Jump to content
PirateClub.hu

tailor

Veterán
  • Pontszám

    32
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About tailor

  • Születésnap 01/09/1963

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Magyarország
  • Érdeklődés
    Film, zene.

Legutóbb itt jártak

452 profil megtekintés

tailor's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

12

Közösségi hírnév

  1. Nekem nagyon fontos a technikai infó. Sajnos jártam már úgy, hogy szerettem volna egy filmet letölteni, de nagyon hiányos volt a technikai infója és emiatt nem szedtem le. Igaz írtam neki, amire elég későn válaszolt és a feltett kérdésekre nem tudott kielégítő választ adni. Ha ismeretlen a film, akkor nagyon jó lenne ha megadná azokat a linkeket ahol esetleg utána lehet nézni. A stáblista néha egész jó támpontot ad arra, hogy mit várhatunk. Egy megjegyzésem lenne a hanghoz. A GSpot nem mindig ad valós adatot. Sajnos jártam már úgy, hogy ennél a programnál CBR hangot jelölt be, viszont VirtualDub-nál egyből azt jelezte, hogy VBR.
  2. Nekem éppen az a legfinomabb, amit éppen eszek! Ez négy olyan étel ami közül nagyon nehéz választani! Amikor Magyarországra bejött a Hot-Dog akkor hosszú sorok kígyóztak az árusok előtt! Ugyan ez volt a Hamburger esetében is, mikor a McDonaldsba nem lehetett helyet kapni. Majd jött a Gyros, és az árusok nem győzték kiszolgálni a vevőket. És lám a rendszerváltáskor sorra nyíltak a pizzériák, ahová előre helyet kellet foglalni. Szerintem egy szavazó gomb kimaradt! Mégpedig az, hogy mind a négy!!!!!!!!!!!
  3. tailor

    Háborús filmek

    Szerintem az itt felsorolt filmek mind nagyon jók! Szinte mindet láttam is. Ami a listából kimaradt ez a két film:Nyugaton a helyzet változatlan és a másik Akiért a harang szól. Még talán megemlítenék két francia filmet:Hová tűnt a hetedik század? és a folytatása Megtalálták a hetedik századot! című franci filmek, amik egy kicsit másképp dolgozzák fel a háborút!
  4. tailor

    Torrent vs Fórum

    Ez nehéz kérdés! Én mind a kettőt használom. Érdekes dolog,hogy a torrent akkor jön a leggyorsabban, ha sokan szedik, viszont a tárhelyeken meg pont fordítva van, ha sokan szedik akkor nagyon be tud lassulni. Kényelem szempontjából a torrent jobb, viszont nagyon lassítja a Netet. Ha Rapidról kell szedni, akkor azt csak akkor tudom, ha egyedül netezek, mert amikor új IP címet kérek akkor bontom a kapcsolatot és ilyenkor a másikkal tolok ki ha éppen fenn van a Neten és netalán MSN-zik! Mind a kettőnek meg van a maga előnye és hátránya, éppen emiatt nehéz különbséget tenni a kettő között!
  5. tailor

    Call of Duty 2 vagy Call of Duty4

    Játszhatóság és a témaválasztás szempontjából szerintem a COD2 a jobb! A COD4 sok újat hozott, csak sokkal nehezebb játszani és rengeteg hiba volt a játékban amit a frissítésekkel sem tudták igazán orvosolni!
  6. tailor

    VSO Convert X to DVD

    Én is ezt a progit használom már régóta. Még a szabad verziójú 0.5-sel kezdtem. Kipróbáltam más konvertálót is, de én úgy látom, hogy ez a legjobb. A beállításoknál arra kell ügyelni, hogy PAL rendszer legyen, a kép méretezést automatikusra kell hagyni, mert igazán el lehet szúrni, ha nem így teszünk. Ha nem hagyod automatán, akkor a 4:3-as képméretből 16:9-est csinálhatsz, vagy fordítva. A kódolás beállításoknál, ha a "jó minőséget" állítod be és az alatta lévő sorba a DVD-5-öt, akkor majdnem egyrétegü full DVD-t kapsz, a minősége ennek a legjobb.
  7. tailor

    Mi a kedvenc vígjátékod?

    Én imádom a vígjátékokat! Azaz igazság, hogy én még a Stan és Pan vígjátékokon nőttem fel.Nagyon szerettem őket, főleg az egész estés vígjátékaikat. Nagyon sok geget ezektől a klasszikusoktól csenik el a mostani filmrendezők is. A mostani filmek közül a Pofa be! és a Faterok motoron tettszett a legjobban. A régebbiek közül a Csupasz pisztoly trilógia, valamint a Nagy durranás című filmeket emelném ki. Mel Brooks által rendezett filmek is igazán rendkívüliek, főleg Az élet büdös! című filmje amibe főszerepet is játszik. Magyar filmek közül az Argót említeném meg, de a Tibor vagyok és hódítani akarok! című film sem rossz. Az Üvegtigris néhány jelenete igen ütős, főleg a második részben a részeg alakítása az Oszkárt érdemelne. A régi filmeknél a Latabár Kálmán által alakított vígjáték figurák igazán eredetiek és szórakoztatóak.
  8. tailor

    AVI file ketté vágása

    Olvasgattam az előző hozzászólásokat és Én talán tudnék ajánlani egy jó videó vágó programot.Nemrégiben kaptam egy tv kártyát a gépembe, és a felvett műsorokból ki szerettem volna vágni a reklámokat. Sokáig kerestem az interneten, míg végül ráakadtam a Boilsoft-ra. Ennek a szoftver fejlesztő cégnek van külön vágó és összeillesztő szoftvere. A kezelésük nagyon egyszerű. Két program van:Video splitter és video joiner. Mind a kettő avi, mpeg, rm, és wmv file-kat kezel úgy, hogy közben nem kell átkonvertálni. Ha a gépen fennt vannak a megfelelő kodekek, akkor azokat használja és a vágás vagy az összeílesztés művelete nem tart több ideig mint egy másolás. A VirtualDub-ot arra használom, hogy a felvett műsornál szinkronba hozzam a képet a hanggal. Akinek van kedve az kipróbálhatja. A két programot le lehet tölteni innen: http://www.boilsoft.com Ha valakit érdekel akkor szívesen segítek!
×
×
  • Create New...