a sikerért és a linkeket elzavarta . Erre most mit látok : Sebők, Szabics stb . Márcsak a Lisztes hiányzik a szupercsapatból ! Hol vannak a tehetséges fiatalok ? Itt rontjuk el az egész focinkat ! ugyebár adva van egy EB döntőbe jutott U-17-es csapatunk . Miért nem látok belőlük egyet sem a keretben? Ezeket a srácokat már most be kéne vezetni a válogatottba és 10 -20 perceket játszatni, hogy megtanulják mi az alázat ( a foci iránti alázatra gondolok ) és hogy szokják a légkört ! Képzeld el 17 éves gyereknek micsoda megtiszteltetetés egy Backham vagy egy Rio Ferdinand ellen játszani ! Vért hogyoz a kölyök a pályán hogy beültesse őket a hintába ! Egy Szabics meg csak lézeng a pályán mert azt se tudja hogy melyik az ellenfél kapulya olyan régen játszott ! Esküszöm nem értem a vezetőket ! Mit akarnak elérni ?Arra kéne rámenni hogy a 2012-es Horvát - Magyar EB -re legyen egy ütőképes csapatunk ,mert oda tutira bejutunk (házigazdaként) de addigra ezek a játékosok közel 40 évesek lesznek ! Ez a jövő ? Nézzétek meg Van Bastent ! Kihagyott a válogatottból olyan neveket hogy Davids, Seedorf stb. , pedig ezeknek a kislábujjukban több van mint a mi egész válogatottunkban összesen , csak egyszerűen öregek ! Akkor mi miért ragaszkodunk a kivénhedt focistáinkhoz ? Azért HAJRÁ MAGYAROK ! (DE már ezt is politikai jelmondattá alakították ) ugyhogy inkább így mindom : Viva Hungary !
  8. micky71

    Bajnokok Ligája

    Ugyan nem ezt beszéltük meg de mégis én vagyok az első aki Gratulál neked , mert le a kalappal az arsenal előtt !!!!!!!!!!!!!! Derekasan küzdöttek a fiúk és bevallom őszintén a 76. percig egy lyukas garast sem adtam volna a Barca győzelméért , de az emberelőny meghozta a gyümölcsét. Mégegyszer gratulálok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. micky71

    Bajnokok Ligája

    OK ! Ezt megbeszéltük ! Ha az Arsenal nyer én leszek az első aki Hsz ír ebbe a topicba és gratulálok neked is meg az Arsenalnak is !
  10. micky71

    Bajnokok Ligája

    Akár le se játszák a döntőt ! A Barca a térdére fekteti a z Arsenalt és úgy elfenekeli, hogy öröm lesz nézni !!!!!!
  11. Hát igen ezek a GIGÁS(Z)OK tudnak valamit....
  12. Soni Acid Music Studio . ApplicationZ-ben megtalálod !
  13. Próbáld meg Sony Acid Music Studioval. Nem minden formátumot ismet de a Wmw-t azt igen . lehet hogy konvertálnod kell előtte.
  14. micky71

    Bajnokok Ligája

    Szerintem a mai mezőnyben a barsza a legegységesebb csapat ! A Chelsae -t is simán alázták ,és még ha felépülnek a sérültek.... Úgyhogy azthiszem megvan az idei BL győztes !
  15. micky71

    Ki Mit Sportol ?

    már azt hittem hogy egy új topicot kell nyitni "halott témák" címszóval és oda kerül ez a téma. De úgy látom hogy felpörögtetetek ! Ne szégyenljétek elmondani ha mozogtok , vagy ha nem . Az se baj ha az csak alkalmi sport a haverokkal !
  16. micky71

    Ki Mit Sportol ?

    hát én nem találom
  17. ahányszor gépközelbe kerülök mindig a giga az első ! Ugyan még nem érzem magam igazi gigásnak de igyekszem ! Ja és grat mindenkinek aki létrehozta és működteti !
  18. micky71

    Ki Mit Sportol ?

    Ugy látom hogy a gigát általábam a 15-25 év közötti fiatalok látogatják . Kíváncsi volnék, hogy te sportolsz -e valamit, vagy a testmozgást számodra azt jelenti hogy a számítógéptől elmész az ágyadig. Ha sportolsz akkor milyen rendszerességgel és mit ? Persze az se baj ha nem csak kíváncsi vagyok ! Én 35 éves vagyok és hetente 3 alkalommal rúgom a bört (amíg bírom).
  19. micky71

    Magyar Labdarúgás

    Hát ezt jól látod ! ezt mutatja az is ami most az MLSZ - ben folyik ! Ez egyszerűen vicc , hogy olyanok veszik körül a focit , akiknek semmi közük hozzá , csak pénzük van. Ezzel nem is lenne baj (mármint a pénzzel) de az irányítást hagyják a profikra ! Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Kösz!
  20. micky71

    Magyar Labdarúgás

    Sziasztok ! Ez az első hozzászólásom de nem tudtam megállni hogy ne szóljak hozzá ehhez a témához ! Előre kell vetítenem hogy nem nézem a magyar bajnokságot , mert a lélektelen játékot nem szeretem. Egy kisvárosi csapatnál vagyok edző , de csak gyerekekkel foglalkozom mert velük érdemes !!! Én úgy látom hogy utánpótlás és edzőképzés terén hatalmasat léptünk előre és ennek Kb. 10 év múlva meg lesz az eredménye !!! Lothar távozásának nem örültem , mert a magyar edzőkkel nem szakmai probléma van , hanem nem tudják mentálisan felkészíteni a játékosokat .Évek óta most láttam előszőr küzdeni a magyar válogattottat . ÉS EZ LOTHARNAK AZ ÉRDEME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egy kicsit hosszúra sikerült a hozzászólás , de rengeteg hibát látok . Ha valakit érdekel szívesen válaszolok a kérdésekre !! Ha érdekel az utánpótlás foci , látogass el a honlapomra : http://micky71.fw.hu vagy az egyesület honlapjára : http://sportmustang.gportal.hu
×
×
  • Create New...