Jump to content
PirateClub.hu

tommy_06

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

tommy_06's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. tommy_06

    Microsoft Windows 7

    Nem lesz pixeles a VLC lejátszása ha rendszergazda módba futtatjuk (és/vagy kompatibilitási beállításokkal)
  2. tommy_06

    Microsoft Windows 7

    Nem tudnátok felvilágosítani, melyik a legújabb kiadás verziószáma? Azé, ami a boltokban jelent meg 22-én. Most töltöttem volna a 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_hu-hu_OEM_Ultimate-GRMCULFREO_HU_DVD.iso -t de kiderült, hogy az már letöltöttem 2 hónapja is. Azóta elvileg van frissebb, most torrentről töltöm a WIN7_x86_x64_AiO_HUN_pre-activated_by_torko és később a Windows.7.RTM.x86.HUN.Ultimate.MSDN -t.
  3. tommy_06

    Windows 7

    Hát pedig, 1.5-ös loadert használnék Szakértő úr/hölgy, amivel nem akar menni sehogy, sem kikapcsolt UAC-al vagy vírusírtóval, rendszergazda módban... Azelőtt meg Win7 toolsal működött tökéletesen. Sorozatszámot nem kért, és nem adtam neki.
  4. tommy_06

    Windows 7

    Köszönöm a hasznos tanácsot, nem is mertem volna álmodni jobb megoldásról itt a Pirateclubon
  5. tommy_06

    Windows 7

    Sziasztok! A Win7 kiírta még tegnap h hamisítás áldozatául estem. Mit tegyek? Köszönöm a helpet, üdv
  6. tommy_06

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! A Win7 kiírta még tegnap h hamisítás áldozatául estem. Mit tegyek? Köszönöm a helpet, üdv
  7. tommy_06

    Windows 7

    Hali! Én a Windows 7 frissítései ügyében írok. Folyamatosan jelennek meg az új buildek, de én inkább a 7100-assal kezdtem ami a Microsoft oldaláról volt letölthető. Ezt ki is írtam, fel is tettem, minden műxik egyelőre. Azonban már van sok új build. Szeretnék frissíteni, de nem úgy, hogy letöltöm tök előlről és reinstall az egész. Van erre megoldás? Vagy hagyjam, és várjak az RC-re? Ezesetben honnan tudjuk, hogy mikor lenne érdemesebb újratelepítést csinálni frissebb buildel? Changelog valahol? Köszönöm, üdv
  8. tommy_06

    Windows 7

    Ezek szerint Windows Update nem hajlandó a buildeket frissíteni... Hol találunk "Changelog"-ot? Mikor érdemes frissebb kiadást telepíteni? Vagyis jobb lett volna a 7100-at RW-DVD-re írni... Tuti nincs más választásunk a frissítésre?
  9. tommy_06

    Ötletek A Fórumhoz

    Esetleg frissítés IPB3-ra?!
  10. További információk az IPB3-ról: http://www.invisionpower.com/community/board/index.html illetve Google segítségével... Kipróbálható: www.forums.msgdiscovery.com (nem reklám, hanem csak ezt az oldalt ismerem IPB3-ban )
  11. tommy_06

    Írd be ha tudod. :P

    szaq,LMOKN ES,L,LÉÁ-YSC FYSJFK,S :D:D:D
  12. tommy_06

    Windows eredetiségvizsgálat

    Heló! Nekem szükségem lenne egy Vista Crackre, nem találtam ebben a témában, elméletileg az is eredetiségellenőrzés meg ilyenek... Valaki tud nekem gyorsba belinkelni? Köszönöm! Megjegyzésem: olyan crack nem jó, ami a 30 napot akasztja ki - mert ha 20 napnál tovább 30 napot ír ki, az feltűnik a Windowsnak, és folyton kékhalállal újraindul. Utána interneten megkeresi a hibát, és azt írja, hogy tudja, hogy meghamisították a 30-naposdi licencet. Más megoldás kell Köszi all! Üdv: Tomi
×
×
  • Create New...