Jump to content
PirateClub.hu

karnuts

Veterán
  • Pontszám

    20
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About karnuts

  • Születésnap 09/19/1984

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    környe

karnuts's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. karnuts

    A cél a 78 963 hozzászólás!!

    én se maradok ki belőle. 2011.02.16
  2. na jo, a ketelyeket idelye eloszlatni. nem vagyok total hulye, vezetni tudok, a kocsikhoz se vok total idiota. annyit tok roluk, mint 1 atlag ember. azert nyitottam ezt a topic-ot mert meg szerettem volna kerdezni par tapasztaltabb embert is. amugy a kocsit mar megvettem. 1.4es polo 55 kw, metal vilagos szurk, alufelni..... egesz jol nez ki. nem 1 versenyauto de az en igenyeimnek tokeletesen megfelel. most lett benne cserelve vezermuszij, meg valami masik szij a szervohoz van koze de nem vagom h mi a neve. mostanaba elegge be vok tablazva, ezert nem irtam. ime 1 kep a kocsirol:
  3. szevasztok! ismet a segitsegeteket szeretnem kerni, most talan legutoljara. atugrottam ma tatabanyara es talaltam 2 kocsit csak nem tudom h melyiket vegyem meg. az egyik egy polo a masik golf. polo: 1.4es 75le 63000 km-t futott 2001es es 1 300 000 ftba kerul. kepem nincs rola de szurke(metalfenyes), kicsit le van ultetve, uj lengescsillapitok(asszem valami sport valtozat, ha van ilyen), a muszerfal be van sullyesztve, benzines, nagyon kicsit sotetitett a szelvedoje, sport kipufogo. a neten utana neztem Városi fogyasztás 8.9 liter/100 km Vegyes fogyasztás 6.6 liter/100 km Városon kívüli fogyasztás 5.3 liter/100 km golf: 1.4es, 16 V, 75 le, kb ugyan annyit futott mint a masik, 1999es. ara 1 000 000 ft. kepem errol sincs de ez is szurke(metalfenyes), kicsit jobban le van ultetve, faszan besotetitve, benzines, ez is nagyon jol nez ki. fogyasztas a netrol ugyan az mint a polo: Városi fogyasztás 8.9 liter/100 km Vegyes fogyasztás 6.6 liter/100 km Városon kívüli fogyasztás 5.3 liter/100 km annyi meg hogy 1 100 000 ft all rendelkezesemre, szal a polohoz (atiratassal, biztositassal stb egyutt) kb 300 000et fel kene vennem. szerintetek melyik eri meg jobban? kinezetre + felszereltsegre nekem mindegyik bejon. szal most ervek<->ellenervek kellenenek a ket kocsirol, vagy akar sajat tapasztalatok. en, mivel nem ismerem egyik markrt se igazan bennem csak az a ket dolog van bennem hogy fiatalabb azto hitellel, vagy kicsit oregebb hitel nelkul. legysz aki tud valami okosat vagy csak van velemenye irja meg. elore is nagyon koszonom
  4. melyik autokhoz draga az alkatresz? es hol lehet a neten olcso /akar hasznalt/ alkatreszeket rendelni?
  5. a nemet autok birjak a sarta ezt mar tobben mondtak nekem, csak nem talaltam olyat ami nekem bejonne. persze csak ebbe az arkategoriaba, mert azert vannak ott is eleg jok. az alfak tenyleg szervizigenyesek?
  6. azt hallottam hogy a Peugeot-nak draga a szervizelese es hogy zart a motorteruk vagy valami ilyesmi. azokat tenyleg emiatt allandoan szervizbe kell binni es nem tudja +csinalni 1 autoszerelo aki nem Peugeot szervizbe melozik?
  7. mi a velemenyetek a fiat bravakrol? mostanaba nagyon ra vok kattanva
  8. asszem ertem. akkor mondjuk egy 1.2es 90 lovas jól gyorsul kb 60-ig 80ig de mondjuk egy 1.5os meg ez felett is? meg mondjuk egy nagyobb kobcentisnel nem kell annyira nyomni a pedalt megis megindul? remelem nem ertettem nagyon felre
  9. es meg azt szeretnem kerdezni h mitol fugg az h jol megy 1 kocsi. szoval lattam a neten 1.2-es kocsit 90 loeroset, de lattam 1.5-os ami csak pl 70 lovas volt. melyik megy jobban (pl gyorsul 100 120ig). eleg ha csak 120al megy a vas, de azt hamar elerje. a kett kozul melyiket erdem nezni? lopero/kobcenti?
  10. es benzines vagy dizel? melyik eri meg jobban? attol fugg h ki mennyit megy vele? a dizel hidegbe tenyleg nehezebben indul? a dizelnek tobbe kerul a fenntartasa/szervizelese?
  11. az az igazsag hogy futott kilometerek tekinteteben en iszonyatosan hulye vagyok. mivel sajat kocsim meg sose volt (eddig csak maset vezettem) nem figyeltem h meggyi van benne tenyleg, egy 5-8 eves kocsinal mi szamit sonnak/kevesnek?
  12. karnuts

    Hülye kérdések

    ha Jézus születésétől számítjuk az időt akkor miért decemberbe született?
  13. karnuts

    A zokni

    nagylábujj én is lusta vok körmöt vágni...
  14. na ezt nezzetek. en valami ilyesmibe gondolkozok. jol nez ki, loerobe is ott van. mi a velemenyetek? http://www.hasznaltauto.hu/1974436_citroen_xsara_2001
×
×
  • Create New...