Jump to content
PirateClub.hu

creadive

Veterán
  • Pontszám

    45
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

creadive's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. creadive

    Saját fényképek

    köszi alvin999! egyik se gond , nyomatni kell ezerrel!
  2. creadive

    Saját fényképek

    Üdv. scorpicore grat a fotóidhoz. Nézéttek meg a galériámat, persze már akinek van kedve hozzá, annak előre is köszönöm. http://madazulu.deviantart.com/ üdv,köszi
  3. creadive

    Kérdezz-Felelünk

    Nelegyen már itt is sár dobálozás! Szerintem annál rosszabb nincs, mint amikor zajlik a "márka harc", amikor dobáloznak az emberek, hogy a sony, nikon, canon, stb... a jobb mert nekem az van és ne szold már le azt, mert a tiéd is egy szar (sajnos manapság a legtöbb fórumon ez zajlik és ez nagoyn szomorú, hogy minednről szó esik csak a fényképezésről nem). Ez a topic a fényképezés kedvelőinek lett létre hozva, hát szoljon is arról! Manapság a "kisebb márkák" megkezdték a felzárkozást a nagyokhoz, és kezdik utolérni őket mind minőségben mind kiegészítőkben. A sony meg egy külön kategoria azzal, hogy felvásárolta a nagyon nagy multú minoltát és továbbra is azta minőséget nyujtják, így egy új alternativát nyujtanak a fényképezésben. U.I. - Matheus megvettem a D60-at nagyon jó kis gép! Üdvözlet!
  4. creadive

    Kérdezz-Felelünk

    Ahogy nézegettem az árakat egyeltalán nem drágább egy sony rendszer kiépítése, az igaz hogy a markolat drágább hozzá de a váz alacsony ára kompenzálja ezt. A sony mostanában nagyon ráállt a belépűszintű digitális tükrösök nyomatására. Az objektív park is egyre jobban növekszik, az amatöröknek szánt objektívek mind árban mind mennyiségben jók. De azt mindenkinek magának kell eldönteni hogy mik az igényei! Ami a mai világban egy elég nehéz döntés, nekem is jó nehéz volt:), de végülis Nikon D60 lett.
  5. creadive

    SIG készítés

    phZ melyik volt az az oldal?
  6. creadive

    Kérdezz-Felelünk

    Matheus: Állvány van. De nem szeretném hordozni . De most megint dilemmázok, hogy melyik legyen. Nem olcsobb a médiamárktban de az itt van közel, ha gondom akadna a a készülékkel nincs macera a garanciával, semmi másért nem az edigitál. Hameg drágább akkor mindenképpen edigital.
  7. creadive

    Kérdezz-Felelünk

    Ha minden igaz akkor holnap, ha lessz a médiába és annyirét amennyiért szeretném. Ha nem akkor meg edigital. Alapobival veszem 18-55mm DX VR-el. Következő hónapban szeretnék hozzá venni egy Nikon DX AF-S Nikkor 55-200mm VR-t (Amiről szivesen fogadom a felhasználói tapasztalatokat . Sajnos az 55-300mm-es ketszer annyi:()
  8. creadive

    Kérdezz-Felelünk

    Köszönöm szépen Matheus! Nikon D60-an lessz!
  9. creadive

    Kérdezz-Felelünk

    SzGabesz017 és Matheus köszönöm szépen a választ! Mekkora probléma az hogy nincsen AF-S/AF-I-s macro objektív? Nagyon körülményes a manuális fókusz állítás? Köszi előre a válaszokat!!! üdvözlet
  10. creadive

    Kérdezz-Felelünk

    Köszöném szépen Matheus a segítséget! Én is böngészgettem online pixinfó-n, e-digitalon, meg digitális fotó magazint. Ugyan ezekre a következtetésekre jutottam. Pentax K200D-nél a legjobb az ár/érték arány de valóban minőségben elmarad meg ahogy néztem edigitalon nem sok objektívet sem kinálnak hozzá. Sony a300-at akartam az élőkép miatt, de arról meg lebeszéltem magam mert elég kezdetleges az élőképe, habár a leggyorsabb éleségg állítást élőképnél a sonynak sikerült elérnie. Nikon és a pentax volt a fő esélyes de hát a minőség az minden. Így nikon, amitől megilyedtem a nikonnál az a kis méret, igaz még nem fogtam a kezembe de ezen a héten sort kerítek rá, kégyelmes a fogása (azért merem kérdezni mert látom d40x-ed van:))? VR objektívvel használod? A nikonnak van alap macro objektíve, aminél az ár nem a csillagos ég? Bocsánat a sok kérdésért:) Előre is ezer köszönet!!! Üdv.
  11. creadive

    Kérdezz-Felelünk

    Belépőszintű! Nikon D60, pentax k200D, sony a200;a300, Egy árkategoria. Felhasználói tapasztalatok jönnének a legjobban.
  12. creadive

    Kérdezz-Felelünk

    Üdv! Szerintetek melyik belépőszintű tükörreflexest érdemes megvenni? Tudom hgoy van közöttük néhány nagyon eltérő. Választ előre is köszi!
  13. creadive

    Century Gothic

    jaja a 29.00 USD tényleg ingyért van
  14. Hello! Ha valakinek megvan ez a font, légyszi töltse fel, nagyon megköszönném. Előre is köszi!!! üdv.
  15. creadive

    Barchobagép

    Köszi! Ez nagyon lol Q17. Becslésem szerint bernáthegyi (kutya)? Helyes, Hibás, Lezár 16. Lehet vele játékokat játszani? Igen. 15. Fekete-fehér? Nem. 14. Különleges méretű? Igen. 13. Jó házikedvenc? Attól függ... 12. Tud úszni? Igen. Tud ugrani? Ismeretlen. 11. Növényevő? Talán. 10. Vadászatkor használják? Nem. 9. Használja a rendőrség? Talán. 8. Versenyeket nyer? Kétséges. 7. Egy macskafajta? Nem. 6. Lehet vele írni? Attól függ... 5. Többszínű? Igen. 4. Örömet szerez az embereknek? Néha. 3. Magas? Igen. 2. Nehéz? Igen. 1. Állat-ban besorolva medvére gondoltam
×
×
  • Create New...